Keresés

Részletes keresés

kleingy Creative Commons License 2010.07.03 0 0 151
Csak az a furi, hogy mindig egy 1 hozzászólásos ír le egy-egy márkáról nagyon jó véleményt, akit se előtte, se utána nem látunk. Így nehezen lehet hinni.
Neo218 Creative Commons License 2010.07.03 0 0 150
Sziasztok!

Én is nagy gondban voltam, mikor ajtót kerestem! legalább egy hétig napi 5-6 órát csak erre fordítottam. Sikerült megtalálni a 3 legkomolyabb céget, akik komoly biztonsági ajtót készítenek. A csak mobil elérhetőséggel rendelkező vállalkozók alapból kiestek. A 3 cég, a DTP, 3 Nosi és Nívó, ebben a sorrendben. Ezután következett az ár/érték meghatározása. Mi az az érték amit meg szeretnék védeni.
Mivel nem őrzök nagyobb mennyiségű készpénzt, értékes műtárgyat, a műszaki cikkek nem többmilliósak. Így én a Nívó mellett tettem le a voksom, ahol az árajánlat alapján 160 ezer Ft-lett a kiválasztott ajtó (nem alap). 3 db Mauer C14-es zárral. De hogy biztos legyek a dolgomban, megkérdeztem egy biztonsági szakértőt is (Szőcs Ádám, www.hevederzar.hu). Az Ő oldala nagyon sokat segített a döntésben. Mivel márkanevek és cégek említése nélkül leírja, mire figyeljünk, hogy gondolkodik egy betörő. Érdekes olvasmány ajánlom. Valamint felhívja a figyelmet a kínai ajtók hiányosságaira. Tetszett, hogy nem a kínai ipar gyalázza, hiszen ők csak alkalmazkodtak a felvevő piachoz. Egy két mondaton én is mosolyogtam, hisz autónk biztonságára képesek vagyunk több százezret költeni. Otthonunk védelme kapcsán meg fintorgunk, ha egy záras 20 ezer Forintos zárat ajánl. Egy szó mint száz, a véleménye alapján a profi ajtók közül a legolcsóbb, de maximális védelmet nyújtó ajtót választottam. Ennyi nekem elég is volt, hogy egy független szakember is megerősítette a döntésemet. Mielőtt még valaki elkezd gyalázni, hogy reklámozok valamit, meg más nevében írok. Jelzem, hogy nem állítok valótlanságokat, csak a tapasztalataimat és véleményemet írtam le, hogy másnak könnyebb dolga legyen. Amikor én keresgéltem nagyon nehezen találtam meg a szükséges információkat és nagyon örültem volna, ha valaki leírt volna egy hasonló segítséget, támpontot, hogy merre induljak el.
UnitedParcelService Creative Commons License 2010.07.02 0 0 149
Hmm...
Előzmény: csikszem33 (147)
kleingy Creative Commons License 2010.07.02 0 0 148
Én a Nívót választottam és gyakorlatilag bármilyen méretet, formát, színt, világítót, ablakosat, stb. csinálnak. Amit csak akarsz. Na persze minden pénz kérdése. :) 
Előzmény: csikszem33 (147)
csikszem33 Creative Commons License 2010.07.02 0 0 147

sziasztok! már meglévő családi házba keresünk bejárati ajtót. valami 'dizájnosat' szeretnénk. tudom, hogy a funkció a lényeg, de szépet szeretnénk. Az Internorm nevű ajtóknál találtam az elképzelésünkhöz hasonlót, de nem ismerem őket. Van valakinek tapasztalata vele? Köszi!

Freedomocska Creative Commons License 2010.06.22 0 0 146
Üdv neked is . Még mindig rossz úton jársz . Egyszerűbb lett volna ha azt írod : Bocs mindenkitől , kezdjük újra tiszta lappal az előző hsz-at pedig töröltetem .
Előzmény: Body80 (144)
florg Creative Commons License 2010.06.21 0 0 145
Csak annyi a gond, hogy a hozzászólásod úgy született, mintha te lennél az elégedett vásárló. Így viszont kamuszagú, hiteltelen, sajnos.
Előzmény: Body80 (144)
Body80 Creative Commons License 2010.06.21 0 0 144
Nem teljesen mindegy, hogy milyen névvel írok és hogy milyen nevet adtam meg e-mailnek? Senkit nem tévesztettem meg, az egyik elégedett ügyfelünk szavait tolmácsoltam, szerintem ebben nincsen semmiféle átverés. Egyébként visszaolvastam sok hozzászólást, és az előbbi levelemmel szerettem volna rávilágítani arra a tévhitre, hogy gagyik, silányak ezek a kínai biztonsági ajtók, ugyanis ha megnézzük mennyi az ára, és milyen felszereltséggel rendelkezik, egy kiskeresetű család számára (aki panelben él) nem kell jobb megoldás. Aki meg fullos minőséget akar, az vegyen 300000 Ft-ért ajtót. Ja igen és ne keverjük már össze a praktikerben, baumaxban kapható ajtókat (csak azért mert kínai) pl. a nálunk kaphatókkal (különösen a faborítású ajtóval). Mi közvetlen importőrök vagyunk, így tisztában vagyok azzal, mi az amit érdemes megvenni, mi az amivel felesleges foglalkozni (pl. mert pár év múlva használhatatlanná válik). Hangsúlyozom még egyszer, nekem NEM az a célom, hogy átvágjam az embereket és pénzt húzzak ki a zsebükből, hanem az, hogy a kisebb keresetű emberek számára egy jó megoldást adjak emberi áron. Ha valakinek ez nem tetszik, az szálljon nyugodtan vitába, és tartson gerinctelennek, hogy reklámozom a cégem, de én csak a véleményem írtam le.

Üdv
Törölt nick Creative Commons License 2010.06.19 0 0 143
ez tényleg komplett idióta. Ráadásul a saját mail-cimét adja meg. Másrészt azt már minden óvodás tudja, hogy megbízható biztonsági ajtó 100 alatt nem kapható. Csodák nincsenek.
Előzmény: Freedomocska (139)
UnitedParcelService Creative Commons License 2010.06.19 0 0 142
A reklámmal tényleg nincs semmi gond, persze a fórum nem arra való hogy széjjelreklámozzák de szerintem senki sem sértődne meg érte ha a maga rendes módján bemutatkozna a cég képviselője.
Ez így nem más mint a fórumozók komplett idiótának nézése. Köszönöm, részemről ebből nem kérek.
Kedves Tamás, volna kedve még egyszer nekifutni ennek?
Előzmény: Freedomocska (141)
Freedomocska Creative Commons License 2010.06.19 0 0 141
Igazából nem lenne zavaró ha egy cég képviselője megjelenik egy fórumon -- na de így ? Ezek saját magukat rekesztik ki általában mert eleve hülyének nézi a fórumozókat úgy ,hogy még fáradságot sem vesz a számára fontos pár oldal visszaolvasására . Pedig egyszerűbb lenne ha beköszönne majd egy pár jó tanácsot adna aztán valamikor meg az esetleges "beérő" megrendelést teljesíthetné . Így meg ezek után mi marad ?-- csak a rossz "száj íz" .
Előzmény: UnitedParcelService (140)
UnitedParcelService Creative Commons License 2010.06.19 0 0 140
Ez nem volt valami elegáns, kedves Tamás

http://www.vallalatok.hu/index.php?modul=cegek&file=panel&actitem=2069
Előzmény: Freedomocska (139)
Freedomocska Creative Commons License 2010.06.19 0 0 139
Én az ilyen típusú hozzászólás esetén rögtön a nick névre kattintok -- és láss csodát : azért regisztrált ,hogy ezt elmondhassa . Ááááá ..... nem is reklám célból .:)))
Előzmény: Törölt nick (138)
Törölt nick Creative Commons License 2010.06.19 0 0 138
ja, ha nálad egy bejárati ajtónál a szépség az elsődleges, akkor tényleg megérte.
Előzmény: Body80 (137)
Body80 Creative Commons License 2010.06.17 0 0 137
Mi az Allhouse Kft-től vásároltunk két héttel ezelőtt egy faborítású biztonsági ajtót. Nekem személy szerint semmi bajom nincs a kínai termékekkel, hiszen ha belegondolunk, manapság már szinte minden ott készül. Szép kidolgozású, megjelenésű az ajtó, műszakilag tökéletesen működik, és azt gondolom, hogy ezért az árért (bruttó 79.000 Ft) egy jó minőségű árut kaptam. A szolgáltatással maximálisan meg vagyok elégedve, rendesek, segítőkészek voltak a szerelők, szépen megcsináltak mindent az előre megbeszélt összegért és mindent a határidőre teljesítettek. Mindenkinek csak ajánlani tudom a céget! És bátran merem állítani, hogy a lépcsőházunkban ez a legszebb bejárati ajtó!

Üdv
kleingy Creative Commons License 2010.06.16 0 0 136
A mi ajtónk nemtom hány kg, de ketten alig tudták felhozni a 4. emeletre. :D Qrva nehéz és se a hang, se a szag, se a meleg nem jön be a lakásba a lépcsőházból. Imádom. :)
LacaPaca123 Creative Commons License 2010.06.16 0 0 135
Nekem egy HISec típusú ajtóm van. Nem egy nagy szám, de elég szép és beszerelve egyész tűrhető a masszívsága. Ráadásul komoly hatást kelt. Nyílván a betőrőknek nem az. Megjegyzem 50 ezer ft volt és ezért az árért annyit is kaptam ami ebbe bele fér. Nincs kétségem felőle és nem is ígér többet az eladó sem, mint a Mabisz 3 perces áttörés gátlását. Ami mondjuk nulla szerintem, mert ha tele a kezem bevásárolt cuccokkal nekem kulccsal is kb. annyi idő bejutnom. Mondjuk egy két-háromszor drágább ajtónál az áttörési idő kb. 10 percre volt beírva. Ha a szomszédok 3 perc recsegés ropogásra sem jönnek ki akkor 10-re sem fognak. Mikor körbe néztem az ajtó piacon egy egyszerűbb fa bejárati ajtó is drágább volt ennél. Szóval ezért is lett ez, merthogy nem vok milliomos. Legalább dupla záras, és feszítő vassal azért a fánál jobban fog.
Kulcsmásolás? 5-5 db kulcsot kaptam hozzá a szervízkulcsokon kívül. Hová kéne ennél többet még másolnom is... Ha meg elveszít az ember belőle többet, még mindig lecserélheti a zárat sztem. SZóval olcsó, nem tökéletes, de legalább pofás és némileg hangszigetelt is (ez tapasztalat). Az igaz, hogy mielőtt beszereltük volna csak úgy magában nem volt több 20-30 kilónál... szóval acél az nem túl sok van benne.
Csendben nem fognak bejutni rajta, hangosan meg szinte bármin be lehet jutni még a falon át is.
UnitedParcelService Creative Commons License 2010.06.15 0 0 134
Nem tartalak fel.
Előzmény: Axióma (133)
Axióma Creative Commons License 2010.06.15 0 0 133
Az univerzalis kulcs kitalalt fogalom, csak fogja magat es "valamivel" a zarat piszkalva bemegy. Erted te, csak lovagolsz a szavakon, hogy hatha ezaltal okosabbnak tunsz (tok felesleges, ugyis okosabb vagy ebben a temaban).
Azt alairom: a kodos kulcs igy is a vasarlo megtevesztese.
De azt tovabbra is visszautasitom, hogy a ket hibat mint kettot szamold be. Vagy nehez kulcsot masolni, es az a hiba (ha jol ertem, ez van), vagy nem, akkor az egy biztonsagi hiba. De az utobbi nem all fent, mint biztonsagi hiba. Fennall, mint jogi kategoria.
Igy mar remelem megelegszel vele. En spec. most mar szeretnek dolgozni, nem pedig elmondani neked azt, amit ugyis tudsz.
Előzmény: UnitedParcelService (132)
UnitedParcelService Creative Commons License 2010.06.14 0 0 132
Szerintem nem kéne hagynunk, de ha nem látod értelmét folytatni akkor a többiek számára kiss rávilágítanék, hátha hasznos.

Tehát ami szerintem nincs rendben, szerinted meg de:

A kínai ajtót kódos másolásvédett kulcsokkal hirdetik, holott ez nem igaz, a fogyasztó megtévesztése, átverés. Gazdasági bűncselekmény, így is nevezik. A kulcsok nem kódosak, a kulcsosok viszont elvétve tudják csak lemásolni, vagy halandóak vagy nem, és ha megpróbálják vagy sikerül vagy nem. Fizetsz egy szolgáltatásért amit nem kapsz meg, (átbasznak, nem tudom mennyire érthető így érzelmi oldalról történő megközelítéssel) viszont ha te akarsz másoltatni magadnak akkor egyáltalán nem biztos hogy sikerül. Itt szúrnak ki veled másodszor, ha nyaralni mész és anyádnak nem tudsz kulcsot másoltatni akkor nem lesz aki etesse a kutyádat.

Próbáld úgy elképzelni mint ha vennél magadnak egy szép új autót, és rendelsz hozzá klímát is. Kifizeted ügyesen, kétszázezer. Aztán kiderül hogy a klíma nincs is benne, de te mentegeted a márkaszervizt, mondván hogy végül is nincs is meleg, nem is hiányzik a klíma.


Az univerzális kulcsos elméletedet bármikor kifejtheted, epedek érte.
Előzmény: Axióma (131)
Axióma Creative Commons License 2010.06.14 0 0 131
Ok, hagyjuk. Majd aki olvas eldonti, hogy melyik ervet mennyire tartja eros labon allonak.
Előzmény: UnitedParcelService (130)
UnitedParcelService Creative Commons License 2010.06.14 0 0 130
"érvekre alapozom az érveimet"
Ez értelmetlen, de próbáljunk nem megütközni rajta ha kérhetem!
UnitedParcelService Creative Commons License 2010.06.14 0 0 129
Ez nagyon kevéske, a szmájli nem rént ki a szarból, ilyen könnyen nem jösz ki ebből. Pontosan mi az hogy univerzális kulcs és ki mondta neked hogy van ilyen?

Más... Én nem érzelmekre hanem érvekre alapozom az érveimet. Akarod hogy mégegyszer elmagyarázzam, esetleg máshogy, érthetőbben?
Előzmény: Axióma (128)
Axióma Creative Commons License 2010.06.14 0 0 128
Hat ami nem kene legyen:) Mittudomen, nem vagyok szaki! Csak utalom, ha erzelmi alapon probalnak ervelni, igy ezekre mindig felhivom a figyelmet. Marpedig az egyik legnagyobb disznosag a biztonsag cimszoval van (biztositok is peldaul). Ugyhogy ilyen hibara, hogy ket ellentetes erv egy cellal, mindig is ugrani fogok...
Előzmény: UnitedParcelService (127)
UnitedParcelService Creative Commons License 2010.06.14 0 0 127
Nem értesz, nem erőltetem.

Mi az hogy univerzális kulcs?
Előzmény: Axióma (126)
Axióma Creative Commons License 2010.06.14 0 0 126
Ne csinaljatok mar:) Ha nincs nyersanyag, mibol is reszelgeti ki? Felteszem nem reztombbol indulna.
Tul van egy kicsit lihegve az ajto biztonsaga. Plane a kulcsmasolase. Ha van univerzalis kulcsa, akkor mindegy. De ha nincs, akkor eleg kreten megoldas masolni, HA kozben az az allitasotok leneyge, hogy konnyu betorni az ajtot mindenhol mashol is. Ahol a kulcs a "kulcs" (mert amugy jol vedett ajto), ott meg elhihetnem hogy ellopjak fel orara a kulcsot masolni, de olcso ajto sok faradsaggal masolt kulcsaval megprobalni bemenni egy velhetoen nem tul gazdag haztartasba, hat ehhez perverzio kene elegge.
Előzmény: Gyurco78 (125)
Gyurco78 Creative Commons License 2010.06.14 0 0 125
Ez azért lehet gáz, mert ha a tulaj akar másolni - nem tud. Ha nem a tulaj és elég elszánt - akkor szépen kireszelgeti otthon magának.
Előzmény: Axióma (122)
Gyurco78 Creative Commons License 2010.06.14 0 0 124
112-re ment...
Előzmény: Gyurco78 (123)
Gyurco78 Creative Commons License 2010.06.14 0 0 123
Asztalossal csináltathatsz csak ajtót, ha megéri a kb. 50-60 ezer forintot darabja...
Axióma Creative Commons License 2010.06.14 0 0 122
Hat most elmondtad ugyanazt, amit az elozo hsz-ban. Hogy a felhasznalo se tudna jo kulcsot masoltatni, meg mas se. Az tok mind1, hogy kodos masolasvedelem vagy nem, a lenyeg, hogy nem fogjak 10 perc alatt lemasolni.
Ettol fgtl lehet szar az ajto, de ne hivatkozz arra, hogy meg csak nem is vedett kulcsmasolas ellen, ha egyszer nem lehet konnyen masolni. Hiszen a lenyeg a "nem lehet konnyen masolni" reszen van, nem pedig azon, hogy azert nem lehet, mert annyira sz*r hogy a tulaj se, vagy azert nem lehet, mert kod vedi.
Előzmény: UnitedParcelService (121)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!