Épp néztem, hogy tegnap még tök hideget mondtak március első felére, de ma már azért nem olyan vész, ahogy kinéz, szóval komolyan el kell gondolkodni a nyárin... fáj a szívem az alufelik láttán, de úgy fest, még ki kell bírjam dísztárcsás módon, mert másra kell a zsozsó... :(
Jah igen, még mielőtt elfeledem, a talis linket ügyebár nyomatni kell... :)
Egy lényegbeli látványkülönbség azért van, hogy az Alessio küllője kifelé szélesedik, ami nagyon látványos tud lenni. Persze kinek mi tettszik. Náluk nincsen felsorolva a 16"-osok között.
Én is gödöllői vagyok, de az autót nem ott vettem, hanem a Lurdy-ban. Egyébként egy kompassblue 1.6 CRDi SW-t hajtok. Ha gondolod, akkor összefuthatunk valamikor egy kis eszmecserére.
Igen, a hátsó ablak téyleg foltos. Nem tudom, legtöbb automárkánál nem alap a klímához a hővédő üvegezés, legtöbb helyen is csak a szélvédőt lehet rendelni. Azt tudom, hogy francia autóknál bármikor megmondom a polárral, hogy van-e hővédő üvegezés, meg jópár másik márkánál is. ( Opel Audi stb. ) A miénken nem látszódik......
és minőségre állítólag legalább olyan, valahol fel van talán írva nekem, hogy hol láttam ezeket nagyon olcsón, majd megpróbálom előkeríteni, csak el vagyok havazva. De ha beütöd a keresőbe az Extreme felniket, szerintem meg lesz!
Nézd meg a hátsó ablakot. Tiszta folt. Mellesleg az egész autón hővédő üvegezés van. Bár szerintem minden klímás autón hővédő üvegezés van... egyébként szinte semmit nem érne a klíma.
Belülről nem látok semmi extrát a miénken, kívülről még nem néztem, de szerintem csak azok furcsák, ahol hővédő üvegezés van, a mienken tudtommal nincs. Vagy van???
Nekem nagyon ajánlották, csak ahhol ajánlották, ott nem lett volna igazából olcsóbb mint máshol, illetve én rákattantam a MOMO-ra, mert ár-érték arányban nagyon megtetszett. Viszont később láttam Extreme X1 -t Pesten 16 -ért is, az pedig igen jó ár
Polárszűrős napszemüvegben a szélvédő is érdekes. Egyébként pedig, ha úgy fordítod a fejed, semmit nem látsz a kvarckristály kijelzőn.
Apropó polárszűrős szemüveg... hétvégén voltunk IMAX-ben. Ajánlom mindenkinek. A dinoszauruszos film látványos, csak gagyi a történet. A tengeres pedig nem túl látványos, de érdekes. :)
Akkor még közelebb vagyunk egymáshoz, mint gondoltam. Én meg ha pontos akarok lenni besnyői vagyok és hasonló okokból írtam Gödöllőt. Igen, Gödöllőn láttam már én is egy pár Cee'd-et, de sajnos úgy tűnik egyik tulaj sem látogatja a fórumot, vagy csak átutazóban jártak erre.