Ez szar??? Végig hallgatad 1általán? Ha a számot nem is tetszik a rímek nagyon bekarcolnak! De nem lehet mindenki 1 forma! :))) És Te csak ne akarj megütni még1x mert akkor elárasztom a telefonod ilyen szövegekkel és a postafiókodat is telerakopm ilyen fasza kis magyar Hi-Hop számokkal! :)))
(És szólók előre, hogy nem tudod majd azzal kimagyarázni, hogy véletlen volt! :)))
nemtom h megvan-e mert vki kolcsonkerte anno es cseszte visszaadni
nem olyan 1xru japokkal
sok nem is tud semmilyen nyelvet sem, igy van ha elmegy az egyik aki tudott, utana a tobbi szarik valaszolni, volt mar olyan h emailt nem tudtak olvasni mert nekik tok masfele a winfos meg a karakterkeszletuk es van h hujeseget fordit az en emailembol es nem tudjak miaz, megha ertenek is az angolt
szal nekem is jo lenne, akar a regi akar meg amelyik 2002/2003-ban is kuldott cuccot, csak hat ha nem valaszolnak akkor ez van...
Húha! Nem tudod elérni őket vhogy? Honlap ilyesmi?
Meg van még a katalógus? Ha sikerül elérni Őket akkor jó lenne egy frisebb kiadás nekem. Szerinted lenne rá itthon kereselet mert itt csak a malosssit meg a polinit ismerik? Kéne egy ilyen kis japo tuning boltocska!
lehet par tema olaszokhoz is mert japoba is szallitanak mar olaszok
ha ezzel a nankai-al megint lehetne kapcsolatot talalni, akkor barmit lehetne hozni, ertsd takegawa, daytona, kitaco, posh, poshfaith, kijima, beet, hurricane, es meg a jo eg tudja mi van nekik
nekem volt anno egy regi 98 v 99-es katalogusom toluk, vagy 800 oldal, minden evben kiadjak de ami nincs azt is megszerzik ha van japoban, nankai az kint hatalmas alaktresz es ruhazat lanc, sajat markaval is meg mast is tolnak
csak egy ido utan nem valaszoltak emailekre, fene se tudja mi lett veluk, most masik konnektem is behalt ugy tunik...
Ezek egyike sem versenycucc, nem is agyonpörgősek, ilyen crusing cuccok, viszont Amerikában drágák, de csak olyan oldalt tudok most beszúrni, de ha majd érdekel tudok szerezni neked a Fülöpi srácon keresztül, természetesen a nagy köbcenti csak a saját hosszúlöketű főtengelyével jöhet ki, van egy rakat márka, de ami tutira jó az a Koso!
Jó, tényleg csak azért írtam, mert engem nagyon zavar, hogy sokmindent elfelejtettem helyesen írni, és én örülnék, ha kijavítanának, és azt hittem, Te is örülsz neki. De bocsi, többet nem szólok :-)))
Amúgy bírom a mostani fiatalok séróját, az egészet zselével minden irányba felálltják a fej sugarára merőlegesen, majd középen lenyalják :-))) Most ez a divat :-)) Nekünk anno az volt a menő, hogy felnyírattuk hátul jó magasan átmenet nélkül, hogy volt benne egy lépcső, aztán a felnyírt tarkóba nomattuk csíkokat, vagy rácsokat nulással:-))) De a csontfeket szerkó szigorúan Ion Maiden-es vagy Metallikás pólóval még mindig menő vidéken a szakközepeseknél. A gimisek még valahogy felöltöznek, bár a 14éves csajoknak már kilóg a felpócolt cickójuk nagy része, éppenhogy a zsenge bimbaly még ne látszódjon ki :-)) Nálunk ez még nem volt divat sajnos :-))