Lányok, köszönöm, meg sem érdemlek ennyi szépséget - aki nem olvasta volna figyelmesen a blogot azoknak elárulom, hogy én nem tudok ám ilyen szépen szabadgépitűzni, ez előresteppelt anyag volt, azért is lett kész ilyen gyorsan.
elizanikó!
Épp eszembe jutottál, hogy mégsem lett plötty az egész, úgyhogy ajánlható bárkinek így az instant megoldás. :-)))
Szia Szeal! Sokat emlegettünk, én egyszer még feltettem a Te nagymama takaródat, amit magad előtt tartasz! Azért gyere errefelé is ha van időd, de nem tudsz időhiány miatt varrni még akkor is. Itt most mindenki táborba/táborokba készül, aztán sokan sokat fognak mutogatni. Honlapodat megnézem. Kaoka! Köszi az infot a boltról, majd benézek. Én viszont tegnap a sárga északi lakberendezési áruházban jártam. 595-ért vettem 4 db. cérnát (kettő fehér, 1 fekete, 1 drapp) ugyanilyen kiszerelésben 4 szineset még. Török származású és 100% pamut. A gyakorlat majd megmutatja mennyire jó. De akit érdekel próbálja ki!
Én nem ilyen steppeltre gondoltam, amikor írtál róla. Ez tökéletes ! Hazsnáld egészséggel, remélem Te is annyit fogod magaddal nyúzni, mint mi a lányommal.
36évi! Ugye nem felejtetted el, hogy Neked tőlem két nagy dobozt kellene Tatabányára vinned? Holnap, azaz csütörtök délutánt beszéltünk meg elszállításra.
Jaj, drága Szeal! Sokat emlegettünk ám...azt hiszem, múltkor pont Kastanie-val. :) Nagyon örülök, hogy benéztél! :))) Ha tudsz, gyere sűrűbben! Én személy szerint sajnálom, hogy már nem varrsz, annyit tanultunk tőled is. :)
azon viszont scodálkozom, hogy főzős blogon láttál. :DDD Aki siemr, tudja, hogy az nekem erős kihívás. Melyiken? Van egy tippem... mingyá megnézem. :) :-***
OFF hát fogalmam sincs már, hogyan lett beállítva, de ha oda ír nekem valaki, akkor automatikusan jelzés jön az e-mail-címemre, nálad nincs így? Gondolom, hogy oda megy az értesítés, amelyik e-mail cím a meghívódon is szerepelt - lehet, hogy már nem létezik az a címed, és azért van, hogy nem kapsz értesítést?ON
Sziasztok! Évek óta nem jártam itt, de valamikor nagyon sokat irogattam ebbe a fórumba. Eredetileg szeal néven, de úgy nem tudtam belépni, újra kellett regisztrálnom.:( Ma véletlenül egy főzős oldalon a kedvenc linkek között felfedeztem 36évi oldalát, az övén meg más ismerős neveket (Kastanie, Cicvarek). Le is ragadtam néhány órára ezeken az oldalakon, és el vagyok képedve, hogy milyen klassz dolgokat csináltok, mióta én kiszálltam ebből a műfajból. Persze nem végleg, mert ha majd egyszer nyugdíjas leszek, akkor lehozom a padlásról a zsákjaimat és újra ez lesz a fő hobbim. Most a másik hobbim foglalja le minden szabad időmet (sütés-főzés és az erről szóló honlapom). Kicsit nosztalgiáztam és visszalapoztam a fórum elejére, és az első 3 évben nagyon aktív voltam. Igaz akkor nem jártam minden nap reggeltől estig dolgozni, így néha a fél éjszakámat is a varrógép mellett töltöttem. Egyszer találkoztunk is személyesen 36évi szervezésében. Még nagyon kezdők voltunk, ezért is lepett meg, hogy azóta milyen fejlődésen mentetek át. Nagyon lemaradtam.:( De majd egyszer, ha lesz időm és elfogynak a receptjeim, akkor újra jövök és behozom a lemaradást.:) Addig is jó varrogatást kívánok és azért néha bekukkantok, hogy lássam mi mindent kell majd behoznom.:)) Amivel most foglalkozom: http://gportal.hu/azila
legalább Te megkaptad, most írhatom újra a többiekét, mert üresen kapták a semmit, már nem merek körlevelet küldeni. A képek sem mentek el mellékletként.