"Nem újdonság, hogy Izrael ellen tüntetnek. Ez így folyik a 60-as évek óta."
Az európai zsudóság nyugaton elvesztette a korlátlan befolyását.
És már soha többé nem szerezheti vissza a beáramlott nagyszámú palesztin miatt, akiket ti üldöztetek el a hazájukból. Ide vezet a nem távlatos (Sharon féle) stratégia, amit alaposan betetőzött az Európában a II. vh.
óta sikeresen kifejtett keresztényellenes propagandátok.
Szabályosan felszámoltátok a hátországotokat, és most még észre sem veszitek.
"Nem tudsz mutatni olyan politikai erőt akivel lehet békét kötni"
Pl Irán, Szíria, Jordánia, Szaud-Arábia. Velük meg lehet állapodni, hogy békét kötnek a leendő Palesztinával, ahol a denti országok csapatai garantálják a békét 50 évig.
Nézd a londoni tüntetést a palesztinok mellett, és gondolkozz (ami látom, nem erősséged).
Sikerült a világban szétszórni a palesztinokat, akik aztán a világot épp most fordítják a maguk pártjára. Ti meg ott fitogtatjátok az erőtöket Gázában, ahelyett, hogy a békét próbálnátok összehozni....nem, nem a hamasszal, hanem a palesztinokkal.
Csaxólok, mert könnyen eljöhet az az idő, amikor már késő lesz őszintén békét akarni.
A Hamász mindenre képes (ráadásul délen az un. "biztonságos" területen, ahová északról küldte az IDF az 1,1 millió lakost), hogy Izrael rossz hírét keltse a világban.
Körülbelül két órával ezelőtt elmentem vásárolni a gyerekeimnek pár dolgot Bani Suhaila faluba, Kán Júnisztól keletre – írja Rushdi Abualouf, a BBC gázai tudósítója.
Egy kedves férfi meghívott egy csésze forró teára.
Hirtelen négy bomba zuhant le körülöttünk, gyors egymásutánban.
Az újságíró nem sérült meg, de úgy érezte, ezúttal a halál nagyon közel volt.
Kövek repültek a fejünk felett.
Sikoltozás hallatszott, és üvegek repkedtek körülöttünk.
Egy körülbelül 10 házból álló tömb megsemmisült. Az embereket por és vér borította.
Egy férfi egy sérült kislányt cipelt, és azt kiabálta:
Hívj mentőt!
Négy halottat és több mint száz sérültet láttam, és hallottam a romok alatt rekedtek segélykiáltásait.
Azt nem tudják, hogy a Hamasz mélyen be van ágyazódva a társadalomba
Ezt ugatják régóta a szakértők és azt is hacsak nem irtjátok ki az összes palesztint nincs katonai megoldása a helyzetnek csak az hogy elismeritek a palesztin álkamot és békét köttök vele.