Keresés

Részletes keresés

Lecso11 Creative Commons License 2004.08.05 0 0 643
Kösz! Így már sikerült felfognom :)
Előzmény: fepa (642)
fepa Creative Commons License 2004.08.05 0 0 642

Ez van a Rákóczifc.hu-n:

Szinte teljesen megváltozott pályarend és belépés várja a hétvégén a Rákóczi-stadionban a hazai és a vendég szurkolókat. A felújított létesítmény a tervek szerint minden igényt kielégít majd, és jobban szolgálja a közönség érdekeit és biztonságát is, mint eddig. A nyári szünetben a gyepszőnyeg mellett a nézőtér is átalakult, de történtek más változások is a Pécsi utcában.
A klubház épületébe például senkit nem engednek be, megszűnt az ottani büfé is, kizárólag a csapatok és a sajtó tartózkodhat bent, de a sajtó munkatársai is csak a lelátó felől közelíthetnek az épületbe.A jegyek vásárlása pedig csak adott helyekre történik: a pénztáraknál csak az ahhoz közeli lelátókra lehet belépést nyerni, az átjárás a lelátók között biztonsági okokból meg fog szűnni. Újdonság, hogy a régi Hársfa utcai bejáratot is megnyitják, onnan is be lehet jönni, de csak gyalogosan, és az állóhelyekre. A Renault-szalon felől viszont autóval is lehet érkezni, mert kész az új parkoló. Ott további két beléptetőkapun lehet érkezni, és ott lesznek a mellékhelyiségek és a büfék is.
A malom felől, a régi lépcsős bejáratú pénztárnál csak a vendég szurkolók jöhetnek majd be!

Előzmény: Lecso11 (641)
Lecso11 Creative Commons License 2004.08.05 0 0 641
Ma hajnalban láttam a KaposTV-s riportot a Rákócziról. Na most vagy csak nagyon korán volt nekem, vagy teljesen hülye vagyok: de valaki leírhatná magyarul, hogy akkor hol, milyen jeggyel, melyik szektorba lehet bejutni... Köszönöm :))
juno3 Creative Commons License 2004.08.05 0 0 640
Nem tudom miért számít az lenézésnek,ha egy szurkoló a saját topicjában azt írja,hogy "remélem győzünk Kaposváron"! Semmi bántó nem hangzott el nálunk - egyébként nem is szokott - ,de miért ne legyünk bizakodóak? Ezzel együtt lehet,hogy kikapunk,de talán azért gondolhatunk a győzelemre is! Legalább amíg előtte vagyunk! :))
Előzmény: Muntanitz (636)
kiskun968 Creative Commons License 2004.08.05 0 0 639
Sziasztok!

T.kaposvári szurkolótársaim!

Nem néz le Benneteket senki, ha a társam beírása így jött le elnézést érte,
azért a reakcióját is olvasni kellett volna, mert a Zsolnairól szólt, aki ha jól
emlékszem elég gyengén játszott nálunk, nem alkotott semmi emlékezeteset,
maradandót.

Örülünk, hogy ismét az első osztályban találkozhatunk....

/Azért az este 8 órás kezdés egy kicsit övön aluli dolog, mindegy akkor is ott
leszek, legfeljebb nem igazán alszom ki magam, mert vasárnap hajnali 4-kor
kellnem kell. mert mennem kell dolgozni...
Ez a kezdési időpont biztos, hogy sok szurkolótársam kedvét elveszi az utazástól,
azért majd tavasszal emlékezzetek majd erre, ha netán nálunk is ilyen időpontban
kezdődik a mérközés és ezért kevesebben jöttök a mecsre./

üdv

kiskun
Előzmény: Muntanitz (636)
TDoki Creative Commons License 2004.08.05 0 0 638

Kedves Mindenki !

A bajnoki rajt előtt Vancsa Miklós a vasas-honlap vendége, aki péntek délután válaszol a kérdésekre.

http://www.vasassc.hu/index.php?CntID=1&i&TopicID=25

Várjuk a Ti kérdéseiteket is!!!!!!

Kék skorpió Creative Commons License 2004.08.04 0 0 637

Akárcsak Muntanitz, a bajnokság eldőléséről már korábban kifejtettem itt a véleményemet, nem akarok ezzel többet foglalkozni.

A 7végi meccsről:

Szerintem is lenéznek minket, ez még jól jöhet.

Prukner ma azt nyilatkozta, hogy alacsony csapatunk van és ez gondokat okozhat .

A Vasasnál pedig ugye ott van Ferenczi. Ha őt tudjuk semlegesíteni, akkor nem lehet gond.

A csapatunk elég technikás és jól is bírja erővel, meg lehet keverni a piros-kékek védelmét.

HAJRÁKÓCZI!!!! HAJRÁ MTK!!!!

Előzmény: kaposvari (635)
Muntanitz Creative Commons License 2004.08.04 0 0 636

Iszonyúan siralmas volt ez a BL-selejtező. És többet nem is mondanék róla...

Nade foglalkozzunk magunkkal! A Vasas topikban ma volt szerencsém olvasni egy gúnyolódót, úgyhogy a maximális lenézésünk alighanem fennáll, ami most még jól is jöhet. Igaz, a Vasastól magától én sem nagyon tartok, sokkal inkább attól, hogy túl görcsösek lesznek a fiaink, és sírni fog náluk a labda! De remélem, sikerül rámcáfolniuk! 

Előzmény: kaposvari (635)
kaposvari Creative Commons License 2004.08.04 0 0 635
Részben off: Néztétek a Fradi meccset? Ünneplünk itt, hogy a csapatunk feljutott a magyar NB1-be, de ilyenkor azért lohad a lelkesedés rendesen. A legjobb magyar csapatot láthattuk. Node sebaj, legalább van hová fejlődni... Azért bizakodjunk, legalább továbbjutott a magyar csapat. Hajrá RÁKÓCZI, hajrá MAGYAR foci.
kaposvari Creative Commons License 2004.08.04 0 0 634
1000 a felnőtt és 600 a diák.
Előzmény: kooti (633)
kooti Creative Commons License 2004.08.04 0 0 633
És mennyibe kerül oda jegy? Diákjegy van?
Előzmény: kaposvari (632)
kaposvari Creative Commons License 2004.08.04 0 0 632
Az eredményjelzővel szemben a kapu mögött balra van a vendégszektor. Ülőhelyes.
Előzmény: kooti (631)
kooti Creative Commons License 2004.08.04 0 0 631

Üdvözletem!

Nálatok melyik a vendégszektor? Nézegettem a honlapon a stadionrajzot, de nem látom rajta feltüntetve.

Kék skorpió Creative Commons License 2004.08.04 0 0 630

Az a jó! :-)))

Előzmény: kaposvari (629)
kaposvari Creative Commons License 2004.08.04 0 0 629
Én 11-kor vettem meg a bérletet és már a 198-adikat kaptam meg. Tuti teltház lesz!
Előzmény: Kék skorpió (625)
Kék skorpió Creative Commons License 2004.08.04 0 0 628
Köszi.

Végülis elképzelhető, de akkor tényleg korán kell menni, mert biztos nincs belőle sok.

Előzmény: Lecso11 (627)
Lecso11 Creative Commons License 2004.08.04 0 0 627
A magazint asszem csak majd a stadionnál lehet venni, de lehet, hogy rosszul tudom.
Előzmény: Kék skorpió (625)
Kék skorpió Creative Commons License 2004.08.04 0 0 626
Majdnem elfelejtettem: érdemes előbb kilátogatni a stadionba, mivel a mérkőzés előtt lesz az ünnepélyes pályaátadás + sok volt Rákóczi játékos lesz meghívva az eseményre (az 1975-ös csapatból).

Kék skorpió Creative Commons License 2004.08.04 0 0 625
Megvettem a bérletet a Plázában, a SEASONS Sport-ban.

Állítólag elég jól fogy és csak korlátozott számban kaptak.

Viszont magazint nem kaptam, pedig több hírlapárusnál is voltam.

Holnap más helyeken is megnézem.

Kék skorpió Creative Commons License 2004.08.04 0 0 624
Interjú a mai Somogyiban Prukner Lacival.

fepa Creative Commons License 2004.08.04 0 0 623
Hol lehet kapni a Rákóczi Magazint?
Előzmény: Muntanitz (621)
fepa Creative Commons License 2004.08.04 0 0 622

Üdv Mindenkinek!

A Rákóczi a hosszú évek alatt már produkált néhány meglepetést (jót és rosszat is), remélem idén újra kellemes meglepetést okoz a csapat. Amúgy egy kicsit én is féltem a csapatot, de remélem nem nekem lesz igazam.

Hajrákóczi, Hajrá Újpest!

Előzmény: Kék skorpió (616)
Muntanitz Creative Commons License 2004.08.03 0 0 621

Remélem, nem csak pánikigazolásnak bizonyul a két új ember!

Közben olvasom az SHO-n, hogy megjelent egy bizonyos Rákóczi Magazin is. Végre kezdenek hasonlítani a dolgok ahhoz, ami egy élvonalbeli csapattól Európa legtöbb országában elvárható!

HAJRÁKÓCZI!!!

Kék skorpió Creative Commons License 2004.08.03 0 0 620
Örülök az új igazolásoknak. :-))))

Nekem holnap lesz időm bérletet venni, először a Plázában próbálkozok.

Jó kis felhőszakadás volt ma, mi?

Ez aztán próbára teszi az új füvet.

Előzmény: kaposvari (619)
kaposvari Creative Commons License 2004.08.03 0 0 619
Mi is kihasználtuk az utolsó pillanatot és leigazoltuk a Zsolnai Robit illetve Zahorecz-et Kecskemétről. Rá úgy emlékszem mint hasznos védekező középpályásra aki gólokat is szerzett. Bár most szerintem elsődlegesen Balassa által üresen hagyott posztot kell majd betöltenie. Bérletet ma még nem kaptam a klubházban, viszont láttam közeltől a füvet. Gyönyörű zöld. Hajrá Rákóczi!
Lecso11 Creative Commons License 2004.08.02 0 0 618
Igazából nem volt meglepő, hogy Balassa elment, az a baj inkább, amit ti is mondotok, ilyenkor már nem szerencsés otthagyni egy klubot, nem lenne semmi probléma az egészből, ha ezt korábban teszi meg...
Pruki azt mondta, hogy nem fog könnyeket hullajtani amiatt, hogy elment...
Könnyeket én sem hullajtok miatta, de az szerintem tény, hogy gyengültünk.
Kék skorpió Creative Commons License 2004.08.02 0 0 617
Ha mégis kezelésre kellene menned és ott csinos ápolónők vannak, üzenj és megyek látogatóba. :-)))

Előzmény: Muntanitz (615)
Kék skorpió Creative Commons License 2004.08.02 0 0 616
Kicsit én is féltem a csapatot, remélem, nem lesznek túl görcsösek.

A legtöbb csapat szerintem lebecsül minket, a különböző fórumokon mást sem olvastam, csak hogy "biztos kieső a Kaposvár" stb.

Pedig tavaly a hazai meccseket majdnem mind hoztuk, a rangadókat megnyertük, a stadionunk szinte bevehetetlen. :-)

Előzmény: Muntanitz (615)
Muntanitz Creative Commons License 2004.08.02 0 0 615
Hivatalból én is győzelmet várok, de egy mocsok hátsó hang állandóan azt súgja, hogy a Vasas megszerzi majd a vezetést, és csak döntetlenre fogjuk hozni nagy küzdelemben a meccset. Ha mégis győzünk, s ennek ellenére későbbi fordulókban újra felbukkan ez a hátsó hang, akkor elvonulok egy pszichiátriai kezelésre :-) 
Előzmény: Kék skorpió (614)
Kék skorpió Creative Commons License 2004.08.02 0 0 614
Az biztos, hogy 7végén meccs! :-))

Szvsz 2-1-re nyerünk.

Nagyon várom már a szombatot, tiszta lázban égek.

Előzmény: Muntanitz (613)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!