Szinte teljesen megváltozott pályarend és belépés várja a hétvégén a Rákóczi-stadionban a hazai és a vendég szurkolókat. A felújított létesítmény a tervek szerint minden igényt kielégít majd, és jobban szolgálja a közönség érdekeit és biztonságát is, mint eddig. A nyári szünetben a gyepszőnyeg mellett a nézőtér is átalakult, de történtek más változások is a Pécsi utcában. A klubház épületébe például senkit nem engednek be, megszűnt az ottani büfé is, kizárólag a csapatok és a sajtó tartózkodhat bent, de a sajtó munkatársai is csak a lelátó felől közelíthetnek az épületbe.A jegyek vásárlása pedig csak adott helyekre történik: a pénztáraknál csak az ahhoz közeli lelátókra lehet belépést nyerni, az átjárás a lelátók között biztonsági okokból meg fog szűnni. Újdonság, hogy a régi Hársfa utcai bejáratot is megnyitják, onnan is be lehet jönni, de csak gyalogosan, és az állóhelyekre. A Renault-szalon felől viszont autóval is lehet érkezni, mert kész az új parkoló. Ott további két beléptetőkapun lehet érkezni, és ott lesznek a mellékhelyiségek és a büfék is. A malom felől, a régi lépcsős bejáratú pénztárnál csak a vendég szurkolók jöhetnek majd be!
Ma hajnalban láttam a KaposTV-s riportot a Rákócziról. Na most vagy csak nagyon korán volt nekem, vagy teljesen hülye vagyok: de valaki leírhatná magyarul, hogy akkor hol, milyen jeggyel, melyik szektorba lehet bejutni... Köszönöm :))
Nem tudom miért számít az lenézésnek,ha egy szurkoló a saját topicjában azt írja,hogy "remélem győzünk Kaposváron"! Semmi bántó nem hangzott el nálunk - egyébként nem is szokott - ,de miért ne legyünk bizakodóak? Ezzel együtt lehet,hogy kikapunk,de talán azért gondolhatunk a győzelemre is! Legalább amíg előtte vagyunk! :))
Nem néz le Benneteket senki, ha a társam beírása így jött le elnézést érte,
azért a reakcióját is olvasni kellett volna, mert a Zsolnairól szólt, aki ha jól
emlékszem elég gyengén játszott nálunk, nem alkotott semmi emlékezeteset,
maradandót.
Örülünk, hogy ismét az első osztályban találkozhatunk....
/Azért az este 8 órás kezdés egy kicsit övön aluli dolog, mindegy akkor is ott
leszek, legfeljebb nem igazán alszom ki magam, mert vasárnap hajnali 4-kor
kellnem kell. mert mennem kell dolgozni...
Ez a kezdési időpont biztos, hogy sok szurkolótársam kedvét elveszi az utazástól,
azért majd tavasszal emlékezzetek majd erre, ha netán nálunk is ilyen időpontban
kezdődik a mérközés és ezért kevesebben jöttök a mecsre./
Iszonyúan siralmas volt ez a BL-selejtező. És többet nem is mondanék róla...
Nade foglalkozzunk magunkkal! A Vasas topikban ma volt szerencsém olvasni egy gúnyolódót, úgyhogy a maximális lenézésünk alighanem fennáll, ami most még jól is jöhet. Igaz, a Vasastól magától én sem nagyon tartok, sokkal inkább attól, hogy túl görcsösek lesznek a fiaink, és sírni fog náluk a labda! De remélem, sikerül rámcáfolniuk!
Részben off:
Néztétek a Fradi meccset? Ünneplünk itt, hogy a csapatunk feljutott a magyar NB1-be, de ilyenkor azért lohad a lelkesedés rendesen. A legjobb magyar csapatot láthattuk. Node sebaj, legalább van hová fejlődni...
Azért bizakodjunk, legalább továbbjutott a magyar csapat.
Hajrá RÁKÓCZI, hajrá MAGYAR foci.
Majdnem elfelejtettem: érdemes előbb kilátogatni a stadionba, mivel a mérkőzés előtt lesz az ünnepélyes pályaátadás + sok volt Rákóczi játékos lesz meghívva az eseményre (az 1975-ös csapatból).
A Rákóczi a hosszú évek alatt már produkált néhány meglepetést (jót és rosszat is), remélem idén újra kellemes meglepetést okoz a csapat. Amúgy egy kicsit én is féltem a csapatot, de remélem nem nekem lesz igazam.
Remélem, nem csak pánikigazolásnak bizonyul a két új ember!
Közben olvasom az SHO-n, hogy megjelent egy bizonyos Rákóczi Magazin is. Végre kezdenek hasonlítani a dolgok ahhoz, ami egy élvonalbeli csapattól Európa legtöbb országában elvárható!
Mi is kihasználtuk az utolsó pillanatot és leigazoltuk a Zsolnai Robit illetve Zahorecz-et Kecskemétről. Rá úgy emlékszem mint hasznos védekező középpályásra aki gólokat is szerzett. Bár most szerintem elsődlegesen Balassa által üresen hagyott posztot kell majd betöltenie.
Bérletet ma még nem kaptam a klubházban, viszont láttam közeltől a füvet. Gyönyörű zöld.
Hajrá Rákóczi!
Igazából nem volt meglepő, hogy Balassa elment, az a baj inkább, amit ti is mondotok, ilyenkor már nem szerencsés otthagyni egy klubot, nem lenne semmi probléma az egészből, ha ezt korábban teszi meg...
Pruki azt mondta, hogy nem fog könnyeket hullajtani amiatt, hogy elment...
Könnyeket én sem hullajtok miatta, de az szerintem tény, hogy gyengültünk.
Hivatalból én is győzelmet várok, de egy mocsok hátsó hang állandóan azt súgja, hogy a Vasas megszerzi majd a vezetést, és csak döntetlenre fogjuk hozni nagy küzdelemben a meccset. Ha mégis győzünk, s ennek ellenére későbbi fordulókban újra felbukkan ez a hátsó hang, akkor elvonulok egy pszichiátriai kezelésre :-)