Keresés

Részletes keresés

Stein_ Creative Commons License 1999.09.03 0 0 54
Én novicén játszom, úgyhogy lehet, hogy ezért. Egyébként a bányákban szokott lenni. Tényleg, te le szoktál menni a bányába összeszedni az aranyat/ezüstöt?
Gránátvetőt én grummban találtam (sci-fi,normal,novice). Most realisztikusban nem tudom, hogy lesz-e. Bár eddig úgy tűnik, hogy az ilyen fix dolgok nem változnak. (eddig mindig találtam crowbart az elején)
RDX-et még nem használtam. Grummban van távirányító is a bombákhoz :)
A jégkrémes császkál összevissza. Én láttam már Drassen és Cambria között, meg Cambria és Grumm között is. Nem próbáltam ki, de ha jól tudom meg lehet csinálni, hogy felfogadod a fickót, majd rögtön ki is rúgod és a kocsi megmarad :)
Kwisatz Haderach Creative Commons License 1999.09.03 0 0 53
ja, és még 1
honnan van annyi TNT-d? nekem még csak két adag volt, meg találtam kb. 3 RDX kristályt, de mást még nem
Kwisatz Haderach Creative Commons License 1999.09.03 0 0 52
na ilyen talont hol/mikor lehet találni, én csak az a vietnamból maradt gránátvetőt leltem meg, de még azt is reparálni kell (az egyik 26%-os volt, mondhatni ócskavas) (17.nap, közepes nehézségi szint, Drassen, Chitzena, Cambria, +3 SAM site)
***
más
a jégkrémes kocsit merre találtátok meg? én még nem leltem rá...
Stein_ Creative Commons License 1999.09.03 0 0 51
Még tartok túl messze a játékban, úgyhogy eddig fegyverből a G41 a csúcs. Persze talonnal :)
Én is lopakodni szoktam, de rájöttem, hogy gugolva nem érdemes. Inkább futtatom őket, mert úgy gyorsabban odaérnek. Nekem is volt már hasonló esetem, amikor egyik emberem a tetőn felálva 9 embert látott. Szerencsére fekve egyet sem, úgyhogy hamar kihaltak.
Én a generált embert nem nagyon használom közvetlen harcra. Ő inkább a háttérből tekint vigyázó szemmel a csapatra (védi az oldalsó szárnyakat). Meg az ő dolga a bejáratok nyitása a falakon TNT-vel :). Néha igen nagy meglepetést lehet vele okozni.
Kwisatz Haderach Creative Commons License 1999.09.03 0 0 50
tényleg, melyik a kedvenc fegyveretek?
én most nem tudok dönteni az FN P90-es mini és a C-7 rifle között, mindkettőből van egy, és nem tudom melyiket adjam a custom mercnek (természetesen ő a gyilkológép), nekem a C-7 valahogy szimpatikusabb
(bár a minigunt még nam használtam olyan sokat, azt már tapasztaltam hogy sorozatlövésre nagyon jó)
***
más
én mindig lopakodok, ha csata van, és mindig gugolva haladok (legalább), nem is igazán szokott problémám lenni, csak ha túl sok ellenfélbe botlok bele egyszerre...volt olyan támadása az ellennek, hogy mikor a custom merc magához tért 6 ellenfelet látott maga körül, na EZT újratöltöttem :)
Stein_ Creative Commons License 1999.09.03 0 0 49
Kösz, Kwisatz.
Én is megvizsgáltam adolgot közelebbről, és _sokkal_ több a fegyver. Viszont az ammo nem sokkal.
Továbbá nehezebben is jönnek a fegyverek. Normallal cambriát már mindenkivel G41-el irtottam. Most a legjobb csúzlim egy AK47.
Ha a lapostető nem jön be akkor el kell bújni egy házba és ablak alá hasalni. Ha lopakodva gugol fel az ember, kissebb a valszínűsége, hogy az ellenfélnek interruptja lesz. Ha mégis, várni kell két kört realtime-ig, és úgy körülnézni (még mindig lopakodva).
Mike nekem a chitzinai SAM-nél volt. Beűlt az egyik házba, és folyton interruptolt, ha megláttam. Én a szembenlévő ház tetejéről intéztem el.
Nem tudott fellőni a kisokos :)
Kwisatz Haderach Creative Commons License 1999.09.02 0 0 48
Bocsesz, pontosabb infot sikerült leszűrnöm:

"I've played with both settings. Normal is too few and Tons' is too much, at least because of too many different ammo types.
Nothing bad in being accurate with the details, but packing your mercs with the best available firepower for every battle takes too much (real world) time - time that could be used to slaughter the enemy elites.

I guess, nevertheless I will play the next game again with the Tons of guns option."

akkor mégiscsak van komolyabb eltérés...

Kwisatz Haderach Creative Commons License 1999.09.02 0 0 47
Különbség: ha jól tudom, annyi a különbség, hogy többféle fegyver van, de csak a nevük más, ha minden igaz, tehát a grafikai megjelenítés, meg a hatásuk nem (bár nem tudom, nem próbáltam még, csak olvastam valahol)
a lényeg, hogy elvileg többféle fegyver van ("Tons of guns adds the warsaw pact weapons & ammo, as well as a few diff models of the glock, beretta, mp5, etc. It mostly provides a more diverse selection.")
***
ez a lapos tetejű taktika igaz, én is azt csinálom, ha van rá lehetőség (csak néha olyan nehéz eljutni egy ilyen házhoz, meg néha már rajta van az ellenfél)
***
Mike nekem egy épületben volt, aminek a bejáratát egyébként is két ellenség fedezte, két irányból, és mire felkapaszkodtam a tetőre nem tudtam elég jó pozíciót elfoglalni, úgyhogy sz@rrá lőtt a fijju :(
meleg Creative Commons License 1999.09.02 0 0 46
HI Kwisatz!

Köszi a segítséget,majd este rápróbálok.
Az Annie nevű szüzet már én is láttam valahol,mégpedig assziszem San Monában mászkált az utcán.Majd adok neki...
Üdv.
Meleg

Stein_ Creative Commons License 1999.09.02 0 0 45
Lenne egy kérdésem:
Mi a különbség a Tons of Guns és a normál játékmód között?
A Realistic és Sci-fi közti különbségre már sajnos rájöttem... (bogarak a bányában)
Hogy ne csak kérdezzek: Szerintem a legjobb taktika a városok elfoglalásához, ha kezdésnél kiszemesz magadnak egy lapostetejű házat, és ahoz közel indúlsz. Ha felmászól rá, simán le lehet puffantani a fickókat, ők meg hiába látnak, nehezebben találnak (persze nem árt hasalni)
Nekem a kezdőcsapatomban Len és Ice kapott helyett. Ehhez még jön majd Magic (lehet, hogy drága, de tényleg mindent ki tud nyitni), meg még páran.
Mike-ot a tetőzéses modszerrel lazán ki lehet nyírni (persze csak városban)
Kwisatz Haderach Creative Commons License 1999.09.02 0 0 44
1. le kell menni, de ha jól emléxem a második szinten/részben van, tök sötét van, nehéz közlekedni odalent (tipp: a tactikai térképen (jobb)klikkelj rá a kis térképre, és ha ki van nagyítva jobban lehet látni az utat)

2. majd ha elmész Chitzenába, akkor ott elmondja neked a pap a romok között (egyébként Balimea, vagy hol, de még nem tartok ott)

3. a terroristák helyzete véletlenszerű, próbálj meg mindenkivel beszélni, ha új területen vagy, ráadásul álnéven vannak, és egy kicsit megváltoztatták a külsejüket, itt egy kis segítség:

charlie/the druggist
jasmine/t-rex
terry/slay
annie/M.O.M.
Chris/Imposter(Kris Karver)

én eddig csak Terryt találtam meg (Cambria F9 sector), jééé, meg most jövök rá, hogy valahol láttam az Annie nevű nénit is...ojvé

na...de tök véletlenszerű, hogy hol vannak, neked kell őket megtalálni, érdemes nézegetni a képeket, ha gyanús alakkal találkozol

meleg Creative Commons License 1999.09.02 0 0 43
HI Skac!

Lenne még pár kérdésem:

1.Ha jól vettem ki a játékból Kingpin lóvéja a San Mona-i bányában van.Menjek le a bányába és ott van valahol valami ládában?

2.Az az ősi relikviát hol találom?

3.Egy fickó adott nekem egy floppyt,hogy kapjak el néhány nehézfiút.Ezeket hol lehet lealázni?

Segítségedet előre is köszönöm:
Meleg

Tarathiel Creative Commons License 1999.08.31 0 0 42
Nem, csak kivetel nelkul raketapuskaval. + nemelyiknel LAW, Mortar, Talon, stb. Es persze Critical allapotban jobban celoznak, mint a sajat embereim 99-100% Marksmanshippel. Eleg szivatos, altalaban azon mulik az egesz, hogy ki jon eloszor...

A csapat folyamatosan jott ossze, ahogy szereztem meg a banyakat. Gus-rol lemondtam, mert semmivel sem volt jobb, mint a joval kevesebbe kerul tarsai es azert 2 hetre 70K kicsit sok. Bar Lynx 8-as szinten 90-et ker, de akkor mar napi 30K volt a bevetel...

Fegyverzet eloszor pisztolyok, aztan Mini-14, M-24/Dragunov, vegul Steyr AUG, illetve 1 embernek Rocket Rifle.

Járvány Creative Commons License 1999.08.31 0 0 41
Egyetlen emberrel nyomulok, a Miliciát pedig Ira képzi. Egy idő után nagyon betápolódik a Custom Merch, nekem a 10. napon van 97-es Marksmanja és 90-es agilityja. 4. szintű, 152 deadmant tudhat maga mögött :)))
Kwisatz Haderach Creative Commons License 1999.08.31 0 0 40
nos Kingpin
San Mona irányítója, hallgatólagos megegyezés a királynővel: San Mona pihenőhely a katonáknak, Kingpin pedig űzheti sötét üzelmeit

több dolgot tehetsz
1. van egy boxmeccs a Kingpin házához közeli bárban, ha nyersz, sok pénzt lehet nyerni (én Bloodyval voltam ott, mindenkit levert, 15.000$ haszon), ha jól emléxem csak délután engednek be oda, és csak akkor ha elég jelentősen lekened az őrt (vmi 1.000$)

2. Kingpin megbíz azzal, hogy szerezd meg neki a nem tudom milyen ősi relikviát, ígér neked érte pénzt is (ezt később Chizenában is feladat, érdemes nekik megcsinálni, lásd alább)

3. San Monában a boltos megbíz azzal, hogy segítsd visza a húgát a bordély házból, ha segítesz Máriának megszökni, elárulja hogy Kingpin a bányában tartja a pénzét...

4. ...ergo, ellopod a pénzt (kb. 40-50.000$), ha ezt teszed, pár nap múlva emilt kapsz Kingpintől, hogy lécci add neki vissza a pénzt, különben rád uszítja a bérgyilkosait, nem tudsz elmenekülni, folyamatosan jelentkeznek a bérgyilkosok...

5. ...ergo, visszamész és kinyírod Kingpint (persze San Mona még többször is ellenséges lesz, illetve lesznek ott ellenséges figurák, de a fejvadászok már nem jönnek)

6. ha kinyírod Kingpint, a video bolt hátuljában működő fegyverkereskedőt (Tony) is meglátogathatod

na, röviden ennyi, remélem mindent elmondtam a Kingpin problémáról

meleg Creative Commons License 1999.08.31 0 0 39
HI Skacok!

Teljesen coll a progi,csak egy-két dolgot nem értek.A Kingpin nevű fószerral nem tudom,hogy mit kell kezdeni.Van ugyan egy angol nyelvű leírásom,de annyira sűrű,hogy nem értem igazán.Segítsetek...

Üdv.
Meleg

Kwisatz Haderach Creative Commons License 1999.08.31 0 0 38
150 nap! Jézus! És ott mivel jönnek az ellenfelek? Atomrakettával?
és végig csak ezt a hat embert használtad, vagy ők voltak az ütős csapat?
...
tegnap szembe találkoztam az egykezes játék veszélyeivel :)
éppen a központi SAM site-ot (16 nap...a röhej az, hogy Cambriát már a 10-en elfoglaltam, de ennyi időbe telt mire mindenhol lett milíciám) rohamoztam meg embereimmel, illetve emberemmel mikor feltűnt MIKE bácsi, pfűűűű, rövid próbálgatás után rájöttem hogy nekem nem terem babér, úgyhogy visszahúztam az emberem és másnap este 4 fős kommandómmal nekinyomultam mégegyszer, természetesen Mike sehol, csak két szerencsétlen army men, az egyik egy FN-90 és egy mortart (!!!) ejtett el...ojvé, mostmár megállíthatatlan vagyok :)

ez a Mike elég dühítő figura :(

Tarathiel Creative Commons License 1999.08.30 0 0 37
Na lenyomtam vegre, 6 emberrel (sajat, Lynx, Shadow, Steroid, Raven, Spider), 150 nap alatt. Kiderult, hogy egy takarasban levo falon volt egy ajto, amit nem vettem eszre, mogotte a kiralynenivel. 2 sorozat a Steyr AUG-bol es bye...Atlag 7-es szintuek lettek a mercek, kb. 99% marksmanshippel.
Kwisatz Haderach Creative Commons License 1999.08.30 0 0 36

egyetlen eggyel? és hol tartasz?
hogy tudod védeni a városokat? nekem alapvetően azért van vagy 8-9 emberem hogy mindig jó állapotban legyenek a fegyverek, meg legyen milícia az elfoglalt városokban, SAM site-okon

egyébként mostanában már én is csak a custom merc-emet viszem csatába...csak utánna nem tudom vele elvinni a cuccot, meg nem tud jól ajtót nyitogatni :(

Járvány Creative Commons License 1999.08.30 0 0 35
Én egy karakterrel nyomom. Ti ? Most tartok a 111. megölt embernél :)))
Kwisatz Haderach Creative Commons License 1999.08.30 0 0 34
bocs a soké'
ti mennyi ideje játszátok, úgy értem a játék hanyadik napjánál tartotok, és aki befejezte már, hány nap alatt fejezte be?
Kwisatz Haderach Creative Commons License 1999.08.30 0 0 33
a kupiban mi a poén?
úgy értem, Steroidban, én a fő karakterrel mentem be, akkor is volt szex...menj be Irával, hehe
Kwisatz Haderach Creative Commons License 1999.08.30 0 0 32
el kell vinni Frodohoz, Grummba, ő ki tudja törölni a programot (kb. egy napi munkájába kerül), persze ha utánna használja egy karaktered, az ő ujjlenyomatát is rögzíti, tehát később csak ő használhatja, érdemes egy nehzé fegyverzet specialistának adni
Kwisatz Haderach Creative Commons License 1999.08.30 0 0 31
annyi a pojén a Hicksekben, hogy elveszik felesgül a női karaktereket, aztán adnak helyette fegyvereket, persze utánna minden további nélkül ki kell őket nyírni...
ToMy_ Creative Commons License 1999.08.30 0 0 30
Hiya!
Mameg talaltam par poent.
Voltatok mar a kupiban? Es be is fizettetek Steroidot egy korre? :)))))
Madlab-nal cool robotot lehet kapni, ha viszel neki egy jo videokamerat meg egy puskat.
Ja, ha felvettem az elejen Ira-t, es vele belebotlok a Hicks familiaba, a foHicks rogton elkezdi dicsergetni, hogy milyen szep fogai vannak... :)) aztan ket dialog utan el is venne felesegul. Van ennek valami haszna?
bye all
ToMy_
Rambler Creative Commons License 1999.08.30 0 0 29
Section 9: The Queen Q:Where is she?
A: You have to go to the Meduna-sector with the garden. there is a small house in the bottom left corner. in this house is a switch, that open a door at on of the three statues. you can go in there and you will find her there.
Fireplace is an entrance to her underground levels or there is one in the garden maze but it is harder to
find and needs a key card
Tarathiel Creative Commons License 1999.08.28 0 0 28
Ja es a Rocket Rifle-t at lehet programozni valahogy? Nezi a szemetje a hasznalo ujjlenyomatat es ha nem egyezik, nem hajlando loni.
Tarathiel Creative Commons License 1999.08.28 0 0 27
Rajottem... hulye fejjel nem probaltam loni vele, csak azt neztem, hogy 0 other a loszer benne...

Mostanra mar eljutottam a vegere, kitakaritottam a palotat, de a kiralynenit csak nem talalom. Elliot nem mond semmit, Joe csak lepuffantana. Lehet, hogy minden szektort ki kell takaritani? Bajos lesz, mert meg van 2 tank (a kb. 12-bol), de nincs se LAW, se Mortar shell mar... Nem lehet esetleg sajat tankot szerezni? Hummer mar van, de azzal csak utazni lehet.

Kwisatz Haderach Creative Commons License 1999.08.27 0 0 26
ez biza általános, túl tápos lennél, ha mindenkitől felvehetnéd a fegyvereket
szóval a demóhoz képest egy kicsit keményebb lett ez a dolog
ha jó fegyvereket akarsz, támadd meg a patrollokat a városok környékén
Kwisatz Haderach Creative Commons License 1999.08.27 0 0 25
a LAW egyszer használatos, nem tudsz bele lőszert tenni

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!