Keresés

Részletes keresés

Tóth_Sándor Creative Commons License 2010.04.11 0 0 636
Sziasztok!

Itt a jó link [link1

Sziasztok!
Előzmény: Tóth_Sándor (635)
Tóth_Sándor Creative Commons License 2010.04.11 0 0 635
Sziasztok!

1, Fogfehérítő fogkrém hatása
Magyarországon fogfehérítő fogkrémként árult termékek nem tartalmaznak maró hatású összetevőket, mint hidrogénperoxid stb. Amerikában kaphatóak ilyen termékek, ezekben 0, 8-1, 2% koncentrációjú a hidrogénperoxid.

2, Természetes fogfehérítő anyagok
Általában aranyosan elrejtett nevek mögé bújtatnak polírozáshoz használt komponenseket. Nagyon jó példa a kovaföld, ami kedvesen hangzik amíg nem nézzük meg, hogy 5-6%-ban olyan kemény anyagot tartalmaz, amely majdnem az üveget tudja karcolni.

3, Fogfehérítés károsító hatása
Érdemes utána olvasni a neten, mert nem kell károsítani a fogzománcot fehérítésnél. 12% (H2O2) alatt nem tud károsodni.

4, Fogfehérítő hatás koncentrációtól függően (H2O2)
0-3% állandó használattal szinten tartja a fogfehérítés hatását.
3-8% hosszútávon jól hat, 3-12 hétig tartó használat alatt. Ígért varázsütés az sajnos marketingfogás
8-12% nagyon szerencsés esetben 1-2 hét alatt szép eredményt hoz.
12%- rendelőn kívül nem alkalmazható.

5, Fogfehérítő sínek
3 fajta sín van, és van egy alternatív megoldás.

A, Az egyik egy rugalmas szivacsos valami, ami az esetek többségében arra szolgál, hogy a fogfehérítő anyagot izolálja az ajkaktól. Az íny rendszeresen felmaródik ezért, hiszen az íny irányában nem véd.

B, A második versenyző a hőre lágyuló sín, melyet forróvízbe kell helyezni először. Aztán kivenni várni egy picit, és ráharapni. A sín elég masszív, olyan mint a búvárok amit a szájukba vesznek. Nem elég rugalmas a normál fogívtől eltérő esetekhez. Ilyenkor rendszerint nem fekszik jól fel, öklendezést és elégtelen fogfehérítő anyag tartást okozhat.

C, Húzott sín. Drága de jó. A fogról vett lenyomat alapján egy precíz sín készül, ez jól izolál, jól tart. Nem óv az anyag ínyre kerülésétől 100%-ban, de összehasonlíthatatlanul jobb az előző megoldásokkal szemben.

D, Vannak persze olyan termékek, amelyeknél nincsen sín, mert az anyag egy harapható szivacsos hordozóba van itatva. Itt sincs íny izoláció, cserébe olcsó.

Általánosan elmondható, hogy az otthoni fehérítés hosszútávon (több hétről beszélünk) eredményesebb lehet a rendelői fogfehérítésnél. Ugyanakkor félrevezető egy szett otthoni anyag árát összevetni a drága rendelői fogfehérítés árával.

Gyakran íny irritáció és érzékenység is fellép.

Az íny irritáció csökkenthető, ha a patikából veszel E vitamin kapszulát, kiszúrod egy tűvel és egy fültisztító pálcika segítségével vékonyan bekened vele az ínyed.

Az érzékenységet csökkentheted az ELMEX géllel, és a GC Toothmousse-sal. DE fogfehérítés alatt ne használt az ELMEX-et. Ha használtad, várj egy napot!

Dióhéjban ennyi, remélem segített valakinek.




Feltettem egy kérdést a facebook-on: <a href=" http://www.facebook.com/pages/Fogfeherites/164315438706?v=photos&ref=ts#!/pages/Fogfeherites/164315438706?v=wall&ref=ts" target="_blank">fogfehérítés</a> kérdés

Jöttök rajongónak? 4-en vagyunk, vicces... Szerintem több embert is érdekel ez a téma ;)


További szép estét.
Tóth Sándor
Előzmény: emoli (634)
emoli Creative Commons License 2010.04.08 0 0 634

Kedves Tóth Sándor!

 

Magyar nyelvű leírás csak a következő van:

http://valid.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=118%3Arelief-szerepe&catid=34%3Afogfeherites&Itemid=106&lang=hu

 

Magyarországon csak ők árulják (kizárólagos forgalmazók). A honlapjánál kimerítőbb leírás nincs szerintem.

 

Üdvözlettel,

                              Emoli

 

Előzmény: Tóth_Sándor (633)
Tóth_Sándor Creative Commons License 2010.04.08 0 0 633
Kedves Emoli!

Tudnál egy adatlap linket küldeni erről a Relief ACP -ről? Hátha adatok alapján is jobb termék. A honlapja nagyon csili-vili. :)

További szép napot!

Tóth Sándor

Előzmény: emoli (632)
emoli Creative Commons License 2010.04.08 0 0 632

Kedves Earenci!

 

A GC Tooth Mousse helyett ajánlom a Reliefe ACP nevű gélt, ami az egyik legnagyobb fogászati cég, a Discuss Dental terméke. Az ACP (amorf kálcium foszfát) segít visszaépíteni a zománcot, illetve remineralizálja a fogakat. Egy 2.6 gramm anyagot tartalmazó fecskendő ára 1380 Ft. Az érzékenység gyakorlatilag teljesen megszűnik. Érdemes fehérítés előtt is használni.

 

Üdvözlettel,

                               emoli

Előzmény: Earenci (626)
cipell Creative Commons License 2010.04.07 0 0 631

Sziasztok!

Ma érkezett meg a DR. Fresh nevezetű fogfehérítő, el is kezdtem a kezelést, simán ment minden, és már az első alkalomtól fehérebbek lettek a fogaim.
Igaz 1-2 helyen érte az ínyt a fehérítő gél, és fehér is lett egy picit az ínyem tőle, de ha ki is sebesedik és fájni is fog, kibirom, mert megéri a szép fehér fogakért. Ezért is kell a szépségért megszenvedni :) De eddig nem fáj szerencsére... Ha valaki fog ilyet használni, érdemes előtte elmenni a fogorvoshoz leszedetni a fogkövet és betömetni a rossz fogakat.
Egy nagyobb papírborítékba kaptam a kellékeket, én megvettem a szettet és az ecsetelőt is és így volt 6500ft postával együtt. (Bp. 18. kerület)
Szóval ezt a terméket ( Dr. Fresh ) csak ajánlani tudom mindenkinek, aki szép fehér fogakat szeretne! :)


Üdv.

Tóth_Sándor Creative Commons License 2010.04.07 0 0 630
Kedves Fogakat!

Nagyon remélem, hogy nem bántottam meg valamivel. Ha bármiben tudok segíteni, írjon nyugodtan.

Tisztelettel:

Tóth Sándor
Előzmény: fogakat (629)
fogakat Creative Commons License 2010.04.06 0 0 629
Kedves Sándor!
Köszönöm az itt leírtakat.
Azt hiszem, alapjaiban fogom átgondolni ezt az egész fogfehérítést.
Üdvözlöm!
fogakat
Előzmény: Tóth_Sándor (628)
Tóth_Sándor Creative Commons License 2010.04.05 0 0 628
Kedves Fogakat!

A Whiteningcenter honlapján lévő chat-en hetente kettő ember legalább jelentkezik, amelyben azt kérdezi, hogyan merjen reklamálni egy fogorvosnál.

Mindig az a vége, hogy "így jártam". Ha nincs reklamáció, az jó, akkor Önök is vállaljanak a fogfehérítésre garanciát. :) Aki nem vállal garanciát a fogfehérítésre az burkoltan azt állítja, hogy nem jó a rendszere. ;) Garanciát vállalni illik.



Azt ugye tudja, hogy a dehidratáció nem csak az ínyvédelem felrakása alatt jelentkezik. :) Sok rendelőben jártam, sok mindent láttam, és hallottam is. Talán maradjunk ennyiben a dehidratációval kapcsolatban.



Az érzékenység elkerülhető, hívja fel a Dentapont -nál Dr. Gálosi Dórát, ő is döbbenten tapasztalta, hogy elkerülhető. Az érzékenység 4 okát megtalálhatja itt a fórumban is, részletesen.


Én minden bemutató fehérítésre a fogászat vezetőjének családtagját preferálom páciensnek, mert ő őszintén elmondja mi a véleménye. Sőt szem előtt van, lehet látni, ha visszarendeződik stb. És abban is biztos vagyok, ha érez érzékenységet nem hagyja aludni azt, aki "belerángatta" :D

Higyjen nekem, az érzékenység elkerülhető, vagy minimálisra csökkenthető. A fogfehérítésre sokan szemfényvesztésként néznek. Sokak egyszerű kezelésnek tartják. Én komolyan veszem, és meg van az eredménye.

Van két gép a piacon erős marketinggel, jó megjelenéssel, amelyre kezelés utáni érzékenységre, dehidratációra, becsapásra panaszkodnak. De mit tehetnék? Semmit. Annak idején, amikor kezdtem kérdezték, hogy hoztam-e én is kataflámot. :O Hát nem. Kell-e garanciát adni? Igen kell, az etikussághoz tartozik, aki ad, tudja, hogy jól dolgozik. ;)

Nagyon örülök a nyitottságának! Szívesen beszélgetek Önnel személyesen is, akármilyen gépet is használnak.

Tisztelettel:

Tóth Sándor
Előzmény: fogakat (627)
fogakat Creative Commons License 2010.04.04 0 0 627
Kedves Tóth Sándor!

A fogfehérítés a semmivel video enyhén szólva is meglepő.
Kérdem én: Ez most komoly?
Van olyan rendelő, ahol az ínyvédő szöszmötölésével elért dehidratációt "adják el" a páciensnek??????
Ezt nem hiszem el.
Én mindig tükröt adok a páciens kezébe, és végigkövetheti az egész folyamatot, látva, mit miért, és hogyan csinálok.
Közben persze magyarázom is.
Hihetetlen ez az egész.

A garanciára visszatérve: még soha senki nem reklamált.
Nem tudom, hogy ez az általában vett jó fogfehérítési eredménynek, vagy az általam favorizált otthoni fogfehérítő sínes szettnek köszönhető.
Tehát elfogadom, akár előre vállalható a garancia.

Az érzékenységre azonban nem kaptam választ, pedig érdekelne.
Sok fogfehérítést megjárt pacienssel beszéltem, akiknél más-más módszereket alkalmaztak, (azóta már saját tapasztalatom is van) és mindannyian érzékenységről beszéltek.
Volt, akinek csak órák múlva jelentkezett, volt, akinek csak az emlékeztető fehérítés után, volt aki könnyezve könyörgött a székben, hogy vegyem le az anyagot, mert nem bírja....
Érzékenység mindig,mindenkinél volt, egyéni mértékben.
Elkerülhetetlen.

Köszönöm a reagálását!
Szép napot!
Earenci Creative Commons License 2010.04.04 0 0 626
Kedves Sándor,

Rendelői fogfehérítés volt, lámpás, Opalescence. Nem várótermi és nem otthoni. A szájterpesz volt a leggázabb az egészben, semmi más nem volt kellemetlen. Utána 1 napig voltak érzékenyebbek a fogaim, de nem volt vészes.
Itt írják, hogy az Opalescence-t lehet lámpás módszerrel is használni.

Huhh, a GC Tooth Mousse-nak meg szép ára van...
Előzmény: Tóth_Sándor (624)
Tóth_Sándor Creative Commons License 2010.04.04 0 0 625
Kedves Fogakat!

Mesélek valamit:

Egy fogorvosi konferencián fitymálóan nézegették a fogfehérítő gépet, amit forgalmaztam. Infrás?? - kérdezte a fogorvos lenézően. Nem, mondtam büszkén. Akkor dobja ki! Az infra a trend. :O

Amikor elmondtam neki, hogy a pulpakamra hőmérséklet emelkedés érzékenységet okoz, sőt fogelhaláshoz vezethet, akkor azt válaszolta, hogy tudja hiszen turbina használat közben hűti a fogat. Mondtam neki, hogy nagyszerű, azt tudja-e, hogy az infra melegít? Hogyne tudná! Akkor most gondolkodjunk, rakjuk össze az információt. :) Infra a trend... persze ;) valaki már megint el akart adni valamit, amihez nem ért. :D


Mesélek még valamit:
Egy bemutató fogfehérítésen voltam. Amikor beléptem a rendelőbe a főorvos dúvadként jött felém. Tóth úr ez működik? - kérdezte. Mondtam, hogy igen. Miért? - kérdeztem riadtam. Most rúgtam ki egy céget, azt mondta az üzletkötő, hogy nem hat, de majd drágábban el lehet adni az otthoni fehérítést!

A trükk az lett volna: a rendelői készülék semmit nem ért, de csinált volna egy kis dehidratációt. Ez azonban eltűnik pár nap alatt. El kellett volna kérni a rendelői fogfehérítés árát, ami az otthoni kétszerese volt akkor. De grátisz kellett volna adni egy otthoni fehérítőt. Az üzlet az otthoni kétszeres áron történő eladása lett volna. :O


Az érzékenység nem normális dolog, ha kell küldök egy listát jópár rendelővel, akik betartják a kezelés lépéseit, és nincsen érzékenység. Mivel az érzékenységnek fizikai, kémiai okai vannak, nem lehet csak felmart zománcról beszélni.

A fogfehérítés hatékonysága nagyon pontosan meghatározható (több ezer emberen lefuttatott teszt alapján), tudok mondani pár rendelőt, ahol van garancia, állandó páciens különböző munkák miatt, de a fogszíne nem változott negatív irányban. GARANCIÁT vállalni KELL!

Ha gyenge a fogorvos gépe, nincs hatékonysága az anyagnak, nem kell egyből a hibrid fehérítést ajánlani. Ott valami más megoldást kéne találni ;D


Nézd meg a videót, amit én magam készítettem, milyen egyszerűen lehet becsapni az embereket!

Vakító fehérség a semmivel, azaz a fogfehérítés nagy trükkje:

Vakító fehérség a semmivel, azaz a fogfehérítés nagy trükkje:

Garancia adható, sőt kötelező. Érzékenység elkerülendő, el kell kerülni. Otthoni kiegészítő sínes kezelés jó dolog, de csak indokolt esetben lehet cél (tetraciklin, antibiotikum stb elszíneződések esetén).

További szép napot!

Tóth Sándor
Előzmény: fogakat (623)
Tóth_Sándor Creative Commons License 2010.04.03 0 0 624
Kedves Earenci

Kacaj hipp-hopp megoldja :) Ezt is választhatod, vagy gyere be hozzám 10-én a Whiteningcenterbe és hozok neked csomagolási és postaköltség nélkül. :D

A mai napig nem tiszta nekem mivel fehérítették ki a fogad, mivel a gyártó, akit írtál tudtommal nem forgalmaz rendelői lámpás módszerhez való anyagot.

Tehát első kérdésem: világították a fogaidat, rendelői váróteremben kellett ülnöd, vagy otthoni volt a fogfehérítés?

További szép napot!

Tóth Sándor
Előzmény: szaguldo kacaj (622)
fogakat Creative Commons License 2010.04.03 0 0 623
Üdvözlök Mindenkit!

Lehet,hogy páran megköveznek érte, de beleolvasva a fórumba szinte mindig ugyanazokkal a gondokkal találkozom.
"Különböző fokú érzékenység a fehérítés után",
"az elért világosabb árnyalat visszasötétedése".

Nos, a helyzet a következő:
- Az érzékenység teljesen normális dolog, az a furcsa,ha valaki ugy reagál a fehérítésre, hogy nem lesznek érzékenyek a fogai. (azaz sehogy)...
Az érzékenység mértéke egyénenként változó, erre előre garanciát vállalni lehetetlen.
Amennyiben nem lesz érzékeny a fehérítés során, akkor majd másnapra, vagy ha akkor sem, akkor a második ülésben, az emlékeztető fehérítés után, de mindenképpen kell az érzékenységgel számolni, ezt tudomásul kell venni!
A fehérítés során a fehérítő anyag felmarja a fogzománcot, ez által fokozódik az érzékenység.
Én a Sensodyne Pronamel fogkrémet szoktam javasolni fehérítés után, amit kifejezetten saverózió okozta érzékenység megszűntetésére fejlesztettek ki.
Páciens vélemények szerint gyorsan hat...

- A fogszín.
A kezelés után látható fogszín még nem végleges, az emlékeztető fehérítés után kb. 1-2 héttel éri el a legvilágosabb árnyalatot a páciens fogszíne.
Mivel egyénenként másképp reagál mindenki a fehérítésre, a végleges fehérségre garanciát vállalni lehetetlen. (de legalábbis nem illik....)
Amit tudomásul kell venni: Az elért világos fogszín csak átmeneti, életmódtól függően szépen vissza fog sötétedni az eredeti fogszínre.

- Amit sehol sem mondanak el:
Ennek nem kellene így lennie, amennyiben a páciens kapna a kezelés végére egy fogfehérítő sínt, a hozzá való anyaggal, amit szépen hazavisz, és otthon eltesz.
Amikor érzékeli, hogy sötétedni kezdenek a fogai, akkor előveszi, feltölti a sínt a kapott géllel, és felteszi a fogívére pár órára, vagy benne alszik.
Ezzel tartani tudja az elért világos fogszínt, sőt, ha nem érzékenyek a fogai, akár még fokozható is az elért eredmény.
Sajnos erről sok helyen nem szól a fáma, mert ez plusz két lenyomatvételt, és a fogtechnikussal plusz két fogfehérítő sín elkészíttetését jelentené, ami persze a költségek oldalát gyarapítaná.
Legegyszerűbb felkenni egy kis anyagot, meglámpázni, s "aviszon'látás"...
Ezért mindig elmondom, hogy a fogfehérítést nem Hűbele Balázs módjára, hanem átgondoltan, rendszerben szabad csak végezni, hiszen kizárólag csakis ekkor van értelme.
Vagy nem?

Szép napot mndenkinek!

fogakat

szaguldo kacaj Creative Commons License 2010.04.03 0 0 622
Szia!
GC Tooth Mousse-t itt tudsz rendelni.
Előzmény: Earenci (621)
Earenci Creative Commons License 2010.04.03 0 0 621
Kedves Sándor,

Nem vagyok a facebook-on regisztrálva és nem is szeretnék. :) Kicsit elegem van az ilyesfajta közösségi oldalakból - a fórumozás még oké.
Ezért kérem, ha lehet itt válaszoljon. Illetve ha a GC Tooth Mousse beszerzésében tud segíteni, nagyon megköszönném (nem weben szeretném megrendelni).
(E-mail címemre is jöhet a válasz.)
Előzmény: Tóth_Sándor (620)
Tóth_Sándor Creative Commons License 2010.04.03 0 0 620
Kedves Earenci!

Ez egy nagyon fontos kérdés, ezért a Facebook-on válaszolnék rá. Írhatom oda a választ, vagy inkább itt válaszoljak?

További szép napot!

Tóth Sándor



Facebook-on a fogfehérítés oldalam: http://www.facebook.com/help/?page=900#!/pages/Fogfeherites/164315438706?ref=ts

Twitteren a fogfehérítés Tweet-ek: http://www.twitter.com/fogfeherites

Előzmény: Earenci (619)
Earenci Creative Commons License 2010.03.29 0 0 619
Visszatérve az eredeti kérdésre: ha az Opalescence nálam nem hozott látványos fehérítést, akkor Ön szerint van egyáltalán olyan fehérítő rendszer, ami eredményesebb lehetne? Melyik lenne az? (Mondjuk most biztos, hogy várok pár évet vele...)
Előzmény: Earenci (618)
Earenci Creative Commons License 2010.03.29 0 0 618

Kedves Sándor!

Nagyon szépen köszönöm a kimerítő választ. Azóta ezek a színátmenetek enyhültek, már nincs olyan nagy különbség a fogaim színeiben, viszont még mindig jóval világosabbnak látom (s látják mások is) az összhatást, tehát a három árnyalatból azért csak maradt valami. :) (A 3 árnyalat egyébként nem tudom, melyik színskálán 3, de azt hiszem nem azon, amin 40 árnyalat van. :))) )

Jobban megnézve egyébként inkább ott sötétebb picit, ahol a dentinállomány van, de ez gondolom, természetes. (Ja, közel 40 éves vagyok, ezt nem említettem. Nyilván az öregedéssel a fogak is sötétednek valamelyest.)

Egy kicsit off kérdés: a felső metszőfogaimon már sajnos kicsit látszik a saverózió, alul kb. 1 mm-es sávban átlátszók a fogaim. Ez ebben az életkorban normális? (Kerülöm egyébként a szénsavas üdítőket legalább 10 éve, citrusfélét is ritkán eszem.) 

 

Előre is köszönöm a választ.

Előzmény: Tóth_Sándor (617)
Tóth_Sándor Creative Commons License 2010.03.28 0 0 617
Kedves Earenci!

A dehidratáció miatt gyakran előjönnek a fogon ezek a foltok, csíkok. A foltok ha halvány fehérek és gombostűfej méretűek, akkor azok például lehetnek olyan területek, amelyekre fokozottan kell figyelned. Általában a demineralizálódott területek fehérednek így. Az ásványi anyag hiány pedig melegágya a fogszuvasodás kialakulásának. Ha teheted, tegyél rá GC tooth mousse-t.

A dehidratáció megszűnése után ezek eltűnnek, de ha 3 árnyalatot fehéredett a fogad, és ilyen lett, akkor valószínű a fehérítés hatása is el fog tűnni sajnos. Bár bízom benne, hogy most nem lesz igazam.

Ha nem egységesek a fogaid színei, az sokmindent jelenthet. Mivel "ugyanabból az anyagból vannak" ezért ha jelentős eltérés van közöttük (leszámítva a szemfogat), akkor az akár azt is jelentheti, hogy a sötétebb árnyalatú fogak vitalitása drasztikusan csökken.

Figyeld meg őket, ha tényleg olyan színkülönbség van, keresd fel az orvosodat, mert szerintem ki kell vizsgálni az okot.

További szép napot!

Tóth Sándor
Előzmény: Earenci (615)
ballpen Creative Commons License 2010.03.26 0 0 616

Köszönöm a válaszát, sok mindent mérlegelek még, hogy mi legyen.

Szép napot!

Előzmény: Tóth_Sándor (614)
Earenci Creative Commons License 2010.03.26 0 0 615
Kedves Sándor!

2 napja rendelői fogfehérítésen estem túl (Opalescence). A doki szerint 3 árnyalattal sikerült fehéríteni a fogaimon, de ez nyilvánvalóan két hét múlva, ha a dehidratáció hatása megszűnik, akkor ez visszaesik egy kicsit. Ezzel nincs is gondom, viszont úgy látom, nem egységes a szín, még egy fogon belül is különböző árnyalatú. Most ezt nem úgy értem, hogy a fognyak sötétebb, mert az természetes, hanem valahogy "foltosak" a fogaim (néhol csíkosak). Gondolom, ez a fogaim szerkezetétől függ, az oxidálás így ment végbe a fehérítés során. Nyilván már a fehérítés előtt is különböző árnyalatban pompázott, csak eddig nem figyeltem így meg...
Ha esetleg pár év múlva rászánom magam ismét a fehérítésre, akkor esetleg van olyan módszer, amivel egységesebb színhatást lehet elérni? Vagy törődjek bele, hogy ilyenek a fogaim?

Előre is köszönöm a választ. :)
Előzmény: Tóth_Sándor (614)
Tóth_Sándor Creative Commons License 2010.03.26 0 0 614

Kedves ballpen!

 

A fogfehérítés tartóssága tőled függ, az már más kérdés, ha nem volt olyan életmódod, ami komoly szennyeződést tud összehozni a fogadon, akkor mennyire fogod úgy látni, hogy jól jártál vele. Ha így is nagyon sárgák a fogaid, valószínű genetikai, antibiotikum, flurorid vagy keringési rendellenesség okozza. Ezeken túl sokat nem változtat a fehérítés.

 

Ha szedtél olyan gyógyszert, fogyasztottál olyan mennyiségű teát (terheseknél szokott lenni a tej serkentő tea), ami beszínezte a fogaidat, akkor hatásos lehet.

 

További szép napot!

Tóth Sándor 

Tóth_Sándor Creative Commons License 2010.03.26 0 0 613
Tisztelt Lándzsa Erőskar!

Ez most kimondottan tetszett! :)

Sok természetes A1-et látok fogfehérítés végeredményeként, de az tény az a fehér ami a TV-ben van, legtöbb esetben trükk vagy héj. Ezt mindenkinek elmondjuk a fogfehérítés előtt. Tudja az a szomorú, hogy a honlapok 90%-án megjelenő képek is retusáltak (előtte / utána). Amikor a rágófogak is hófehérek lesznek... hmmm....
Ez biztosan tetszeni fog Önnek: http://www.indavideo.hu/video/Fogfeherites_10_perc_alatt_gep_nelkul/



Kedves Cichlidszsolt!

Sajnos a fogfehérítés nem tartósabb mondjuk max 2 évnél (ha valaki nagyon figyel mindenre), általában 1 - 1,5 évet mondunk, mert a tartósság (a dehidratációtól eltekintve) életmód függő. Készülékről, termékről nem szeretek véleményt mondani, mert az csak az én véleményem lenne. Kérj garanciát és akkor nem érhet baj. Az pedig, hogy mennyit fog fehéredni, nagyon sok tényezőtől függ, ezért ezt konzultáción célszerű egyeztetni.

További szép napot!

Tóth Sándor

Előzmény: Lándzsa Erőskar (612)
Lándzsa Erőskar Creative Commons License 2010.03.21 0 0 612
Nem igen szoktam behatolni az álomvilág topikjába, de ez azért megfogott. Örökéletű? És, ami fehér, az mind héjkerámia...:-))) Nem hiába mondják, a félinformáció sokkal veszélyesebb, mint a tudatlanság.
Előzmény: cichlidszsolt (609)
ballpen Creative Commons License 2010.03.20 0 0 611

Kedves Sándor!

 

Az én fogorvosomnál Remewhite plazmalámpás fogfehérítési lehetőség van (75E Ft), ő ezt javasolta, mondván, hogy tartós és fájdalommentes. Épp elég sok mindent olvastam ahhoz, hogy összezavarodjak. Erről a plazmalámpás dologról kérdezném a véleményedet. Mit jelent az, hogy tartós? Egy év, és utána vége? Vagy ha nem eszek/iszok színezékes dolgot, akkor ennyi csak? Én nem dohányzom, nem kávézom, szóval ilyen elszíneződés nincs a fogamon. Leginkább az izgat, hogy ha nincs ilyesfajta sok retek a fogamon, akkor mennyivel lehet fehérebb? Mert ha az eredeti fogszínemnél nem jobban, akkor talán fölösleges is. Hirtelen ezek jutottak eszembe. Köszönöm előre is a válaszokat!

Szép napot!

Előzmény: Tóth_Sándor (607)
szaguldo kacaj Creative Commons License 2010.02.25 0 0 610
Minden relatív. A fogfehérítésről is megoszlanak a szakemberek véleményei, ott van az amalgám kérdés, de pl. ugyanazt a kezelést többféleképpen is lehet kivitelezni. Vannak dokik, akik jól bevált rég(ebb)i módszerekkel dolgoznak, nem akarnak (vagy nem tudnak) újítani, váltani. Mi meg, egyszerű halandó páciensek, el vagyunk veszve a nagy információtengerben. Magunknak kell eldönteni, mit akarunk. Vagy kell egy doki, akiben 100%-ban megbízunk és mindig elfogadjuk, amit mond.

Az a baj, hogy még mindig szentírásnak vesszük azt, amit a neten olvasunk. Nagyon sok az információ, ráadásul mindegyik "jól hangzik", közben a valóságban meg nem is teljesen úgy van...
20 éve hol volt még a net pl? Akkor is születtek pótlások meg tömések...

Szerintem nem írtál hülyeséget. Nekem is van olyan fogam, amire azt mondta a doki, hogy most még oké, de felkiáltójeles :), mert lehet, hogy fél év múlva már azt mondja rá, hogy caries. Azt meg én se tudom elképzelni, hogy csak úgy heccből tömögessen egy doki.
Előzmény: düválka (606)
cichlidszsolt Creative Commons License 2010.02.25 0 0 609
Én gondolkoztam már a porcelán héj gondolatával,amiket reklámokba látsz,meg a filmvásznon,na ami feltűnő az az.Szinte rendellenesen tökéletes,és világít.
Nem kell évente fehérítened,örök életű csak vigyázni kell rá.
cichlidszsolt Creative Commons License 2010.02.25 0 0 608
Akinél voltam az nem az a fajta volt akiről te beszélsz,jó ember ismerő vagyok mert elég sok emberrel dolgozom.Már pár szóból tudom milyen ember is valójában.
Előzmény: düválka (606)
Tóth_Sándor Creative Commons License 2010.02.25 0 0 607
Kedves Düválka!

SoniWhite pl más aktiválást csinál, így lehet alacsony koncentráció és rövid a hatóidő. Picit elrugaszkodott hasonlat, hogy olyan ez mint kalapáccsal ütni egy csavart. Ha valakinek van csavarhúzója, akkor nem kell óriáskalapács...

További szép napot!
Előzmény: düválka (606)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!