Köszi! Mi jövőre invesztálunk aluba, csak 16"-osba a gyári kerekek miatt. Az a baj, hogy mindegyik amelyik tetszik, csak 7,5 széles és nem tudom, hogy a 205-ös kerékhez nem túl széles e. Találtam olyan táblázatot, amelyik szerint jó és olyat is amelyik szerint nem. Tanácsot szívesen veszek bárkitől.
Nem bántásból, de nekem nem jön be a fekete felni. Főleg egy fekete autónál. Munkatársamnak is egy fekete OZ-je van a kocsiján, de nekem inkább a fényes lakkozott (nem króm!!!) felnik jönnek be.
Szeretettel meghívok mindenkit a http://ceedservice.extra.hu oldalra ahol a linkek menü alatt a ceedservice fórumát tudjátok megnyitni. Rövid regisztráció után már tematizált topicocban lehet nyomulni.
Felnis képet sajna még nem tudok felrakni, mert az itthoni pénzügyminiszter leszavazta. Én a Borbet CC black-ot néztem ki, photoshoppal már rápróbáltam, de nem találtam a felniről képet szemből, úgyhogy így nem tetszik, de majd lefényképezem a gumisnál a felnit, újra rászerkesztem és eldöntöm, hogy a kompass blue színhez megy-e.
Ez csak terv! Berakni lehet én fogom,elvégre ez az eredeti szakmám :)) Vagy a gari miatt egy szakműhely! egy suzuki swift lámpamosóját szerteném felcsavarozni előre,az sima fekete és viszonylag korrektül néz ki! Ha lesz időm kicsit utánanézek,mit hogy lehet!
javasolnék egy új fórum részleget a másik fórumon erre a célra aztán ott majd elrendezgetem már én a topicot :) (gyorsabb itt válaszolni mint mailezni :D)