Sziasztok! Nem is hiszitek milyen jól esett, hogy még emlékeztek rám. Nekem nagyon sokat számított ez a fórum. Hihetetlen ösztönző volt a társaságotok. A családban nem különösebben értékelték, hogy miket csinálok. Akkor éppen nem volt munkahelyem, hogy legalább a kolléganőknek bevihettem volna megmutatni, egyik szomszédasszonyomat sem érdekelte a varrás, de a Ti elismerésetek mindent pótolt. Sokszor képes voltam hajnalig varrni, hogy reggel már feltehessem a képet a képtárba, hogy nektek megmutassam. Most, hogy elnézem miket alkottok, nagyon kezdetlegesek voltak a munkáim, de volt 2 nagyon klassz évem, amikor élveztem a varrás minden percét. Egyszer biztos folytatni fogom. Készítek majd egy varrós honlapot, és ugyanúgy fázisfotókat készítek majd, mint a főzős honlapomon, ugyanis fényképezni is nagyon szeretek. Erre még azért jó pár évet várnom kell, de egyszer... Addig meg néha benézek ide, és gyönyörködöm a munkáitokban.:)
Szerika0122! Én nem tettem rá semmit, de szerintem rá lehet pakolni dolgokat. A hétvégére mondják a kánikulát. Ha a vasalással nem próbálkoztál, akkor hétvégén a nap megoldja.
Feltettem a képtáramba Józsi kiállításának képeit.
Nem csak az ő alkotásai voltak kiállítva, hanem Felber Irén, Keve Piroska, Bornemissza Ezster, Imregh Magda, alkotásai is, bocsi, ha kifelejtettem valakit.
Valamint a Hideg-Meleg pályázatból 30 kép. Nincs időm feliratozni a képeket.
Zsuzsuci,nekem csak most esett le,hogy ez az oldalak óta szervezett tatabányai tábor a ati táborotok lesz.Ne nevessetek,néha ilyen lassu üzemben vagyok.Most is egy hetem ment rá. Szóval meg tudnád nekem küldeni,ki szervezi,vagyis kinél kellene jelentkezni,hogy szeretnék menni. Annál is inkább,mert mindenféle Klimtjeim megjöttek. Előre is köszönöm.
Ne aggódjál, Zsuzsa, leszünk vagy 100-an.Ez csak a topikos táborozók listája. Bár, lehet hogy még nem teljes. Ha valaki most nézne be, elismétlem, jó lenne egy lista, kikkel lehet találkozni a tbányai táborban.Remélem, egy gyors topiktalit is össze tudunk hozni, hogy az "újakat" is megismerjük.Meg a régieket is:)
Cic! Értem, hogy ez előre steppelt anyagból készült.... de a végső látványból úgy gondolom, hogy nem érdemlem meg Karcagon, hogy akár a bal, akár jobb oldali teremben helyet foglaljak, szeretnék kérni a hátad mögött a mosdó felé vezető kis szakaszon egy gyerekasztalkát magamnak, ott szép csendben elleszek... ;-) :-) :-)
A Tűzvarázs jótékonysági felhívására ez jutott eszembe, a babás topicra már feltettem:
"Arra gondoltam, hogy mi lenne, ha egy jótékonysági topicfélét hoznánk létre. Csak akkor pörögne, ha éppen összefogunk vmilyen jó ügy érdekében. Viszont egyben lenne minden, hiszen több kézimunka fórumról van most is szó, akik közül sokjan beszálnának. Így viszont egy helyen, csak erről beszélnénk és mindenki jobban képben lenne. Vagy ez másr sok így?"