Bármit kikeverek, van otthon ételfesték dögivel. Csináltunk mi már kék majonézt is, meg zöld kukorica salátát is. Azért a legjobb egy táborban volt a rózsaszín és zöld túrógombóc, kék tejföllel. A gyerekek nem nagyon ették.
:o)) Ezt most vizualizáltam. Naon jót derültem így reggeli tornaként. :o)) Piros a lámpa, oldalt nézek a másik sávba és ott ül a muki esőkabátban, pálmák alatt a kabrióban... Ugye van rajtad naphemü is? Én így képzelem. Merthogy süt a nap, ugye mondtam, hogy nem fog esni! :o)
Ezt nem a "Valódi álhírek" topikba akartad? Mellesleg nekem volt ilyen szomszédom, és elég idegesítő, ha éjjel kettőkor arra ébredsz, hogy a 6 centis válaszfal túloldalán visít a csaj, mint a nyársra húzott malac.
Kicsit azért aggódom. Ded mostanra akkora lett, hogy bármikor, bármibe beleeszik, ami elérhető, legyen az olajos hal, vagy szemetes. Nejem parázik is miatta eleget, bár szerintem a háztartási sósav kivételével bármi mehetne, legalább fejlődik az immunrendszere. Na mindegy. Mindenesetre emiatt még tavasszal a pálmát, meg a fikuszt száműztük az erkélyre, de lassan itt a tél, kéne velük valamit csinálni, mert kidobni nem karjuk, sőt tartósan elajándékozni sem, csak addig deponálni, amig a várható legkisebb Kiscsokis is eléri nagyjából a hároméves kort. Keddre sikerült megbeszélni nejem egyik nagynénjével, hogy aznap vihetem hozzá. Ez a két dög kiválóan beférne a kisautóba, ha le tudom venni a kocsi tetejét, de ahhoz az kéne, hogy ne essen. Különben elég ON leszek, amint esőkabátban ülök egy kabrióban a dugóban.
Ez azt jelenti /:t.i. a héten:/ , hogy nem vasárnapra virradóra? Mert most kihagyom az éjszakait. Aludnom kell. Templomba KELL mennem... Ugyanakkor felcsigáztad érdeklődésemet. Sajnálom, ha ki kellene hagynom a talán nem alapfokú kiképzést...
p.s.: a moderácios ajánlásodat áttanulmányoztam...
Igazad van. Emlészem a farkasra ami körbe-korbe keringett a ketrecben, Mert ha jól tudom egy farkas egy nap akár negyven kilométert is bebarangol, tehát igencsak szűk neki a ketrec.
De már akkor is volt kifutó a kengurunak meg ilyesmi. A nagyragadozóknak nem. Nekik tényleg nem.
alapításakor még egyáltalán nem volt így, emlékezz azokra a szűk ketrecekre, amiben a medvék és a nagymacskák voltak. az egyiket most megnyitották a látogatók előtt, be lehet menni és megnézni a világot a rács másik oldaláról. :-)
A szüleimnél vagyok, lassú a net, de a héten tartok netkarate edzést az Éjszakai topikban, mely borult elmém szüleménye... Addig is javaslom a társalgási moderáció topikot nézegetésre...
Én bizonyos mértékben fenntartásokkal viseltetem az állatkert ,mint intézmény ellen, azon az alapon, hogy mindennek természetes közegében a helye. Mégis megnézem,ha hozzájutok, és örömmel tölt el, ha az állatok tartása igyekszik a természeteshez közeli körülményeket teremteni. A miénk ilyen, sőt már alapításakor, - ami ahhoz a gyárhoz (illetve akkori vezérigazgatójához) fűződik, mely gyár ma is mintegy védjegye a fatornyosnak - is ilyen volt, amennyire lehetett.
Ha jól emlékszem, legutoljára a hiúz kifutója készült el így.
Amúgy meg nem lesz eső, mert én még nem tettem lépéseket autómosás ügyében:-P(Igaz, nálatok attól még lehet.)
Minden bizonnyal csak olyan településeken engedélyezik (a hatóságok) állatkert létrehozását, ahol a benne élő emberek elállatiasodonának a zoo hiányában. Kell a természetközelség és az egzotikum az aszfalbetyár embertársainknak is. Ez szerintem független attól, hogy mennyi idő alatt lehet keresztben/kasul átautózni kiterjedésileg az adott várost. Minálunk speciel van állatkert, évente átlag kétszer látogatom és hazudnék, ha azt mondanám, csak a gyerek kedvéért. Mindig én akarok menni és kérdem: jössz? Naná! :o)) Kevésbé aszfaltos környezetben nőttem fel, biztos ezért van... :o))
olvasom a cinema bevezetőjét, arról írnak, hogy jönnek az 1500ft-os film dvd-k, és ez milyen jó, mert majd visszaszorítja a kalózkodást. lapozok. a következő oldalon egész oldalas dvd-író hirdetés. =}
:o))) Háttt, ez... monitorköpős. Rántotthús, vazzz, meg aranyos (és nemetetjük) kisgyerekek... :o)) Ablakot puceválok egész nap önmagam szívatásaként, de ezért érdemes volt lejönni a székről! 10 p. :o)))