Megteszi a klippes üveg hátulja is, szerintem az könnyebb mint a bemutató táblák alapja...
Én a karácsonyi képeket arra csináltam és a hátára egy fogazott akasztó került FBS-sel ragasztva, elég stabilnak tűnt, ráncigáltam is :) eddig még nem szóltak, hogy behalt volna bármelyik kép...
A nagyobb Ikeás kereteken gyárilag is van ilyen fogazott akasztó ami szintén elég atomosnak tűnik...csak ezekről az olcsóbb hiperesekről spórolták le...
Azt tudnám neked javasolni, hogy menj fel a brico honlapjára, írd ki a telefonszámokat és érdeklődd meg, hogy van-e nekik. Nem mindegyik brico rendel én ezt tapasztaltam. A budakalászi bricoban kapható 1 cm-es, de az neked tényleg a világ végén van, akkor már inkább a Duo.
:) Knauf fugázó, a színmegjelölése "egeis", én nagyon kedvelem a Knauf fugázókat, olyan jó kis krémes a Cimsechez viszonyítva. Igaz, más fugázót nem is ismerek, még ...
Most az a legfőbb gondom. hogy nincs wedim és a csempe mintatábláit próbálgatom felszabni. Nem tudom mekkora az a darab, ami mozaikozva nem szakítja át a lyukat akasztásnál. egyébként szerintetek mekkora az a maximum nagyságú mozaikklép, amit még lehet a falra rögzíteni? Már a súlya miatt kérdem.
De lehet, hogy arra a 25x40-es csempére rakom, amit az Erősnél vettem a múltkor.
A3 lapra ki van nyomtatva, de még nem próbálgattam rájuk. A WEDInek az az előnye, hogy ki tudom vágni a címer alakot, a csempénél hátteret kellene raknom.
Figyelj, ha már virág lesz a tematika, csinálhatnál egy képet a saját magnóliád gyönyörű virágjáról. Csinál néhány fotót és a neked legjobban tetszőt rakd ki.
A magnólia virágjának a formája elég egyszerű, ott is a színekkel, árnyalatokkal tudsz játszani.
Szép közel rakta a darabokat, nem tördelte fel a fehér fuga. Milyen fuga ez, hogy még a festéket se szedte le az üveggyöngyökről? Pedig azoknak elég fényes a felületük! Mondom én, hogy a máz anyagában lehet valami, ami ledobja a festéket némely csempéknél.