Egyébként nekem óriási segítség, hogy itt van ez afórum és működik már évek óta! Nagyon megnyugtató, hogy bármi történik, itt biztos találhatok rá megoldást!
Jön bizony! :) Bővül a család, ezért választottam én is a GS-t. Mondjuk én sosem gondoltam volna, hogy valaha Renaultom lesz, valószínüleg a rossz PR miatt. Mással szemeztem, de ez kihagyhatatlan vétel volt. Remélem sok örömöm lesz benne. Mondjuk kényelmesnek nagyon kényelmes az biztos! Egy 2004-es 2.2 tdci mondeoból ültem át ebbe, mert 7 személyeset szerettem volna, meg a mondeoban állandóan fájt a térdem az alacsony ülőpozíció miatt. Ez a Scenic viszont nagyon kényelmes! Nem mellesleg sokkal komfortosabb a futóműve is. Családi autónak nagyon szuper!
Ti hirdetted a használtautón a bordó színű taxit? Nézegettem őket mikor megvettem egy hónapja az enyémet, hogy mennyire jutányos az ár amennyiért a sajátomat vettem.
Meg is állapítottam, hogy piszok szerencsém volt a vételnél... :)
van gs 3 az ismeretségi körbe,jó kocsi de most próbálok más típust az zafirát azért veszem mert 10 kílóméteres körzetbe 5 db van taxi üzembe és jól teljesítenek.De nem álmaim autója :(
Ha Budapesten jársz megmutatom a GSIII-at és rá se fogsz nézni a zafirára. :)
Ha mégis távol kerülsz a Renaulttól, gyere vissza időnként, már én sem II-vel vagyok itt, de a társaság meghatrozó, és még a fiatalabb generáció (30 alatt) is jön. :)
Mégis kellene a segítséged. Az ablakok megvannak, de a kód ami a garfüzetben volt, nem jó. A rádiót, ha benyomok négy fémhuzalt tudom kiszedni? Nincs meg a gyári kiszedő.
Kedves topiktársak!6év 6 hónapig nyúztam a scenicet,ma lefoglalózták,és fehér rendszámot kapott,a hét végén elviszik.Egy jó kocsi volt pedig néha majdnem idegösszeomlást kaptam miatta (motorcsere,turbók cseréje,s.t.b.De csak a szépre emlékezem :) Jó volt ,a sok rekesz,tárolók,a dinamikus erős motor,a kényelem,és még sorolhatnám.De reméljük sok öröme lesz az uj gazdinak benne.Jó ez a topik,a megane klub,sok segítőkész ember sokszor örültünk itt egymás örömének,és éreztük át a bánatát.Nagyon jó volt amikor a pesti dugóba vidéki taxisként egy megane klub matricás renault úgy integetett mintha ezer éve ismerne és utánna beirta a fórumra,hogy látott:) Minden jót nektek,millió baleset mentest. Keszthelyi János ( jani 1.9 dci ) Keresem a következő taximat :)
Minden kedves cartásramnak, aki köszönött, nagyon szépen köszönöm.
Egyúttal tájékoztatok mindenkit, hogy a nyaktáji, illetve az altesti merevedések jelenleg normális üzemmódban konvergálnak. Mivel mlég innen vagyok az 5. X-nek, így csak azokra tudok hagyatkozni, akik már átlépték a bűvös határt. Pár év múlva, ha gondoljátok visszatérhetünk ehhez, akkor már tudok bővebben nyilatkozni. :)))
Gerinctámasz: Lehet, hogy felszereltségfüggő, nekem, mint már korábban is számos alkalommal leírtam, Dyn+ és még ehhez társul az EPACKP, ami azt jelenti, hogy belezsúfolták a Privileg elektromos pakkját is, akármit is jelent(het) ez. :))