A_girl: na sorba megyek (van ám kifogás a tarsolyomban :)))))) elfelejteni? Tééged? Soha. Sms-t nem küldök mert sosem válaszolsz (sajnálod rám az ingyen 20 sms-t mi?:))) Felhívni nem mertelek mert hátha egy karcos hang veszi vel, és akkor, hogy magyarázom meg neki hogy téves? :))) A siker nem is volt kétséges, elvégre ÉN szorítottam :)) A buli sem volt vita tárgya, lesz és punktum! De megigérem itt is tanulhatsz ha akrsz :)))
Emilia: igazat szól. Csütörtök a hét egyetlen napja amikor nem célszerü a_girl közelében tartózkodni.
Emilio: neked már csak azért írok, nehogy megsértődj.:)) mert mi a frászt mondjak ha fonáltunk és chateltünk. :)))
Ui: emilio: valami szépet vigyél ám a fordulóba (vagy ra?:)))
Na én iszok még valamit.
a_girl: Csak nem akartalak zavarni a nagy tanulás közepette. Gondoltam, nem bontom meg a tanulásra való öszpontosításodat :)) Most azonban csak gratulálni tudok. Jöhet az üdítő csevegés :)
Emilia: Fel a fejjel, élvezd az újabb kihívást :)) Ha tudnád nekem mennyi uv-m volt.. :)) Addig el sem tudsz számolni :)) Egyébként meg igenis jókor szorítottam, ne próbáld meg rámkenni :)))
Köszönöm a spanyolleckét. Majd kérdezek még. Pl most :))
Azt szeretném megtudni hogy van spanyolul ez:
Na ide mégegy sört!! :))))
Ja éppen mondani akartam, hogy kiejtéshelyesen is írd le, de látom, Te mindenre gondolsz :)
Krapulax: Azt lesd meg hogy én hétvégenként autótmosok. Nem úgy akartad mondani hogy félévenként? Különben is csak az ablakokat mostam le, mert már nem láttam ki :)
KrapulaX!
Köszi, hogy gondoltál rám. Már azt hittem elfelejtkeztél rólam. Se egy sms, se egy telefon.:-( De a lényeg, hogy szorítottál! SIKERÜLT! SIKERÜLT! SIKERÜLT!:-)))) Úgyhogy most már mehet a január végi buli:-) Ellenkezo esetben lottek volna a kirándulásnak, mert csak arra a 7végére volt már pótvizsga-idopont. De megnyugodhattok, nem menekültök becses személyemtol.:-)
Emilia: persze, hogy egy csoda vagyok! Eddig ezt nem tudtad?:-)))) És még szerény is:-) Csak ne csütörtökön találkozzon velem az ember:-)
Ami a vizsgádat illeti, addig amíg van lehetoség javítani, ne szomorkodj. Majd legközelebb összejön. Én is ezzel nyugtattam magam a vizsga elott.:-)
Emilio: te is vedd úgy, hogy le vagy szidva. Felém se retyetye (ezt meg honnan szedtem?:-) az elmúlt 1 hétben.
Szépek vagytok, mondhatom! Pedig rámfért volna egy kis üdíto csevegés a tanulás közepette.
emilia: Hidd el mi is nagyon fájlajjuk, hogy megbuktál. Pedig emilió igen buzgón szorított :)))
a_girl: Ugye nálad beválik a "segítségünk". aztán tessék ám jelentkezni, mert még úgymaradok a nagy szorításban. Aztán meg jöhetsz maszírozni elgémberedett tagjaimat :))) Ráadásul majd 1 hete nem jelentkeztél.
emilio: lassan igazi panellakó leszel, hétvégénként a ház elött túrod, mosod az autód. :)))
Ez volt a gond!! Nem jókor szoritottál! Te vagy a hibás! :-)))
Ugyanis ma +buktam. :-( Ebben az évben már másodjára. :-) Ja, két vizsgából. :-))))
Nem tudom, mi van velem. Most vhogy nem megy úgy kisujjból, mint korábban. Igaz, mostanság is mázlira alapozok. Igaza volt korábban az irigyebb évfolyamtársaknak, _mindig_ nem lehet szerencsém. Most nem volt.
Ha jól értem a_girlnek holnap kell drukkolni. Bátor vagy, én 13-án elvből nem mennék vizsgára. Szerintem repülőre se szállnék, de eddig nem is ütközött soha. :-))
Akkor spanyollecke:
-Yo no puedo hablar espanol.
-Dios Mio! Si que puedo (hablar espanol).
Kiejtésileg magyarositva:
jo no puedo áblár eszpanyol. diosz míó! Szí ke puedo.
Bár a filmben asszem vmi kacifánt volt eredetileg. Már nem emléxem.
Nagy a csend, lányok nagyon tanultok.
a_girl: nem felejtünk el szorítani neked szombaton.
Emilia: Nemto'm mikor vizsgázol de neked is szorítunk, jó?
Emilio: te meg szoríts nekem, hogy ne én "menjek"
Emilia: Lécci segíts nekem. Írd le nekem hogy hogy van spanyolul az alábbi két mondat:
1.- De hát én nem is tudok spanyolul!
2.-Jé mégis tudok spanyolul!
Lusta vagy igen. Saját magadnak nem rakod fel azokat a hülye hangszórókat! :)) Én bezzeg tegnap hazamentem és megcsináltam a kábeleket. Klasszul szól köszi az ötletet :))
Egyébként is. De frissek vagyunk ma reggel :))
Én is láttam a holdfogyatkozást a szobámból, sőt még távcsővel is megnéztem. Tetszett nagyon!
Jaj a Lajcsi, hát az valami csodás lenne, ahogy megcsillan izadtt testén a reflektorfény..... :)))
Emilia: Lusta? Én? Keversz az elöttem szólóval. :)))Például már több napja elhatároztam, hogy megcsinálok valamit. :))) De abban igazad van, hogy nem minden(ki)ért strapálom magam. :)
Emilió: a holdfogyatkozásról meg annyit, hogy a szobában ülve kényelmesen láttam :))))
KrapulaX, nem vagy beteg? Mi ez a szófosás? Egy sornál több nálad már csodaszámba megy. :-))) Megtanultál gépírni? :-)))) Ha még van kedved billentyűtverni, tudod, hol találsz most. :-))
Miért nem előtte szóltál, hogy ott volt Vanda? Nem láttam, pedig tuti felismertem volna. Legközelebb szólj, majd lesek. :-))))
Igazad van, neked is járna bünti, te voltál a főgonosz! :-)))))) Legyen akkor vetkőzés-tánccal a büntid, majd felfogadom rá Lagzi Lajcsit. :-)))
A_girl, te vmi csoda lehecc :-)), ha lusta krapulaXunk ennyit fáradozott utánad. Igaz, irni nem kellett neki egy sort se. :-))))))
Emilio aranyom, mi is a másik nickked? Nem sikerült lebuktatnod magad. Pedig tuti mindenféle titkod kiderült volna. :-))) Talán ha az erotikus fantáziákban kifejtetted álmaidat azon a nickken, akkor még jó is lett volna, ha kiderül. :-))) Akár valóra is válthattam volna neked. :-))))))))
Álj Álj! Egy lépést se nélkülem. Máris pakolok és irány spanyolhon.
Emilia: a_girl nek igaza van, az ő számának kiderítése nem volt semmi :)) Egy kellemes hangú Központos(néni) egy portás(na jó manapság biztonságtechnikai szakember) és egy emberke akit legalább annyi példányban klónoztak mint a közös többszörösben steve-t segített. Akármelyik számot kilestem a belső telefonkönyvből mindd süket fülekre talált. Egyszer valami csoda folytán összefutottam a központos(lánykával) aki nekilátott kideríteni hogy hol s merre lehet elérni a_girlt. De bárhova kapcsolt mindenhol a klón vette fel. Kiderült Ő az ILLETÉKES ELVTÁRS mert minden hozzá tartozott :))) Miután minden alkalommal visszakapcsolt a központos(nő)-höz az látva elszántságomat segítségül hívta a helyi biztonsági szakembert. Közösen kitalálták, hogy mivel már mindenki más hazament csak egy helyen pislákol a monitor felkapcsolnak a bőszen irc-ző lányhoz (természetesen eddig rejtegették mint a koronaékszereket).És láss csodát sikerült.
Ehhez képest szinte rutinmunka volt a te számod. Na jó már akkor meglestem minkor a mailcímed megmondtad ennél már csak akkor lett volna egyszerübb ha a pgsm féle telefonszám@pgsm.hu lett volna :)))
Emilio: rém szar lehet ilyen sötétben hazaBUSZOZNI :)))
Ja a büntetés: szerintem engem is tessék megbüntetni, de mivel én sokkal jobban viselkedek mint emilio elég csak részben végrehalytani amit kitervelt emilia: a vetkőzés-tánc jöhet csak a rögzítést tessék hanyagonli :)))
Nos az a kettő ami hiányzik teljesen megegyezik azzal amit dupláztam. Annyi csak a különbség, hogy nem látszanak. Nem vesztettél velük semmit. Max annyit, ohgy úgy rákészültem a 100. hozzászólásra.. :))
Nem gond a nyolc. Tudod én meg akkor örültem, amikor délben bebattyogtam :))) Kellemesen kipihenve, bekajálva :)) Egy hátmasszírt azért még elbírtam volna :))
Pá
ui.:Nem baj az hogy csak 3, az a lényeg hogy kemény :)))
Huhú lehet hogy ez bukta lesz, de a másik nikkemet írtam be először :)) Sebaj :))) Aztán lehet hogy még időben állítottam le :))
Emilia nyénye :) Nem tudsz nekem nemet mondani? ÚÚÚ de jó. Na akkor szeretnék egy tál zserbót mondjuk most :))))
A spanyol lányok csak álca. Persze hogy miattad ;) Te biztos ismersz szép kis spanyol lányokat :)))
A fimet természetesen nem rakom fel a netre, mert akkor utána már nem lehet zsarolni vele :))
Szívesen a viccet, én spec fél órát röhögtem rajta :)))
a_girl: Viszünk Spanyolba téged is. Látod, kell oda a szép lány! :) (Ja és csak a Te kedvedért pirossal :))
Huhú lehet hogy ez bukta lesz, de a másik nikkemet írtam be először :)) Sebaj :))) Aztán lehet hogy még időben állítottam le :))
Emilia nyénye :) Nem tudsz nekem nemet mondani? ÚÚÚ de jó. Na akkor szeretnék egy tál zserbót mondjuk most :))))
A spanyol lányok csak álca. Persze hogy miattad ;) Te biztos ismersz szép kis spanyol lányokat :)))
A fimet természetesen nem rakom fel a netre, mert akkor utána már nem lehet zsarolni vele :))
Szívesen a viccet, én spec fél órát röhögtem rajta :)))
a_girl: Viszünk Spanyolba téged is. Látod, kell oda a szép lány! :) (Ja és csak a Te kedvedért pirossal :))
Emilia: milyen újságot nem akarsz velünk megosztani? Pedig nagyon figyelmes hallgatóság lennénk:-)
Amit nem értek, ha meg akarod büntetni Emiliót úgy hogy megkötözöd és meztelenül lejtesz előtte, akkor miért baj, hogy szenvedne? Nem az a büntetés lényege?:-)
Ami pedig Krapulaxot illeti, én nem törném rajta a fejem, honnan tudta meg a számod. Ha valamit a fejébe vesz, akkor úgyis végig csinálja:-)
Krapulax: emlékszel, mikor először hívtál fel, de hogy megtudd a számom kénytelen voltál valami telefonos nénivel beszélgetni? Vagy a végén nem is tőle tudtad meg?:-) Na mindegy, kicsit meglepődtem, mikor felhívtál:-)
Ja, és ha mentek Spanyolba, itthon ne hagyjatok. ott nagyon szépek a pasik:-)
Méghogy kamerázz? Na, neeeem. A dolog elvileg büntetésnek indult, ha elfelejtetted volna. A válaszom tehát spanyolul: NO! (fontos szó, ezt tanuld meg jól! :-)))
Bár neked lehetetlen nemet mondani. :-)))))
Szóval te a spanyol lányok miatt utaznál ki. Azt hittem engem akarnál látogatni. SZépen vagyunk, átpártolsz itt a csúf spanyol lányokra. :-))) Merthogy nem szépek. Talán egy filmnyit össze lehet gyűjteni, de annyi. :-))
Jut eszembe, minek neked kamerázni? Mit szándékoznál a filmmel tenni utána? Fel a netre? Vagy eladnád külföldön?
Ja, köszi a viccet. :-))))))) Kicsit feldobott, épp elmerülve a tanulásban. :-((
Lehet hogy először is én adtam ám meg, de tuti a beleegyezéseddel!! :)) De lássuk csak a büntetéseket:
1: Ez nem büntetés, mert többször is előfordul :)))
2: Ennek tényleg nem örülnék. Ignorálnám a leveleidet :)) (tudod...kérdés nélkül kuka :))))
3: Mit is? :)) Kíváncsivá tettél :))) (Naaaa mondd el és ha nem tetszik, akkor én is elújságolom, hogy .... :)))
4: Hmm majdnem olyan jó mint az ötös :)) Nem szenvednék :)))
5: Tuti befutó. Már csak egy kérésem van. Had kamerázzak naaa :)))
Saját ötletek:
1: Küldenél nekem egy csomó zserbót, halálra egyem magam :))
2: Lásd egyes pont :))
3: Taníts meg spanyolul! Tegnap néztünk Krapulaxxal egy nagyon jó kis filmet (Latin vér) a HBO-n (höböó :)) és megtetszettek benne a spanyol lányok :)) Valahogy szót kell velük érteni, ha kiutazunk hozzájuk :)))
Gondolkodom, gondolkodom. Napok óta töröm a fejem. Jó kemény, mert még bírja. ... Nem, nem adtam meg. Szóval a lusta dög a hibás. :-)))))
Lássuk csak, drága lusta dög, a büntetésed. :-))) (Nem látod, de ez nagyon kaján mosoly lett ám)
Még nem döntöttem el, mi legyen, de ötleteim már vannak. :-))))))
1. Nem beszélek veled pár napig. Magammal is kib*ok. :-) Ez nem jó.
2. Küldök egy virust. Morci lennél, nem jó.
3. Elújságolom mindenkinek, hogy.... :-)))))) Az meg ciki lenne neked, nem jó. :-))))
4. Megkinozlak. Kikötözlek, és meztelenül lejtenék elötted, alig pár centire. Szenvednél. Nem jó. :-)
5. Továbbmegyek, kikötözlek, és melletted pár centire egy csodás lánnyal kényeztetnénk egymást. :-))) Te meg nem mozdulhatnál. Na ez az, erős megpróbáltatások. Ezt érdemled! :-)))
Már itt is vagyok, csak lusta voltam mint a főd! :)
Emilia: Én ám eztet az ismétléses dógot oroszul is tudom. Na ideskubizz: Páftárénnyje mátty ucsénnyjá :)))
Egyébként miért sértődtem meg? :))) (Ja most nem is beszélek veled? :)) Szóval a számodat tudta, csak fel kellett neki kicsit eleveníteni :))) Úgyhogy gondolkodj el rajta, hogy mikor is adtad meg neki :))))