Valaki nem tud nekem biztosítani Budapesten holnap déltől vasárnap kora estig egy parkolóhelyet valami biztonságos helyen, esetleg az udvarán a keleti pályaudvarhoz 1 valamilyen bkv-nyira?
A hideg kipufogó elképzehető, hiszen kb 20km-re van a munkahely így nem nagyon tud bemelegedni.Illetve lehet, hogy az is probléma,hogy én a nyugisabb vezetők közé tartozom. Tehát ha nem kell akkor nem nyomom neki.:)
Remélem nagyobb baj nélkül meguszom,majd figyelem mikor csinálja.
Reggel munkába induláskor a várost elhagyva kiértem az országútra majd 90-nél 5.be
egy idő után azt vettem észre,hogy olyan füstfelhőt hagyok magam után mint egy gyárkémény.:(
A Pug(2.0 HDI).Eddig ilyen problémám nem volt a kocsi most múlt 3 éves.Én arra gondolok,hogy a regenerálást éltem át mert egy kis országúti kocsikázás után megszünt ez a probléma.
Megnézni bármikor megtudod,ha Budaörs, vagy a Déli pályaudvar környékén vagy.
Töltök fel róla majd képeket is.
Nekem benne van a kocsiban,és ha komolyan érdekel,akkor elviszlek a szerelőhöz,és megbeszélitek a részleteket.
Elég képlékeny,és be tud számolni pár dolgot, ha éppen az kell neki,ami neked van eladó.
Emlékeim szerint egy átlag navinál nem volt sokkal több,ezért is rakattam bele,de elötte fel kell szabadítani a video bemenetet,hogy menet közben is működjön.
Ennek az árát nem tudom, mert ezt pl. cseréltem vele egy fejtámla monitorra.
Az olvasás 5000ft. volt.
Én használom a telefont benne, de bármilyen kártyát elfogad,és működik rajta a hangvezérlés is.
Ezzel a hosszan nyomom a menü gombot újta mondtál vele.
Csak hogy megnyugtassalak, én tavaly nyáron cseréltem a kettőstömegűt a kuplunggal. Azóta több mint 30e km-t mentem vele, de még nem hallok semmilyen rendellenes hangot se leállításkor, se indításkor. Lekopogom... azóta nagyon szépen indul.
Egy olyan kérdésem volna a nagy navis tulajokhoz, és használja a telefont is , ha a menü gombot lenyomva tartja és belelép az egyik menübe ahol van az alvázszám meg a mobility service. hogy ott neki a mobility service-nél ha nincs benne a kártya deactivated van írva? mert nekem az a probléma, hogy németből lett még az autó behozatva és az istenért se akarja egyik kártyámat se bevenni mind1ikre azt irja h nincs benne vagy rosszul van benne.... és nem akarok ezzel a bajjal a pözsőhoz menni mert biztos ólcsón megoldanák:D köszi
Igen, a cikk írója nem mondott hülyeséget azzal, hogy az otthoni autók nagytöbbsége visszatekertorával fut. És ebből következik, hogy sajnos magyar sajátosság, az idő előtti meghibásodás.
Az én véleményem, hogy nyugodtan vedd meg a lehető legolcsóbb lendkereket, mert amig neked az a kocsi meglesz, és beleraksz kb még vagy 150 ezer km-t, semmi baja sem lesz.
Találtam a neten én is egytömegő lendkereket 407 1.6 hdi-hez olcson, de abban én sem bíznék.
Szia gasparv! Az enyémben Valeo van. Gyár által bevizsgált, engedélyezett beszállító. 20 000-nél gariban tették bele, ma 96 000 van a kocsiban, nincs vele gond. Leállításnál azért vájt füllel hallani, de azt már a beszerelés után 7-8 000 Km-nél is lehetett hallani. Üdvözlet: birobandi
Sajnos eljött az az idő amikor lendkereket kell cserélnem. A hétem voltam Frédiéknél ezen a "30 pontos tavaszi" átvizsgáláson, és közölték velem kritikus állapotban van a kuplungom.
Ki is számolták kedvezménnyel együtt kb 285 000 Ft lenne a csere (lendkerékkel együtt).
Elkezdtem nézelődni más a piacon kapható termékeke után. 130 000 -180 000 Ft körül vannak.
SACHS, VALEO, LUK.
Közel félárban kijövök ha nem a gyárit válsztom. Gonolom ezek közül szállít be valamelyik a Peugeotnak is.
Szerintetek melyik gyártó jobb ebben? Melyiket válasszam? Milyen tapasztalotok van abban, hogy meddig maradnak csendben az új alkaltrészek?
Okos infókat találtam ezen az oldalon a lendkerékkel kapcsolatban.
Hozzátenném még ha valóban 400 - 500 000 km után kellene foglalkozni vele akkor nem "fájna" ennyire.
Nos ez nem lesz az Én autóm :-I ...az eladó nem akaródzott eljönni. Mindegy, keresek tovább, időm mint tenger...az a rozsdásodás amúgy is nagyon zavart! :-(
A PDC nálam a tolatóradar. (off márkából maradt rajtam a kifejezés bocsi)
Esetleg rendesen megnyomták hátulról, és elszállt a PDC, a javításnál meg nem költöttek rá, mert inkáb eladták? Olcsóbb egy gomb kiszedése, és egy programozás, mint négy szenzor és esetleg a vezérlője is...
Ha egy kereskedésben van esetleg és tudsz hozzá VIN-t, akkor a servicebox-ban kérdezd le, kéne-e benne lennie PDC-nek gyárilag, jobb ötletem hirtelen nincs.
Igen Én is furcsállom, de a kiszemelt egy bőrös, navis, telefonos, hangvezérelhető, valóban magasan felszerelt darab. ...feltételezem, hogy itt azért vettek volna bele PDC-t, de ez jelenleg nincs az autóban. ..furcsa. hm
Szia Vasmacska2! Szerintem egyáltalán nem normális. A12 év átrozsdásodási garancia azt jelenti, hogy sérűlésmentes felületen 12 évig -minimum-, semmi keresni valója nincs a vasoxidnak. Üdvözlet: birobandi
Hát, elvben a fullos autó azt kéne jelentse, hogy minden extra benne van, ami rendelhető, de ha a hahu-s hirdetéseket vesszük alapul, akkor egyesek hajlamosak manuális klímás, kézi ablakos/tükrösre is ezt írni...
A teljes 407 szériát nézve nem volt alapfelszereltség, csak a magasabb felszereltségű modellekben volt alapból benne (mint a kétzónás klíma).
Csak PDC gomb nincs a műszerfalon, vagy a szenzorok sincsenek az autón? Mert esetleg létezhet, hogy valamiért kicserélték a középkonzol modult, és PDC gomb nélkülit tettek be... Láttunk már furcsa dolgokat...
jajj, jut eszembe: Létezik, hogy egy tényleg fullos 407SW-n nincs hátsó PDC? ...úgy emlékeztem, hogy az széria felszereltség, de úgy tűnik mégsem. PDC gomb nincs a műszerfalon.
Mennyire normális az, hogy a hátsó ajtók belső felénél, ahol a lemez össze van hajtva (az ajtó szélétől cirka 1 cm-re) a hajtás picit rozsdál? 5-6 éves autó esetén, ráadásul gyári értékekkel! (biztos, hogy gyári a fényezés) Éppen, hogy csak látszik, de látszik. Az elsőknél ilyen nincs! Tudtok esetleg ilyen jellegű "meghibásodásról"?