F.Gina! Ez az ötletet én is alkalmaztam. Aztán a megajánfékozottnak bőszen mutogattam a zsebeket, mint praktikus megoldást. Az volt a válasz, hogy ő oda soha nem tenne be semmit, sem pénztárcát, sem kulcsot, sem bérletet.
Most az anyósomnak kellett gyorsan alkotnom egyet, nem cifráztam, az anyagot úgy választottam, hogy tetszetős legyen. Kibontotta, s rögtön bele akart nyúlni a zsebbe, mert arra számított, hogy az is van neki. No, ennek meg nem volt. Légy okos!
Őrület. Már annyi ötlet van itt is, meg a többiek blogján is, hogy képtelenség megjegyezni - nekem nem megy. Mindig azt hiszem, hogy emlékezni fogok rá, aztán dehogy... :-( Köszönjük, hogy megosztottad velünk.
Gyönyörűek a szatyraitok. Egy ötlet, ahogy én csinálom : A mintát teljesen hátlapozom, és a két oldalán, illetve az alján varrom a szatyorra, és levarrom a kát kép között, így a szatyron lesz két zseb.
Tegnap óta már majdnem mindenkinek a portálját megnéztem. Cicvarek! Még emlékszem, amikor a éjszakai cicás falikép készült, többen is megpróbálkoztak vele.:) Alig voltak magyar foltos oldalak, a lassú Internet miatt a képek lassan töltődtek le, mégis valahogy olyan jó visszagondolni azokra az időkre.:) Márta néni! A te portálodat mindig is csodáltam, nagyon klassz dolgokat készítesz. A Hulaláról írtam a "Hasznos dolgok" menü alatt, érdemes megkeresni a boltokban. Amikor a 400. receptet is feltettem, a férjem mindenkinek "panaszkodott", hogy az egy dolog, hogy én ezt mind elkészítettem, de neki mind meg is kellett ennie, úgyhogy gurul is rendesen. Egy biztos, hogy a két hobbim közül a foltozás az egészségesebb, mert attól legfeljebb csaka hátam fáj....és mennyivel maradandóbb a végeredmény.:)
OFF: Nem vesztem el, csak itt van az eltevések ideje, varrni nincs időm. A táborozóknak jó kikapcsolódást, sok szép munkát és fényképezzetek sokat, hogy mi is kapjunk egy kis ízelítőt a tábori hangulatból!
Szeal! Hú, de jó kis portálod van!!! El is raktam a kedvenceimhez!!! Nekem a foltos munkáid is nagyon tetszenek és remélem fogok még gyönyörködni bennük nyugdíjas korod előtt!ON
Ha hiszed ha nem, pont tegnap reggel vasalás közben jutottál eszembe, hogy vajh mi lehet veled, mert eszembe jutottak a pioníridők itt a topikon. :-))))
Márta néni! Nem kell telepíteni, ha valaki nem akarja, ez csak egy lehetőség a gportaltól. A nélkül is meg lehet nézni a képeket. Egyébként minden ételt gyártás közben is lefotóztam, és fent vannak a képek a receptek végén, kivéve néhány nagyon korai receptet.
Ezt a Silverlightet nem sikerült telepíteni, pedig már nem először próbálom. Szerintem csinálj blogot, és a kajákat gyártás közben is fotózd. Bár nem is tudom...én le se fényképezem, mégis hízok tőlük.
Sziasztok! Nem is hiszitek milyen jól esett, hogy még emlékeztek rám. Nekem nagyon sokat számított ez a fórum. Hihetetlen ösztönző volt a társaságotok. A családban nem különösebben értékelték, hogy miket csinálok. Akkor éppen nem volt munkahelyem, hogy legalább a kolléganőknek bevihettem volna megmutatni, egyik szomszédasszonyomat sem érdekelte a varrás, de a Ti elismerésetek mindent pótolt. Sokszor képes voltam hajnalig varrni, hogy reggel már feltehessem a képet a képtárba, hogy nektek megmutassam. Most, hogy elnézem miket alkottok, nagyon kezdetlegesek voltak a munkáim, de volt 2 nagyon klassz évem, amikor élveztem a varrás minden percét. Egyszer biztos folytatni fogom. Készítek majd egy varrós honlapot, és ugyanúgy fázisfotókat készítek majd, mint a főzős honlapomon, ugyanis fényképezni is nagyon szeretek. Erre még azért jó pár évet várnom kell, de egyszer... Addig meg néha benézek ide, és gyönyörködöm a munkáitokban.:)