Jó hogy csak ez az egy bánatod van :))) Nekem még az is van, hogy nem gyökerezik vízben a kis nyavajás...pedig anyáméknak is van, próbálkoztam vele...állitólag vissza kell hajlitani a földbe és úgy hajlandó...
Megmondom őszintén, hogy a gugliba kerestem rá, mert én is úgy tudtam, hogy a Magnólia magyarhangja a Tulipánfa. Mindig tanul az ember. :) TulipánfaMagnólia Én most sütök és nem tudok nézelődni, de majd megbeszéljük. :)
Ja és valami másik topicban rászóltak valakire, hogy ez nem tulipánfa hanem konkrétan magnólia (csak szólok mielőtt még stiglinc szaktársnő megérkezne):)))
Igen, szerintem ez nem lenne nehéz, főleg azért mert elég egyértelmű a virág és annak kontúrjai...az enyém azért nehéz, mert fidresfodros innen onnan...
Oda van írva, hogy a címert csak hitelesen szabad felhasználni...ez főleg a sas szempontjából lesz érdekes :)))) Üvegmozaikból rakod?
Szerintem szebb lenne ha formára lenne vágva...
Le van vakolva a művház homlokzata?
Ja és visszatérve a múltkori imélre...ott úgy szerepel, hogy a Művészetek Háza....egy pillanatra meghökkentem aztán rájöttem nem azt olvasom amit gondolok :)))) Legközelebb a Művészetek Palotájával kapcsolatban is kaphatnánk ilyen imélt?:)))))
Megteszi a klippes üveg hátulja is, szerintem az könnyebb mint a bemutató táblák alapja...
Én a karácsonyi képeket arra csináltam és a hátára egy fogazott akasztó került FBS-sel ragasztva, elég stabilnak tűnt, ráncigáltam is :) eddig még nem szóltak, hogy behalt volna bármelyik kép...
A nagyobb Ikeás kereteken gyárilag is van ilyen fogazott akasztó ami szintén elég atomosnak tűnik...csak ezekről az olcsóbb hiperesekről spórolták le...
Azt tudnám neked javasolni, hogy menj fel a brico honlapjára, írd ki a telefonszámokat és érdeklődd meg, hogy van-e nekik. Nem mindegyik brico rendel én ezt tapasztaltam. A budakalászi bricoban kapható 1 cm-es, de az neked tényleg a világ végén van, akkor már inkább a Duo.
:) Knauf fugázó, a színmegjelölése "egeis", én nagyon kedvelem a Knauf fugázókat, olyan jó kis krémes a Cimsechez viszonyítva. Igaz, más fugázót nem is ismerek, még ...