Igen ilyesmire, pontosabban, amit a képtáradban láttam.-:DDD Köszönöm szépen. Csak nem mertem ide feltenni az engedélyed nélkül. De a tied sokkal jobban tetszik. Az is így csináltad?
Ilyenen ne is gondolkozz, semmiből nem maradsz ki. Egyszer minden infó eljut hozzánk, addig is csinálj mást. -:))) Elég, ha kicsit körülnézel a képtárakban és milló ötelet fogsz látni. Ha száz életed lenne, akkor se lenne elég. -:DDD
szia szeal, énis emlékszem még rád!:) szuper a főzős oldalad!
bár én lassan csak olvasok, írni már semmi-semmi időm, sajnos most varrni is alig, egy hónapja oviszünet itthon velem mindkét kölyök, ami persze szuperjó, de csepp időm sincs varrni :( na majd karcagon!
apropó karcag, cic, ha nem titok csinálnál egy topiclistát, hoyg kik jönnek? oylan kiváncsi vagyok... (off: most jöttem vissza a nyaralásból, és olvasom a bankszámlakivonatomat, hoyg az átutalás amit indítottam még júniusban karcagra visszautasítva. ma sikerült előkaparnom a csekket amit küldtél, délután befizetetm, bocs, hoyg így utolsó pillanatban, én próbáltam előrelátó lenni, de a bank közbeszólt)
cica hátizsákod pedig zseniálisan szép, hát így egészen megszeppenve futok neki a már kiszabott hátizsák tűzásének, ilyen mintapéldányok után szégyenkezni fogok...
jaj semmi időm varrni, azt végkép ne kérdezze meg senki, hyog portugáliát mikor varrom meg, talán ma éjjel---
F.Gina! Ez az ötletet én is alkalmaztam. Aztán a megajánfékozottnak bőszen mutogattam a zsebeket, mint praktikus megoldást. Az volt a válasz, hogy ő oda soha nem tenne be semmit, sem pénztárcát, sem kulcsot, sem bérletet.
Most az anyósomnak kellett gyorsan alkotnom egyet, nem cifráztam, az anyagot úgy választottam, hogy tetszetős legyen. Kibontotta, s rögtön bele akart nyúlni a zsebbe, mert arra számított, hogy az is van neki. No, ennek meg nem volt. Légy okos!
Őrület. Már annyi ötlet van itt is, meg a többiek blogján is, hogy képtelenség megjegyezni - nekem nem megy. Mindig azt hiszem, hogy emlékezni fogok rá, aztán dehogy... :-( Köszönjük, hogy megosztottad velünk.
Gyönyörűek a szatyraitok. Egy ötlet, ahogy én csinálom : A mintát teljesen hátlapozom, és a két oldalán, illetve az alján varrom a szatyorra, és levarrom a kát kép között, így a szatyron lesz két zseb.
Tegnap óta már majdnem mindenkinek a portálját megnéztem. Cicvarek! Még emlékszem, amikor a éjszakai cicás falikép készült, többen is megpróbálkoztak vele.:) Alig voltak magyar foltos oldalak, a lassú Internet miatt a képek lassan töltődtek le, mégis valahogy olyan jó visszagondolni azokra az időkre.:) Márta néni! A te portálodat mindig is csodáltam, nagyon klassz dolgokat készítesz. A Hulaláról írtam a "Hasznos dolgok" menü alatt, érdemes megkeresni a boltokban. Amikor a 400. receptet is feltettem, a férjem mindenkinek "panaszkodott", hogy az egy dolog, hogy én ezt mind elkészítettem, de neki mind meg is kellett ennie, úgyhogy gurul is rendesen. Egy biztos, hogy a két hobbim közül a foltozás az egészségesebb, mert attól legfeljebb csaka hátam fáj....és mennyivel maradandóbb a végeredmény.:)
OFF: Nem vesztem el, csak itt van az eltevések ideje, varrni nincs időm. A táborozóknak jó kikapcsolódást, sok szép munkát és fényképezzetek sokat, hogy mi is kapjunk egy kis ízelítőt a tábori hangulatból!
Szeal! Hú, de jó kis portálod van!!! El is raktam a kedvenceimhez!!! Nekem a foltos munkáid is nagyon tetszenek és remélem fogok még gyönyörködni bennük nyugdíjas korod előtt!ON