Gondolom nem kell bemutatnom őket, az első magyar női MTB csapatról van szó. Ide írhattok, ha bármilyen kérdésetek van a csapattagok felé, szeretnétek csatlakozni, vagy "csajos" bringa építéséhez, lányok véleményére vagytok kiváncsiak.
Igen, mindenhonnan hallottam a múlt héten, hogy ez lett rosszul, az lett rosszul. A hétvégét a Karancsban töltöttük egy baráti társasággal, és ott az egyik leányzó tök beteg lett tök hirtelen, 3-an is elkaptuk tőle, de az én állapotom volt ebből a legrosszabb. Persze ez se annyira rossz. Ma még jobban vagyok, úgyhogy a holnapi menetem már 90%-ra biztos és ennek az esélye szerintem egyre emelkedik, ahogy itt fekszem és pihenek.
Holnap egyébként tök sokan leszünk, mert végül velünk tartanak a gödöllői srácok is! :) Hihi. Nagy tömeg lesz. Aztán ők lehet, hogy elmennek másfelé, mert elég száguldozó fajták - legalábbis egy részük. Másik részük nyugodtabb, úgyhogy ők lehet, hogy végig elkísérnek majd.
Na jó, akkor nem idegeskedem, lesz ahogy lesz! :) Most éppen a takony korszakot élem, remélem holnap reggelre már ezen is túl leszek! Közületek senki se kapta el most a kórt?
Kihagyok egy napot, és mit látnak szemeim. Hogy Ő jön velünk? Ajjajaj, remélem nem lesz belőle gáz!
Egyébként én most jól lebetegedtem, és veszélybe került a szombati túrám. Viszont van remény, ugyanis most mintha kezdenék jobban lenni. HOlnap további frissítéseket rakok majd föl állapotomról. :D:D
Mannás, ok, akkor maradjon a szombat! Ha csak egyetlen szenvedő alanya is lenne a cserének, visszakozom. Szóval szombatra marad minden, ahogy megbeszéltük! Már úgyis rég túráztunk ennyien együtt Virágok!