Katafolt! Az én kártyáim nem olyan szépek, lehet, hogy nem lesz kedved cserélni.-:)
De, ha úgy gondolod, hogy nem olyan borzalmas, akkor cserélhetünk.
Holnap lefotózzuk belülről a táskát és megmutatom és a félig kész kártyákat is. A bélés alsó részét külön varrtam meg géppel és abba a zippet. Azt ma találtam ki, hogy, hogyan is kell. Azért még kell rajta finomítani, mert utólag jöttem rá valamire. Mostmár úgy marad nem bontom ki, de legközelebb kicsit másképp csinálom.
Azóta már láttam Tatabányán, hogyan készítik a kártyákat, nem egyenként mint én.
Kaoka,ha befejezed az ATC-ket,majd szólj,cserélhetünk. Gyönyörű a táskád,épp ma reggel szemezgettem egy orosz oldalon valami hasonlóval. Annak viszont mágneszárja volt.Hogy a csudába tudtál ebbe utólag zippzárt varrni? Kézzel? Az biztos,hogy jobb,ha zárható.Általában hanyagolom a záródást a táskáimon,főleg ha magamnak varrom,aztán utóbb bánhatom...
Legközelebb sűrűbben próbálj, hogy ne kelljen bontanod. De, ha már annyit dolgoztál vele érdemes kijavítani. Jól látom, hogy a felsőrészt hozzávarrtad a szoknyához?
Neked aztán vannak csuda jó ötleteid.-:))) Kár, hogy nem mosható, mert táskán nagyon mutatna. Látom vannak ATC kártyáid is. Nekem is van vagy öt félig kész. Valaki befejezhetné már.-:DDD
Ma óriásit alkottam! Sikerült zippet varrnom egy olyan táskába, ami három hete kész van. De nem tudtam a bélést befejezni, mert zárhatóvá akartam tenni valahogy és végre összejött.-:D Ez lenne az.
Bruer,nem én találtam,s már vagy 2 hónapja készülök rá...a faragott fa exférj hagyatéka,sajnáltam kidobni,s most épp jó is valamire :-) Még nem tudom,meddig marad benne,mosni nem lehet,szerintem,úgyhogy csak falikép jöhet szóba,pedig nagyon táskára kívánkozik...A képen talán nem látszik,de a fekete vmi régi,nehéz, hosszabb szálú bársony,azon nagyon szépen kidomborodik a minta. Egyre jobb Lidis tatyókat mutattok,nem baj,ha duci,jobban kézbe simul.Majd ha itt is lesz,kipróbálom.Pont az ablakom alá építenek egyet,ha minden igaz :-( Mármint áruházat...
Most szárad három ilyen szatyrom, tervezem, hogy egyéniesitem én is őket. Tetszenek a tieid is. Párat már másodfestésként procionba is mártottam. Nem lett belőlük semmi extra, de megfelelnek.
Katafolt! Hogy Te mindig találsz valami érdekeset! Az a faragott fa pedig éppen volt vagy azt is sity-suty kifaragtad? ;-) Meddig marad benne az anyagban ez a lenyomat? Egyébként nagyon szép, olyan nekem, mint egy címer.
Mai napi termésem: 2 "Lidis" szatyor volt.
A szívescskés Anyucimnak készült, a másik pedig Anyósomnak.
Tulajdonképpen nem lettek rosszak, csak azt hiszem, hogy kicsit kicsik lettek a blokkok, így elég ducira lehet csak behajtogatni :(
Na, de legalább van hová fejlődnöm! :)
Táboros lányok!
Hiányoztok, de remélem jól érzitek magatokat és sok okossággal gazdagodtok! :))
Szívesen,és örülök,hogy tetszenek.Most valami(nekem)új huncutsággal próbálkozom. Még kisérleti fázisban van.Az már biztos,hogy nem mosható,de látványos az eredmény,azt hiszem,faliképnek jó lesz. itt
Na pont erre voltam kíváncsi, hogy, hogyan dolgoztad el a belsejét. Már minden tiszta, köszönöm a segítséget. Egyébként nagyon tetszenek a munkáid.-:)))
Igen ilyesmire, pontosabban, amit a képtáradban láttam.-:DDD Köszönöm szépen. Csak nem mertem ide feltenni az engedélyed nélkül. De a tied sokkal jobban tetszik. Az is így csináltad?
Ilyenen ne is gondolkozz, semmiből nem maradsz ki. Egyszer minden infó eljut hozzánk, addig is csinálj mást. -:))) Elég, ha kicsit körülnézel a képtárakban és milló ötelet fogsz látni. Ha száz életed lenne, akkor se lenne elég. -:DDD