Keresés

Részletes keresés

Boborjan Creative Commons License 2005.10.10 0 0 66487
Az étteremrészben még soha nem jártam. Tényleg csak egy kávéra - na, jó, elárulom: részemről leginkább pisilésre - ültünk be. Az étteremrész a főbejárattal szemben van, de hogy többszintes-e, azt nem tudom. A kávézó a bejárattól balra, egy folyosószerű helyen van. Egy darabig biztosan egy légtér. (Gyanítom, hogy a dohányzóhelynél van légkondi.)
Előzmény: v_peti (66486)
v_peti Creative Commons License 2005.10.10 0 0 66486

A gyorséttermek tudtommal alapból nemdohányzónak minősülnek. Ráadásul egy légtérben van a dohányzó és a nemdohányzó rész. (Egyébként dohányos vagyok.)

A Mekiknek alapvetően nincs dohányos részük. De pár éve, néhány Mekiben kávézórészeket alakÍtottak ki. Azokban a részekben lehet dohányozni. De az éttermi részben továbbra sem. Gondolom, ott is így van. De a légtér problémát, ha a nemdohányzó részre átmegy a füst, akkor komolyan kellene venni. (Bár nem mindenhol mehet át, mert sok mekinek több része is van, ami egymástól többé-kevésbé el van választva. (Pl. Többszintes.)

Előzmény: Boborjan (66479)
Csokis Creative Commons License 2005.10.10 0 0 66485
Ja. Csak a gyereket kondicionálod így, mi? .-)
Előzmény: Butch Cassidy (66475)
Csokis Creative Commons License 2005.10.10 0 0 66484
Egyrészt az utolsó előtti bekezdést kikérem magamnak!

Másrészt ezen az inárcsi dolgon én akkor kattantam meg, amikor egyszer éjjel kettőkor jött a néni bevasalni a pénzt. Namost ez még akkortájt volt, amikor a szóló Kecskemét-Bp szakaszra is ott lehetett hagyni pár darab ezrest. Ebbe ugye egyrészt nem fért bele a 50 forintos psss, másrész kíváncsi lennék, hogy abban a bődületes forgalomban, ami akkortájt volt az M5-ösön, a néni milyen órabérrel ücsöröghetett ott éjjel kettőkor.
Előzmény: Herr X (66462)
Hayloft Ezekiel Creative Commons License 2005.10.10 0 0 66483
ne gondold meg :)
Előzmény: Reventlow (66482)
Reventlow Creative Commons License 2005.10.10 0 0 66482
És ha meggondolom, hogy ifjúkoromban ott ettem utoljára - abban a parkolóban - csokifagyit(már hogy a szín stimmeljen a főtémához) ötven fillérért...

Előzmény: Hayloft Ezekiel (66480)
Hayloft Ezekiel Creative Commons License 2005.10.10 0 0 66481

a témaváltás elkerülésére azt is elmesélem, hogy tennap este volt egy cetli a liften, hogy holnap 10-13h-ig nem lesz víz. Sebaj, úccse vagyunk itthon.

No, de a nap is elkezdődik, pancsi, stb, a program tartalmaz egy kábelezést is. 3/4 9-kor rántottam meg a vészjelzőt, de már nem volt mivel öblíteni...

Mire gondol a panelmajom? Há majd leöntöm... csak baszki nem volt víz seholse :))

Gondolom nem csak én örültem, hogy kicsit előbb tekerték meg a nagy rút vízelzárót :)

Hayloft Ezekiel Creative Commons License 2005.10.10 0 0 66480

most voltunk Pannonhalmán. MIkor megérkeztünk lehúztak 300 pénzre, a parkolásért. Sebaj. Kicsifeleségem gyermeket vár, hirtelen kell pisilnie, ha kell, akkor szól és akkor IGEN gyorsan kell lehetőséget teremteni. (nemtom mér van ez, tán a hólyag meg az izék odabenn...)

Brombolt az apáccsággal szemközti kocsmába ami a parkolóban van, de rövid úton kivágták, hogy ha nem fogyaszt akkor hugyozzon be. (nem ezekkel a szavakkal, de majdnem) Felhívták a figyelmét, hogy az apáccsághoz vezető épület/kapu/mibánat aljában ottan van a latrina... parkolón ikszlábakkal átkocog, turistacsoportot demoralizál, lépcsőn lezúz, budi.

Szó se róla, hotel színvonalú a latrina, tisztaság, meg minden, sőt ingyér van, de akkor is.

Boborjan Creative Commons License 2005.10.10 0 0 66479
Nem mindenütt szőröznek. Mi a Blahán lévő Mekibe mentünk be néhányan: kávézni akartunk. Vettünk a presszóban többféle kávét, meg üdítőket, de utána bizony ki kellett menni a legkisebb helyiségbe. Egyben fizettük az egész cuccot, viszont ketten is akartunk vécére menni - egy fiú, egy lány -, úgyhogy aggódtunk, hogy mi lesz a toalettnél. De nem volt gond, a néni inkább kijelentő, mint kérdő hangsúllyal mondta, hogy "Együtt vannak", elvette a közös blokkot, és terelt minket a megfelelő feliratú ajtók felé. Ugyanezzel a Mekivel kapcsolatban érdekelne: hogyhogy van dohányzó része? A gyorséttermek tudtommal alapból nemdohányzónak minősülnek. Ráadásul egy légtérben van a dohányzó és a nemdohányzó rész. (Egyébként dohányos vagyok.)
Előzmény: molloy (66476)
Butch Cassidy Creative Commons License 2005.10.10 0 0 66478
"Nagy merészen lementem a mosdóba, odavetettem a biztonságipénztárosnak, hogy itt fogok enni, és lássatok csodát, beengedett..."

Biztos azon gondolkodott, hogy miért akarsz te a mosdóban enni... :))
Előzmény: molloy (66476)
cyd Creative Commons License 2005.10.10 0 0 66477

Pedig de. :)

A musical-eket, meg angolul. Az Operában meg láttam előadást francia felirattal.

Előzmény: Herb Atea (66453)
molloy Creative Commons License 2005.10.10 0 0 66476
Nemrég bementem a Nyugati téri donáldszba enni. Egyedül, hátizsákkal, és még egy hátizsákkal a kezemben, amit azelőtt vásároltam. Az utcán még megsimogattam egy felháborodottan vakkantgató kutyát, aki a gazdája szerint azért volt fekháborodva, mert az arra járók nem foglalkoztak vele. Ezután kewzet akartam monni evés előtt. Elgondolkoztam a lehetőségeken: megveszem a kaját, hogy legyen blokkom a WC-hez - de mit csinálok vele, amíg elmegyek a mosdóba? Vagy előbb mosok kezet, pénzért.... Nagy merészen lementem a mosdóba, odavetettem a biztonságipénztárosnak, hogy itt fogok enni, és lássatok csodát, beengedett... Mit mondjak, nem számítottam ilyen könnyű győzelemre, kicsit zavarba is jöttem :)
Butch Cassidy Creative Commons License 2005.10.10 0 0 66475
Én mindig úgy vagyok a nyilvános (és egyéb) WC-kkel, hogy csak ingyen etikus, hiszen örüljenek, ha nem szarok a küszöbre. Szóval az adu végül is nálam van... :)

Mondjuk, ilyet még nem csináltam, nem is szándékszom.
dorka1971 Creative Commons License 2005.10.10 0 0 66474
A kutyát nem mertem leírni. De lehetne még plázacica-sétáltató, v plázacica-tartó is, nem? (a futtatót direkte nem írtam le...)
Előzmény: Herb Atea (66473)
Herb Atea Creative Commons License 2005.10.10 0 0 66473
Plázakutya. Vagy plázakandúr, amennyiben ragaszkodsz a macskához.
Előzmény: dorka1971 (66463)
Herb Atea Creative Commons License 2005.10.10 0 0 66472
Hááát ilyenkor kell megkérdezni, hogy kártyával lehet-e fizetni, mert ez esetben nagyobb összeget is hajlandó lennél áldozni a tisztaság megtartására és fokozására.
Előzmény: chexum (66461)
Gaark Creative Commons License 2005.10.10 0 0 66471
:DDDDDD
Előzmény: dorka1971 (66470)
dorka1971 Creative Commons License 2005.10.10 0 0 66470

Hát igen.

Ha már ilyen folyóügyek szóba kerültek, elmondom gyerekkorom egyik legcikisebb helyzetét:

Balcsin voltunk, anyukám elküldött minket a közeli boltba. Éppen öcsémmel játszottunk, akinek akkor aranyszőke apródfrizurás haja volt, amit éppen copfba kötöttem (nem tudom, hogy engedte...). Ráadtam még egy szoknyámat is, és íly formában ballagtunk el vásárolni.

A boltban többen is mondták, milyen aranyos hugom van, én csak mosolyogtam. A ciki akkor ütött be, mikor kimentünk a boltból, és öcsém elkezdett visítani, h pisilnie kell, mondom, várj egy kicsit, de nem, ő az öreg mamák szeme láttára odarohant a legközelebbi fához, felrántotta  szoknyácskát, és elővette...

Előzmény: rrroka (66468)
Gaark Creative Commons License 2005.10.10 0 0 66469

"hogy ki mit szólt, azt nem láttam,...rohantam"

Ugyan, sz@rd már le!

Előzmény: dorka1971 (66467)
rrroka Creative Commons License 2005.10.10 0 0 66468
erre mondják, h szükség törvényt bont.
Előzmény: dorka1971 (66467)
dorka1971 Creative Commons License 2005.10.10 0 0 66467
Én kaptam már fel valaki által az asztalon hagyott tálcáról a számlát, de rohadtul kellett..., hogy ki mit szólt, azt nem láttam,...rohantam.
Előzmény: rrroka (66464)
v_peti Creative Commons License 2005.10.10 0 0 66466

Aztán ott figyel a Budaörsi úton az Agip kút mögötti mekdönci. Wc-hez ki van írva, hogy fizetős, kivéve, ha a kaja számlát bemutatod.

Ha meg kaja előtt kell, akkor fizess???

Ezen én is filóztam már, és mivel kaja előtt kezet szoktam mosni, így mindig be kell vetnem valami módzsert.

Vécésnéni: Megkérdeztem. Ad egy nyugtát (50 Ft), de azt levonják a kajaárból.

Kódszám: Megmondtam, hogy kezet akarok mosni, aztán megsúgta a kódot.

chexum Creative Commons License 2005.10.10 0 0 66465
Talan off, de mi rendszeresen plazakandurnak hivtuk egymast a munkatarsaimmal, amikor az ottani kajara fanyalodtunk :)
Előzmény: dorka1971 (66463)
rrroka Creative Commons License 2005.10.10 0 0 66464

elég sok mekiben meg burgerben csak azsámlával avgy az azon lévő kóddal lehet slozira menni. Milyen ciki lehet szenvedő arccal (sos 100as dolog) odamenni vkihez aki éppen ezsik, h bocsi, meg tudnád mondnai a topsecret kódot, mert ugye...hát nézz csak rám a fele már idekint van...

:DDDD

dorka1971 Creative Commons License 2005.10.10 0 0 66463

És akkor csodálkoznak, hogy a gyerekes családok a plázákba járnak, aminek egyenes következményeként a gyerek megnővén plazacica v. nem t'om a fiú megfelelőjét lesz.

A játszótéren, főleg az elkerítettekben miért nincs budi? A kutyákat kitiltották, de most meg a kölykök kénytelenek odacsinálni a bokrok alá...

Herr X Creative Commons License 2005.10.10 0 0 66462

Ennél már csak az a mókásabb, ami az M5 talán Inárcsi pihenőhelyénél van.

Van egy ÖMV kút és mögötte egy WC. Szépen megállunk a WC előtti parkolóban, majd irány a WC. Ja kis dolog 50Ft, nagy dolog 100 Ft.

Anyád. Irány az ÖMV kút. Ingyen és példásan tiszta.

Szerintem különösen etikátlan az autópálya mellett levő WC-kért fizettetni, mert az autópálya matricával már egyszer fizettem érte.

Aztán ott figyel a Budaörsi úton az Agip kút mögötti mekdönci. Wc-hez ki van írva, hogy fizetős, kivéve, ha a kaja számlát bemutatod.

Ha meg kaja előtt kell, akkor fizess???

Amúgy a legretkesebb wc-t az athéni mekdönciben találtam. Ugyebár a túristára is rájön időnként a szükség és wc szempontjából Athén is olyan, mint BP. Nosza irány a meki, mert az franchise...

Aha, a 3 fülkéből egyből hiányzott a fajansz. A másik "csokis" volt úgy rendesen, a harmadiknál az ülőke állt keresztben.

Még szerencse, hogy csak 50Ft-os dolgom volt...

chexum Creative Commons License 2005.10.10 0 0 66461
Hmm.. Meg nalunk is kezd terjedni az a szokas (lasd *rk*d bevasarlokozpont); hogy ingyenes a mellekhelyiseghasznalat, de harom nalam hatranyosabbhelyzetu (mivel en ugye otthon is csak porszivozok) ugyel arra, hogy elolvastuk-e azt a tablat, miszerint "ha elegedett a tisztasaggal, hagyjon itt 50 forintot". Az, hogy a fel fizetesem a "Hazban" marad esetleg ajandekvasarlas, plusz parkolas soran, az persze nem szamit.

Meg az se, hogy nem allok le magyarazkodni, hogy nem gondoltam volna, hogy ilyen kedves rendszert vezetnek be, ezert a paromnal hagytam 200 meterrel arrebb a penztarcamat (miert hozzam be osszevizezni?), es ha nalam is volna, akkor is csak kartya lenne benne? Eleg, ha harom szurosan nezni tudot alkalmaznak, es majd akkor en jol erzem magam naluk. Na persze.
Előzmény: dorka1971 (66458)
Gaark Creative Commons License 2005.10.10 0 0 66460

Ha az ott italozó urak a fröccsel meg a keverttel mennek nyilvános WCbe, ők is gyilkos pillantásokat kapnak ;)

(vicceltem)

Előzmény: dorka1971 (66458)
ámbátor Creative Commons License 2005.10.10 0 0 66459

Végülis már most is írhatnád, hogy

nem dr. Égensétáló

Ott a plusz három bötű, meg a plusz szóköz is.

Előzmény: Égensétáló Lukács (66457)
dorka1971 Creative Commons License 2005.10.10 0 0 66458

Múltkor mi az ötéves gyerekemmel berontottunk egy 'kocsmába', annak is a mellékhelyiségébe, amihez persz végig kellett vágtatni az egész kajálda részen. Amilyen gyilkos pillantásokat ott kaptunk, apám!

Pedig ott iszogatni napközben sz'tem cikisebb, mint pisikézni...

Előzmény: Égensétáló Lukács (66457)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!