Keresés

Részletes keresés

Watching Creative Commons License 2007.04.08 0 0 788
mindenkit emelgetnek széttett lábbal a pasik...:s
Előzmény: PassionFruit-1 (786)
Watching Creative Commons License 2007.04.08 0 0 787
Hát igen ciki lett volna, ha marad...

Bódi szilviről annyit, hogy iszonyat gáz smink nélkül..
Előzmény: fixylon (782)
PassionFruit-1 Creative Commons License 2007.04.08 0 0 786

Bódi Szilvinek, tök ferde a szája ha kinyitja, és  tényleg van valami beszédhibája, "nemértem" milliomos akkor miért nem csináltat vele valamit ? És ha nincs rajta smink......Hogy lett ez szépségkirálynő ??? Nem is szexi, olyan mint egy ló, testestől-fejestől. :D De kérója az van, nem is akármilyen, külön szoba a ruháinak-cipőinek,  minden este szakácsot hív vacsit készíteni, stb. Beszélni meg???

Zitát meg épp elöbb néztem a megavideókban a TV2 honlapján, valahogy ott is olyan mint egy csipkébe öltöztetett svábbogár. Csomó elemet hozott át a koriba, tehát nem sok újat kellett tanulnia. Meg valahogy azt véltem felfedezni, legtöbbször ott se táncolt csak rácsavarodott a partnerére, és emelgették. Ha meg táncolt... mint a légy a levesbe. Leggyakrabban szoknyába volt, és nem vagyok perverz, de ahogy látom azt csípi ha a hapik terpeszbe emelgetik a fejükhöz. Valahogy nem egy gusztusos csaj, Olter Wanda 100x aranyossab, és tehetségesebb volt.

Renáta_

Tudod ez olyan : nem kapsz mogyorós csokit, csak mazsis-mogyist, megkell enni a mazsit is, hogy a mogyit is megkapd, de ki is szedheted. Én is megnézem akit utálok, hátha megszeretem, mint PL Hujbert, őt nem csíptem az elein. :) Feró tényleg sokat tanult két "vagy három ?" hónap alatt, ahogy mondod : két kört egyedűl :DDD Van akinek játék, van akinek verseny, mint Rubintnak aki egy csomot hisztizett Norbinak, hogy Dobó így+úgy stb. El lett intézve a párbaj, a végin mégis bőgve fejezte be a pályafutását a jégen.

Előzmény: fixylon (784)
Renáta_ Creative Commons License 2007.04.08 0 0 785

Jól van, megértve. Tényleg nem értettem eddig, hogy miért mazózik valaki egy számára élvezhetetlen műsoron, aztán mér dühöng :) De most már sejtem :))

Amúgy tegnap azért visszatalált a korábban általa képsviselt útra Regőczy Krisztina is ("itt mi a technikai tudást vagyunk hivatottak értékelni"), és örültem, hogy végre megszabadultunk Ferótól. Arra jó volt ez a "technikai" kűr, hogy megmutassa, képes két kört menni Mándics Anna nélkül is.

Mellesleg most találtam egy márc. 11-i Napló adást, amelyben felmerül a kérdés, miszerint akkor ez most játék vagy verseny?? Érdekes, hogy a színész "sztárok" egybehangzóan mondták, hogy játék, míg a sportolók meg egybehangzóan azt, hogy verseny. Hm...

Előzmény: PassionFruit-1 (783)
fixylon Creative Commons License 2007.04.08 0 0 784

Most olvastam, hogy Bódi Szilvi szépségkirálynő volt. Na jó, amíg meg nem szólal, elmegy, de a beszédében, artikulálásában, hangjában van valami nagyon visszataszító, valami antikulturáltság, primitívség. Ti éreztek benne ilyet?

Ziziben is van egy kis harsányság, de az nem ilyen, az szexi és vonzó.

PassionFruit-1 Creative Commons License 2007.04.08 0 0 783

Én csak szegény szirupos ta*kony Xavért sajnálom, hiába igézte a tekintete Edwin Martont, és most még a big love Feró is kiesett :(((

Feró, jó példával járt elő, mit kell tenni a gyerekeknek egy babával :D de mivan ha a gyerek, a kistesóját is a hajánál fogja pörgetni ? Sok esze van 60 évessen, vagy már elment :D Amit tegnap produkált ? Tényleg mint akinek tele a gatyója :D

Renáta_ (777) HSZ : Ilyen az élet, mindenkinek van egy véleménye, és leírja. Nem azért nézzük mert sz*r, vagy nem sz*r, hanem mert 90% valakinek drukkol. Tehát megnézi a sz*rt is, az öszehasonlítás végett, vagy mert utálja. Aztán leírja ide, vagy máshova. Ez van. :)

fixylon Creative Commons License 2007.04.08 0 0 782
Idáig befért, az eddig kiesettek közül senki sem volt jó. Ő meg végülis egy színfolt volt. Most lett volna kínos, ha ő marad.
Előzmény: Watching (781)
Watching Creative Commons License 2007.04.08 0 0 781
Igen, köszi. Amúgy azt hittem Feró előbb ki fog esni....
Előzmény: Eszke (774)
fixylon Creative Commons License 2007.04.08 0 0 780

Remélem, a fiúk fognak párbajozni, Hujber simán kiejti Csollányt.

A gyűrűkirály egy gyűrűvel vigasztalja majd Szakál Katalint, amiért lemaradtak a döntőről. Hiába, a gyűrű átka, ha meglát egy szép gyűrűt, új nő is kell hozzá, hogy megkaparinthassa, gyűrűmániás lett szegény.

A döntőben pedig Zizi mellbedobással laposra veri Hujber Feri formás fenekét.

fixylon Creative Commons License 2007.04.08 0 0 779
Xavér azt hiszi, a műveltségét fitogtatja, amikor értékelés helyett eröltetett asszociációkkal odaráncigált anekdotákat mesélget, pedig ezzel csak azt bizonyítja, hogy nincsenek saját gondolatai, max. olyan bunkóságok, mint a küret és a cukrostakony.
Előzmény: h_i_x_t_i (768)
habibibi Creative Commons License 2007.04.07 0 0 778
Ferónak már 3 körrel ezelőtt ki kellett volna esnie, de amit ma technikai kűrként előadott az szvsz óriási poén volt.
Renáta_ Creative Commons License 2007.04.07 0 0 777

Nem az a gondom, ha valaki leírja a véleményét, igen én is leírom. Csak az, amikor valaki csak azért néz egy műsort, hogy leírhassa milyen sz*r. Ami nem tetszik, arra nem szánok időt, és annak nem írok a topikjába.

Azt meg azért én se gondolom, hogy Feró jó volt, örülök is, hogy kiesett végre.

Előzmény: PassionFruit-1 (757)
k.csilla77 Creative Commons License 2007.04.07 0 0 776

Örülök, hogy végre Feró ment. Akik bent maradtak, nekem egyformán kedvenceim. Közülük talán Hujber Ferinek drukkolok.

Szekeres Nórit viszont valaki megtaníthatná korizni. Ők nem edzenek? Kiváncsi leszek a produkciójukra:) Szegény csak csetlik-botlik a jégen...

Előzmény: Eszke (775)
Eszke Creative Commons License 2007.04.07 0 0 775
Edvin Marton Stradivarius című lemezéről a Paganini 5 című szám volt a zárószám :)
Előzmény: Bateman (772)
Eszke Creative Commons License 2007.04.07 0 0 774
Nagy Feró esett ki, vagy ahogy itt a fórumon hívják, a múmia :)
Előzmény: Watching (773)
Watching Creative Commons License 2007.04.07 0 0 773
Ki esett ma ki? lemaradtam róla..
Bateman Creative Commons License 2007.04.07 0 0 772
nem tudja vki a zárószám mi volt? kinek a muzsikája? nagyon rendben van.
Veszpremi Creative Commons License 2007.04.07 0 0 771
a múmija kiesett...
Veszpremi Creative Commons License 2007.04.07 0 0 770
kszavér a nagyobb útra szavazott, amit feró bejárt, klaudia is. No comment...
Veszpremi Creative Commons License 2007.04.07 0 0 769
Kszavér egy nagyon nagy tahó prosztó, ezt már többször megmutatta, ma is...
Előzmény: h_i_x_t_i (768)
h_i_x_t_i Creative Commons License 2007.04.07 0 0 768
mekkora paraszt! Utalom, amikor vk azt hiszi, h barmeddig elmehet a poenkodasban
Előzmény: vidor23 (767)
vidor23 Creative Commons License 2007.04.07 0 0 767
az egyik Jégszínházas produkciót cukros takonyhoz hasonlította
Előzmény: h_i_x_t_i (764)
vidor23 Creative Commons License 2007.04.07 0 0 766
éppen most zajlik a "párbaj", még nem derült ki
Előzmény: Murgoncka (765)
Murgoncka Creative Commons License 2007.04.07 0 0 765

Figy. Nem láttam a Szarok a jégent, ki esett ki?

Ugye a Nemzet Csótánya. Vagy a másik CSótány?

h_i_x_t_i Creative Commons License 2007.04.07 0 0 764
nem neztem tegnap
Előzmény: vidor23 (762)
h_i_x_t_i Creative Commons License 2007.04.07 0 0 763
hat ez meg mi a szar volt?? technikai kur, na ne maaaar
vidor23 Creative Commons License 2007.04.07 0 0 762
hát igen, Xavér jobban tenné, ha befogná... az a tegnapi "cukros takony" egy évre elegendő volt :s

ha ma nem Feró esik ki, az bunda...
Előzmény: h_i_x_t_i (761)
h_i_x_t_i Creative Commons License 2007.04.07 0 0 761
igen... tokre nem ertettem azt sem, h xaver mit jon azzal, h CS.SZ elonyosebb helyzetbol indult, ezert szavaz Ferora... de konyorgom, ha nem fejlodott semmit, akkor kit erdekel honnan indult??? Meg amugy is utalom, h allandoan nyomatja ezt a primitiv (bocs) humort... eroltetett es sztem szanalmas.
Előzmény: Veszpremi (760)
Veszpremi Creative Commons License 2007.04.07 0 0 760
Feró összes mutatványa egyenlő a nullával, rendesen hajtani sem tudja magát. A zsüri meg csontig benyalt neki. Buzi zsüri!!! Hajrá Csollányék!!!
Előzmény: h_i_x_t_i (759)
h_i_x_t_i Creative Commons License 2007.04.07 0 0 759
hat en nem nezem folyamatosan a musort, de ez a Fero nem sokat fejlodott, me'g mindig ugy korizik, mint aki be van szarva :) szerintem Csollany klasszisokkal jobb

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!