Minden, ami az egykori Bakony/Balaton/Somló Volánnal, ezek jogelődjeivel, valamint a megye jelenlegi helyközi és helyijáratos buszközlekedésével kapcsolatos.
Igen sikerült úgy látom, Egy LKC 31.-én és másnap 01-.jén a Roserok, és a uj vs régi menetrend és a Vasuton az uj menetrendek illetve egy érdekesen elhelyezett tábla.:D
Azt nem látom, de a Credo EN 18-tól úgy tűnik nem sikerült megszabadulni Várpalotának. Mármint LKC-297, pedig igéretes lett volna, hogy elviszik mondjuk Győr köré, ahova illene :D HHR-810-nek meg holnap lejár a műszakija, Facebook aktivisták már el is temették. A GMY-LOC páros meg nincs utcán. Pedig fordás kocsik. A KYV-428 egy sofőr szerint selejtezve lett. A másik két Credo nincs kint. Ami várható volt SRD-349 ugyanúgy jár. Furcsa, hogy nincs egy volános helyi járat sem a városban.
Hát igen. Ünnepek előtt hétvégenként meg olykor ha úgy jön ki az Inotai csuklós ikarusok is tele szoktak lenni párszor láttam. Szerintem néha lesz majd ezeken a "egérkamionokon" helyhiány
Hát én nem tudom mi az őrizgetés, de Veszprém telepen sok minden van, pontosan én sem tudom, de ott áll többek közt HCA-631, HFF-772, HFF-773, HFF-774, HVP-156, IAW-048, FLJ-678, GAY-016, FBD-327(?), MZT-137, FJZ-840, ISE-840 meg hát talán EUE-609. De majd utána tudok kérdezni sofőr ismerősnél hátha jobban tudja :)