Keresés

Részletes keresés

bujdos Creative Commons License 2007.11.19 0 0 445
Kedves Szolosz !

De nehezen érted meg !!!!!

Nem áll a Hivatal rendelkezésére olyan "elektronikus forma", amely az IWIWezésen túlmenően másra is ( pl:hivatalos, gyors ügyintézés e-mailen keresztül, stb... ) használható. :-)
Pedig mennyi e-mail cím van felsorolva a www.tarnok.hu lapon, de minek. (mondhatnád Te is joggal )
Előzmény: Törölt nick (444)
Törölt nick Creative Commons License 2007.11.18 0 0 444
 

Tárnok Nagyközség Önkormányzatának

Jegyzője

 

 

 

 

Szoloszka István

 

 

Tárnok

 

Tisztelt Uram!

 

 

E-mailban kért adatokkal kapcsolatban az alábbi tájékoztatást adom:

 

 

 

-         A törvény 19. § (2) bekezdésének pontos szövege:

            Az (1) bekezdésben meghatározott szervek rendszeresen elektronikusan vagy más módon közzéteszik, továbbá erre irányuló igény esetén a 20. § rendelkezései szerint hozzáférhetővé teszik a tevékenységükkel kapcsolatos legfontosabb – így különösen a hatáskörükre, illetékességükre, szervezeti felépítésükre, szakmai tevékenységükre, annak eredményességére is kiterjedő értékelésre , a a birtokukban lévő adatfajtákra és a működésükről szóló jogszabályokra, valamint  a gazdálkodásukra vonatkozó – adatokat. A tájékoztatás módját, valamint a vonatkozó adatok körét jogszabály is megállapíthatja.  

 

-         Az Ön által megjelölt és a hivatkozott törvényi szabályozásban közérdekű adatként megjelölt  adatkör  egy része (testületi jegyzőkönyvek, testületi döntések) az önkormányzat hivatalos honalapján (www.tarnok.hu) jelenleg is megtalálható, így azokat külön kérés nélkül bárki megismerheti.

-         A képviselő-testület szervezeti és működési szabályzatának 56. §-a rendelkezik arról, hogy a képviselő-testületi jegyzőkönyveibe – zárt ülés jegyzőkönyvei kivételével – és a hozzájuk kapcsolódó előterjesztésekbe a választópolárok betekinthetnek. A Polgármesteri Hivatalban ügyfélfogadási időben bárki megtekintheti a jegyzőkönyveket és annak mellékleteit.

 

A honlapon és a hivatalban történő közzététellel a törvényi kötelezettségünknek eleget tettünk, így külön – egyéni - kérésének teljesítésére jogszabályi kötelezettségünk nincsen. Az előterjesztéseket bármikor a hivatalban megtekintheti. 

 

-         Az Ötv. 17. § (3) bekezdése alapján a választópolgárok – a zárt ülés kivételével – betekinthetnek a képviselő-testület előterjesztésébe és ülésének jegyzőkönyvébe. A zárt ülésről külön jegyzőkönyvet kell készíteni. A külön törvény szerinti közérdekű adat és közérdekből nyilvános adat megismerésének lehetőségét zárt ülés tartása esetén is biztosítani kell. A BH1996. 581. bírósági döntés kimondja, hogy a helyi önkormányzat képviselő-testületének üléséről készült jegyzőkönyv nem tekinthető olyan közérdekű dokumentumnak, amely jellegénél fogva kizárólag közérdekű adatokat tartalmaz. A polgármester a jegyzőkönyv egyes részeiről csak akkor köteles – a költségek egyidejű megtérítése ellenében – másolatot készíttetni és az kiadni, ha kérelmező határozottan és konkrétan megjelöli az igényét. A zárt ülések döntései általában nyilvánosak, tekintettel a közérdekű adat és közérdekből nyilvános adat megismerésének kötelezettségére, de a teljes zárt ülés jegyzőkönyve nem nyilvános adat, így azokat a honlapra nem tesszük fel, és megismerését nem tesszük lelehetővé. Egyes konkrét közérdekű adat kérésénél tudjuk eldönteni, hogy a kérelemre az igényt teljesíteni tudjuk-e. Tekintettel arra, hogy Ön nem meghatározott adatot kért, hanem a teljes jegyzőkönyveket, azokat nem áll módomban kiadni.

 

A tv. 20. §-a (5) bekezdése kimondja továbbá, hogy.

 

„ Az adatigénylésnek közérthető formában és – amennyiben az aránytalan költséggel nem jár – az igénylő által kívánt technikai eszközzel, illetve módón kell eleget tenni. „

 

Tisztelettel tájékoztatom, hogy az Ön által kért nagy mennyiségű adatok összeállítása és e-mailban történő továbbítása, tekintettel arra, hogy jelentős részük elektronikus formában nem áll a hivatal rendelkezésére, álláspontunk szerint aránytalan költséggel járna, így azok e-mailban történő továbbítása akkor sem állna módunkban, ha az előzőekben kifejtett jogszabályi háttér hiányában  kötelezettek lennénk az adatok kiadására.

 

Amennyiben a válaszommal nem ért egyet, a bírósági út nyitva áll Ön előtt.

 

 

Tárnok, 2007. november

 

 

                                                                                                          dr. Simon Mária

                                                                                                              jegyző

           

Törölt nick Creative Commons License 2007.11.18 0 0 443
Dr. Simon Mária jegyző részére

 

Tisztelt Hölgyem!

 

Szabálysértési beadványommal kapcsolatban:

Hogy ne kelljen a jogszabályok útvesztőjében keresgélnie, Önt az 1999 évi LXIX törvény (82§ (1)) kötelezi, hogy a tudomására jutott szabálysértések ügyében hivatalból eljárjon. A hivatkozott törvény nem említi, hogy az elektronikus úton érkező levelek tartalmát nem kell figyelembe vennie. Úgy fogalmaz: „….a szabálysértési hatóság részéről eljáró személy (segítek: ez Ön) észlelése vagy tudomása alapján indulhat meg”.

Ez különösen igaz a jelen esetre, amikor Ön hónapok óta tökéletesen tisztában van a szabálysértés tényével, és az erre vonatkozó bejelentésemet egyszerűen figyelmen kívül hagyja.

 

A közérdekű adat megismerésére irányuló igényemmel kapcsolatban:

A zárt ülésekkel kapcsolatos válasza nevetséges. Ha már vette a fáradtságot és utánanézett, miért nem olvasta végig legalább az idézett bekezdést? Az Ön által hivatkozott törvény szövege az alábbi: „17. § (3) …A külön törvény szerinti közérdekű adat és közérdekből nyilvános adat megismerésének lehetőségét zárt ülés tartása esetén is biztosítani kell.” Fenti okokból is következően jogom van a kért információkhoz. Ez az Ön fogalmazásával ellentétben nem „követelés”, nem is értem, hogy honnan vette ezt a kifejezést. A „közpénzek felhasználásával kötött szerződések főbb adatai” az alábbiak: Szerződés száma, szerződő fél neve, szerződés tárgya, szerződéskötés ideje, szerződés lejárta, szerződés összege. Nem értem a tanácstalanságát, hiszen a tárnoki honlapon (amíg el nem távolították) 2007 augusztus 2.-ig követhetőek voltak. Mivel a korábban megjelent adatokat törölték, és negyedik hónapja semmi információt sem adtak ebben a témában, jogos az érdeklődésem. A képviselő testületi ülések közzétett jegyzőkönyvei valóban tartalmazzák a határozatokat. Nem is ezeket, hanem csak a kérelmemben megjelölt jegyzőkönyveket, előterjesztéseket és határozatokat kérem. Sajnos ki kell javítanom: az előterjesztések (amelyek a jegyzőkönyvek mellékletei) nélkül a döntések, határozatok nem értelmezhetőek. Az októberi ülés előterjesztéseit már közzétették. Én az igénylésem szerintieket is kérem.  

Levele alapján Ön nemcsak hogy nem tett eleget tájékoztatási kötelezettségének, hanem engem szándékosan félreinformálva próbálta azt megkerülni.

Kérelmemben pontosan meghatároztam a kért adatokat. Ha ezzel kapcsolatban további kérdése van, szívesen állok a rendelkezésére.

 

Igénylésemet elektronikus úton küldtem Önnek, Ön postai úton válaszolt. Mivel aláírtam, feltételezhető, hogy Ön ez alapján állapította meg a lakcímemet.

Ezúton kérem, hogy a jogosulatlan adatkezelést haladéktalanul szüntesse meg.

 

 

Üdvözlettel:

Szoloszka István

Törölt nick Creative Commons License 2007.11.18 0 0 442
a jegyző válasza
Törölt nick Creative Commons License 2007.11.18 0 0 441
Közérdekű adat megismerésére irányuló

igénybejelentő lap

Az igénylő személy vagy szervezet neve: Szoloszka István

levelezési címe: 2461 Tárnok, Templom utca 61.

napközbeni elérhetősége (tel.szám, fax-szám, e-mail címe: szolosz@invitel.hu

Az igényelt közérdekű adat(ok) konkrét megjelölése:

1. A közpénzek felhasználásával kötött szerződések főbb adatai, 2007. október 1.-i állapot szerint.

 

2. Tárnok Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete 2007. június 21-ei ülésének 15., 18., 20., 21., 22., 24., 27. napirendi pontjaival kapcsolatos előterjesztések, határozatok és a zárt ülés jegyzőkönyvi kivonata.

 

3. Tárnok Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete 2007. július 5-ei ülésének 4-7. napirendi pontjaival (Ingatlanügyek I. - IV.) kapcsolatos előterjesztések, határozatok és a zárt ülés jegyzőkönyve.

 

4. Tárnok Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete 2007. augusztus 29-ei ülésének 4., 6., 12., 13., 14., 15., 16. napirendi pontjaival kapcsolatos előterjesztések, határozatok és a zárt ülés jegyzőkönyve.

 

5. Tárnok Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete 2007. szeptember 20-ai ülésének 8., 12., 17., 18., 19., 20. napirendi pontjaival kapcsolatos előterjesztések, határozatok és a zárt ülés jegyzőkönyve.

 

6. Tárnok Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete 2007. október 18-ai ülésének jegyzőkönyve és a zárt ülés jegyzőkönyve.

 

Az adatkérés időpontja: 2007-10-28

Az adatokról másolat készítését elektronikus úton igénylem

Az elkészített másolatokat elektronikus úton kívánom megkapni.

 

….……………………………

Szoloszka István

Igénylő

 

 

Törölt nick Creative Commons License 2007.11.18 0 0 440

Tisztelt szódásalovát!

Az üres kasszából nem telik ennél látványosabb világításra!

Nem maradna a jutalomra, ezt te sem akarhatod!

Érthetően megmondta: ebből tartja el a családját.

Szolosz

Előzmény: szódásalovát (435)
Törölt nick Creative Commons License 2007.11.18 0 0 439

Tisztelt Fórumozók, Tárnokiak!

 

A közterület felügyelet telefonszáma: 06-20/ 484-31-93

Ez az egyik felügyelő elérhetősége, amelyet egy "értesítés" című nyomtatványról másoltam ide.

Az illető neve Sz. S., normálisan gondolkodó, értelmes ember.

Munkáltatója az önkormányzat, a munkáltatói jogokat a jegyző gyakorolja.

Azért ácsorogtak hetekig az M7 lehajtó mellett az öreg temetőnél, mert a súlykorlátozást ellenőrizték.

Mostanában a jegyző új feladatot adott nekik: általános ellenőrzést tartanak a faluban. Elsősorban a közterületen (értsd: utcán) elhelyezett dolgokra buknak.

Ha a kapubejáród vagy az általad ültetett növények védelmében köveket, ne adj'isten autógumikat raktál ki: te vagy az ő emberük!

Értesítést kapsz, amely szerint "szabálysértés elkövetésének gyanúja merült fel" veled szemben.

Gondolom a fenti számon bejelentést is lehet tenni.

 

Szolosz

bujdos Creative Commons License 2007.11.09 0 0 438
Idősebb hódoló
bujdos Creative Commons License 2007.11.09 0 0 437
SUMMERFEST-TÁRNOK (2007)
Vendég: Mexikó
IDŐSEBB HÓDOLÓ
Idősebb hódoló
bujdos Creative Commons License 2007.11.09 0 0 436

( mexikói táncosnők a Summerfest-Tárnokon )

IFJÚ HÓDOLÓ




Másolat-Ifjú hódoló
szódásalovát Creative Commons License 2007.11.02 0 0 435

Ez a sötét folt a néhány pislákoló gyertyával a Kegyeleti Park tegnap esti díszkivilágítása. Kb. ilyen volt egyébként az október 23-i nemzeti ünnep estéjén is.
szódásalovát Creative Commons License 2007.10.31 0 0 434
Nyilván az üres önkormányzati kasszából.

Az önkormányzati kassza szerintem nem üres.

6/2007. számú önk. rendelet a zárszámadásról.

15. § (1) Az önkormányzat 2006. évi gazdálkodás során keletkezett, hatályos jogszabályok szerint felülvizsgált pénzmaradványa: 139.284 eFt-ban kerül jóváhagyásra.
Előzmény: Törölt nick (433)
peetr04 Creative Commons License 2007.10.31 0 0 432
Kedves helfer!

Értem Én, mit szeretnél mondani, de az ahogy teszed ellenérzéseket vált ki bennem. Mint kutya tulajdonos és állatbarát, nem hinném, hogy az a megoldás, hogy az utcán kóborló kutyákat kivégezze bárki is. Ezt te sem gondolhatod komolyan. (legalább is remélem)

A másik dolog, hogy az Úttörők , mint korábban írtam Én is, tényleg nevetséges öszeget kaptak. Volt egy keret és abból jól látható, hogy a polgárőrség és mezőőri szolgálat kapta a legtöbbet. A mezőőri szolgálatról senki nem tud semmit, azon kívül, hogy fel-alá járkálnak a faluban és ahogy Te írod ezek szerint nem csak a faluban, hanem a környező településekre is ingáznak.

Mi a tárnoki mezőőrség felagada, személyi összetétele, elérhetősége????????? Írgya már meg valaki! Nem hiszem, hogy nemzetbiztonsági titok, habár úgytűnik úgy őrzik. Így csak mindenki azt hisz amit akar, az meg nem jó senkinek.

TISZTELT MEZŐŐR(ök)! A KUTYÁKAT NEM LÖVIK LE!? ugye?.. (meg remélem senkit sem.)

Különben aki lát egy mezőőri autót fotózza már le és rakja fel ide, mert lehet itt olyan aki még nem látott.

Előzmény: Törölt nick (431)
peetr04 Creative Commons License 2007.10.31 0 0 430
Szia helfer!

Azért szerintem fontos a kóbor ebekkel foglalkozni. Ha nem foglalkoznának velük nézd meg mi lenne:
Kóbor ebek
Előzmény: Törölt nick (429)
gabóca2 Creative Commons License 2007.10.30 0 0 428

Pontosítanék.

A "kóbor ebek elhelyézésre" adott támogatás nem a kormányzattól, hanem a tárnoki önkormányzat kasszájából érkezik.

sz.i. 

gabóca2 Creative Commons License 2007.10.30 0 0 427

Iránymutatónak értékelem, hogy a "kóbor ebek elhelyezése" több, mint kétszerannyi támogatást kapott az kormányzattól, mint a bakancsosok és az úttörők együttesen.

Az a két szervezet, mely két évtizeden át vitte az iskolások ezreit hosszabb- rövidebb kirándulásokra, hogy megismerjék hazánk és és a környező államok természeti és kuturális értékeit, továbbá minden évben megrendezték a többnapos színvonalas  nyári sporttalálkozóikat is.

A támogatásból tudták finanszírozni azon gyermekek utazási költségeit, amelyek szülei nem tudták kifizetni a résztvételi díjat.

Úgy látom, az "Amadeus művészeti iskola" megszüntetése után ezt a tevékenységet is kipipálhatja a testület.

 

peetr04 Creative Commons License 2007.10.27 0 0 426
Szia!

Idézet a 421-ből:
"Szóval a tarnok.net"
Előzmény: szódásalovát (422)
bujdos Creative Commons License 2007.10.26 0 0 425
Azok a munkálatok, amelyeket leírtál, részben a közterület felügyelők feladatai, részben a még létező ( okt.31-ig) TESZ feladata ( a közmunkásokkal együtt: döglött kutya stb...) és csak harmad részben lenne a mezőőrök feladata.
A mezőőr szolg. meg már létezik kb. február óta? Hogy is van ez ?
Miért nincs ez a határozat kidolgozva precízen és rendesen ki is hirdetve ?
Addig hogy lehetne hatályos amíg az illetékesek sincsenek tisztában az egésszel?
Én ezeket hiányolom, de úgy látom, hogy Te is .


Véleményem szerint lehet nagyon hasonló is a feladat, de lehet nagyon eltérő is, mert pl. teljesen más a munkakörnyezet, teljesen mások az elvárások, az anyagi feltételek,
a település nagysága stb...és még sok minden
Előzmény: peetr04 (418)
Törölt nick Creative Commons License 2007.10.26 0 0 424
 

 

Kedves Kicsik és Nagyok!

 

 

 

Egyházközségeink az idén is szeretnék folytatni azt a hagyományt, hogy havonta valamilyen közös foglalkozást rendezzünk a fiatalság részére. Igaz, hogy korán van még egy kicsit, de az első kézműves foglalkozásokon szeretnénk néhány ötletet és segítséget adni – és a gyakorlatban megvalósítani – az ajándékok elkészítéséhez.

 

 

A kicsiknek:   természetes anyagokból képek készítése,

                        Hűtőmágnes festés

(ha lehet, hozzál magaddal: mák (avas is megfelel), búzadara, koriander mag, mustármag, egyéb magvak, ragasztó, ecset)

 

 

Nagyoknak:   szalvéta-technikával készíthető tárgyak (kaspó, falikép, ládika, stb.),

                        Hűtőmágnes készítés felsőfokon,

(szükséged lehet: olló, vastag és vékony ecset, ha van otthon régi virágcserép, akár foltos is, kopott nem használatos kis dobozka, és minél több szép szalvéta)

 

 

Mindenki gondolkozzon azon, hogy kinek milyen ajándékot szeretne készíteni, és aszerint hozzon magával alapanyagokat. Természetesen alapanyagokat mi is biztosítunk.

 

 

A foglalkozás időpontja: 2007 november 10. (szombat) 10 órától.

Helye: Tárnokligeti Római Katolikus plébánia tanácsterme (Templom utca 25.)

 

 

Mindenkit szeretettel várunk!

Ha valami további jó ötletetek van, szívesen vesszük, és jelezzétek a következő telefonszámon:

 

 

Fekete Erzsébet, 06-23-388-552, 06-30-34-35-36-3

 

Törölt nick Creative Commons License 2007.10.26 0 0 423

Kedves "peetr04"!

 

1./ igen, az lesz a miénk, de már most is van egy működő (de nem publikus), amin szívesen látnánk.

Vagy vállalod a neved, és segítesz kérdezni, vagy "kivárod a végét".

 

2./ akkor én a közterület felügyelőket láthattam.

 

Üdv:

Szolosz

Előzmény: peetr04 (421)
szódásalovát Creative Commons License 2007.10.26 0 0 422
A dotnet-esre gondolsz? :)
Erről feltehetnél egy linket...:)
Előzmény: peetr04 (417)
peetr04 Creative Commons License 2007.10.26 0 0 421
Szia!

1. Szerintem meg arra gondoltál csak azért nem írtam a nevét ki mert írtad, hogy majd publikus lesz. Habar tök mindegy mert a google hozza. Szóval a tarnok.net. És mivel a te írásaid szerepelnek ebből gondoltam. Meg még elég frissek is a topikok. Gondolom a miénk alatt a "Virágzó Tárnokért Összefogás"-t érted.

2. A mezőőrök összetéveszthetetlen autóval járkálnak. Fehér platós terepjáró zöld Mezőőri szolgálat felírattal az oldalán.
Előzmény: Törölt nick (420)
Törölt nick Creative Commons License 2007.10.26 0 0 420

Kedves "peetr04"!

 

A miénk nem ez, de ez is érdekel. Légyszíves add meg a címét.

 

A jutalomról: az én információim szerint "szódásalovát"-nak igaza van.

Bárki számára hozzáférhető például a testületi ülés jegyzőkönyve, ahol nem volt teljes egyetértés ezzel kapcsolatban. Persze a szavazásnál már csak néhány tartózkodás volt.

 

Tárnokon nem csak mezőőrök, hanem közterület felügyelők is "dolgoznak".

Az egyik csapat (én sem tudom, hogy melyik) egy fehér autóval a régi temető mellett szokott várakozni. Két ember ül benne.

Igazad van, elérhetőség hiányában így csak azt veszik észre, ha az orruk előtt sértesz szabályt.

 

Üdv: Szolosz

Előzmény: peetr04 (417)
peetr04 Creative Commons License 2007.10.26 0 0 419
Szia Szódásalovát!

Ez megint csak egy ilyen "legendának" tűnik így. Honnan az infó? Ha valaki jutalmat kap azt adják neki valakik. És nem csak úgy hanem valaminek elismerésére. Az elég érdekes lenne, hogy csak azért mert tegnaptól polgármester lettem ma felveszek jutalmat mert én akarom.

Nem értem.
Előzmény: szódásalovát (409)
peetr04 Creative Commons License 2007.10.26 0 0 418
Kedves Bujdos!

Én ezt a dokumntációt a mezőőrök munkájáról a dabasi weboldalon találtam. Nálunk a weblapon semmi info nincs ezekről a dolgokról. De gondolom a mezőőrség feladata mindenhol kb. ugyanannak kell hogy legyen. Szal Nem biztos hogy nálunk a 3. pont ugyanaz. Persze csak ha van ilyen dokumentum. Lehet tényleg nincs és csak kószálnak a terepjáróval és füstölik a pénzt, de azért ezt nem hinném.

Minap már sokadszorra az orvosi rendelő mögött lévő udvarban láttam járatni őket a motort. Lehet az a főhadiszállásuk. Én amúgy örülök neki, hogy vannak, már ha tényleg ugyanazt csinálják amit máshol is és pl. védik a környezetet, nem engedik lerakni az illegális szemetet és összeszedik a kóborkutyákat stb. stb. És ekkor ha körbenézek tárnokon azt mondom, hogy van még mit csinálniuk.

Meg jó lenne egy elérhetőség is feléjük. Pl. egy telefonszám, ha netalántán éppen látjuk hogy az út közepére ürítik a kukájukat lenne kit felhívni esetleg egy emailcím ahova lehetne fényképeket küldeni stb. Mert szívesen segíteném a munkájukat ahogy tudom.

Csak mindent bele!
Előzmény: bujdos (413)
peetr04 Creative Commons License 2007.10.26 0 0 417
Szia Szolosz!

A dotnet-esre gondolsz? :)

Előzmény: Törölt nick (416)
Törölt nick Creative Commons License 2007.10.26 0 0 416

Kedves "peetr04"!

 

Teljesen egyetértek, csak mondvacsinált okra hivatkozva szüntették meg (fél év után talán mondhatom) a fórumot.

Én ott KovácsPisti néven voltam jelen.

Jelen fórum nem alkalmas a jobbitanihoz hasonló beszélgetésre, mert alapelveivel ellentétes a politizálás. Ez pedig (ha helyi szinten is) az.

Én mindössze az első polgármesteri beszámolót raktam fel még tavasszal, azt is moderálták (levették).

Természetesen az indexen is lehetne megfelelő fórumot kezdeni, de mi mást találtunk ki.

Egy mindenki számára könnyen megjegyezhető címen hoztunk létre egyet, és jelenleg tartalommal töltjük fel.

Amint úgy érezzük, hogy elkészültünk, publikussá tesszük.

Ha vannak kérdéseid: egyrészt legjobb tudomásunk szerint megválaszoljuk, másrészt (ha mi sem tudjuk a választ) megpróbáljuk demokratikus eszközökkel, törvény által biztosított lehetőségekkel kikényszeríteni a választ.

Nem te lennél az első közöttünk (és biztos vagyok benne, hogy nem is az utolsó) aki a jelenlegi vezetésre szavazott, de nincs megelégedve a munkájukkal.

Az említett fórum jelenlegi, félkész állapotában ezért jelenleg csak nevüket vállalók hozzászólásait, kérdéseit várjuk. Ezért kértem, hogy akit érdekel, írjon nekem.

 

Üdvözlettel:

Szolosz

peetr04 Creative Commons License 2007.10.26 0 0 415
Ja most látom, hogy a botok miatt zárták be a phpbb-fórumot. Elég lett volna frissíteni meg egy két modult bekapcsolni, hogy ne tudjanak a botok spamelni. Lehet, hogy csak nem értettek hozzá.

Előzmény: peetr04 (414)
peetr04 Creative Commons License 2007.10.26 0 0 414
Kedves Szoloszka István!

Szerintem nyugodtan hozzászólhatsz a fórumon is, mert biztos több mindenkit érdelnek körülöttünk történő dolgok a Te szemszögedből is. Az építő kritika az sokat segíthet a dolgokon és mindig szükség van rá.

A jobbitani.hu fórum elég érdekes, hogy tényleg nem működik, hiszen ma is aktuálisak a témák.
"Technikai gondok miatt a fórum szünetel."
Mi lehet az a technikai gond ami miatt szünetel? Szerver megvan, fórumozók lennének. Internet is van. :)

Persze az mindig az aktuális vezetőknek hasznos ha az embereket tudatlanságban tartják, nem segítik az információ áramlást. Így esetleg kevesebb problémával kell szembenézniük. Pedig Én is azért szavaztam a jelenlegi vezetésre, hogy nézzünk szembe a problémákkal, hiszen láttam pl. a jobbitani.hu-n, hogy tenni akarnak a faluért. Most viszont a tarnok.hu weboldalon időnként megjelenő jegyzőkönyveken kívül sok rálátást nem adnak a dolgokra. Így jobb híján találgat az ember, innen-onnan hallani valami kis infót. De hát ez így nem jó se nekünk se a vezetőségnek, hogy legendák alapján informálódunk.

Szerintem lehetne itt az index.hu-fórumon csinálni ugyanúgy egy tematikus fórumot mint az érdieknek és az index azért elég megbízhatóan elérhető. Sőt még többen idetalálnak mint egy eldugott kis phpbbre.
Előzmény: Törölt nick (411)
bujdos Creative Commons License 2007.10.26 0 0 413
A 3. pontban lévő - hatósági jogkörre hajazó - igazoltatás nagyon durva egy mezőőrtől ! (esetleg egy közterület felügyelő )
Előzmény: peetr04 (406)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!