asszem Nyúl, ha legközelebb összefutunk, azért pofáncsaplak, úgy barátilag, csak hogy tudd meddig mehet el egy kritikus:-)))
persze ebben semmi személyes nem lesz, pusztán az épülésedet szolgálja majd a pár nap kórház. addig elmélkedhetsz az alapvető stilisztikai hibáidon.
ÁÁÁÁÁ bolondok vagytok egytől egyig mind.Csak az a baj, hogy ugye "madarat tolláról, embert barátjáról" akkor ezekszerint ugye én is az vagyok....
-Igen Ádám az Ula az a nagy szemüveges barom. :-)))
A nyúl: figyelj Ádám.Te mint befutott kritikus nem félted a jóhíredet?Olyan csapnivaló stílusban beszélsz, ráadásul néha igenis mondínivaló nélkül (csakhogy mondj valamit...), hogy annál már csak az élő stílusod rosszabb.
Mégvalami: lehet hogy Ulu "jófej" de ne fogadj rá hogy annyira....én nem cseszegetném.
Slint: Örülök hogy jól érzed itt magad meg minden, de te is kritikus vagy tehát a fentiek rád is vonatkoznak.A TA-t meg ne szopasd.
JeSZo.: Nem kéne mindent mellre szívni.
TA.: Nem hiszem hogy a bátyád hátán mászol a matekmetál szintér reflektorfényébe, de amit múltkor mondtam a nyelv ill. mondanivaló tekintetében az most is áll.
mindenki: én nem vagyok egy kultúrellenőr de néha elszalad itt a ló velünk.Mindenki ossza be.
Kihírdettetik:
Holnap 1h-2h Civil r.(FM98.)SUN WORKSHOP.
Este FISH! + ANNABARBI Pesti Est Caffé.
Szombati ZANZIBÁRBAN (TV1 valamikor de.) SUN WORKSHOP beszélgetés meg 2 szám élő.
Mond csak Nyúl, mitől van neked ilyen nagy szájad?? "faszlevágás" meg hasonlók?? Abban is kételkedem, hogy egy szelet kenyeret le tudsz vágni normálisan:-)))