Keresés

Részletes keresés

Révész Csaba Bob Creative Commons License 2014.07.11 0 0 292

Jó napot  kívánok.

Kezdő szinten vagyok, szeptemberre kellene felsőfok, nagyon sürgős.

Előzmény: studyenglish (291)
studyenglish Creative Commons License 2014.07.09 0 0 291

Kedves Angolul Tanulók!

Angol nyelvtanárként segítek abban, hogy gyorsan fel tudj készülni a nyelvvizsgára,legyen az középfokú, vagy szakmai felső,esetleg a kétszintű angol érettségivel vagy hadi lábon?Egyeni nyelvtanfolyam keretében átnézzük a hiányosságokat,fordításokat gyakorolunk,sokat beszélgetünk különféle érdekes témákról,teszteket töltünk ki,valamint fogalmazásokat írunk,ezzel is növeleve a szókincsedet.Ha netán külföldre mennél dolgozni,vagy munkádhoz kell az angol nyelvtudás szivesen segítek az állásinterjúra való felkészülésben is.Akár 3 hónap alatt középfok!

www.tanuljangolt.hu

 

 

SzarkaEdina Creative Commons License 2014.07.09 0 0 290

Sziasztok!

 

28 éves, megbízható, felsőfokú angol nyelvtudással és szakmai nyelvvizgsával rendelkező lány vagyok. Angol korrepetálást vállalok középszinten (nyelvvizsgára, érettségire, állásinterjúra stb.)

Az órákat akár az otthonomban is( IX. ker.), de kérésre egyéb helyszínen is szívesen megtartom.

 

Óradíj: 2500 Ft/60 perc

 

Keressetek bizalommal.

 

Tel.: 06/30 819 6565

edina86.szarka@gmail.com

DiotimaofMantinea Creative Commons License 2014.06.28 0 0 289

ANGOLTANÍTÁS NYÁRON - FELKÉSZÍTÉS NYELVVIZSGÁRA, JAVÍTÓ VIZSGÁRA

 



Középiskolai tanítási tapasztalattal rendelkező tanár vagyok (kéttanítási nyelvű gimnázium, angol tagozatos osztály, magánpraxis stb.).
Érettségi vizsgűra, nyelvvizsgára és javítóvizsgára vállalok felkészítést.
A nyelvi készségek minden elvárt területén módszertanilag és tartalmilag változatos, sokszínű órákat tartok.
Fontos számomra a motiváció és a következetes munka.

Áraim: 2000 forint/45 perc

Elérhetőség: lang111@citromail.hu
0620-2973249

N0R Creative Commons License 2014.05.28 0 0 288

Intenzív NYÁRI angol- egy sikeres nyelvvizsga is lehullhat az őszi levelekkel :)
Segítek valóra váltani az álmod,
amennyiben azt határoztad el, hogy:
-végre úgy tanulsz meg angolul, hogy többé NE FÉLJ MEGSZÓLALNI
-bekerülsz álmaid cégéhez, ahol a NYELVTUDÁS ALAPFELTÉTEL(akár szakmai is)
-végre bezsebeled azt a középfokú c-t a DIPLOMÁHOZ vagy a FELVÉTELIHEZ
-KÜLFÖLDÖN kezdesz ÚJ életet
-BÁRMIRŐL tudj társalogni, örömedet leld a beszédben
-hogy végre te is ÉRTSD, BESZÉLD és SZERESD a világ legbeszéltebb nyelvét.
Egy lelkes, türelmes, kreatív, mégis szigorú középiskolai és nyelviskolai tanár, írországi és angliai tapasztalattal, PÉNZTÁRCA-BARÁT árakkal, KEDVEZMÉNYES BÉRLET konstrukciókkal vár téged diákjai körébe! Kezdőtől felsőfokú szintig, 5-99 éves korig:) általános(ECL, TELC, BME...) , üzleti(CORVINUS, BGF, KITEX), marketing, IFO vizsgákra is készítek. Minden tananyagot ingyenesen tudok biztosítani elektronikus formában.Óráimat barátságos, jól frekventált, jól felszerelt helyen tartom, teljesen személyre szabva.1500-2000/óra

grapefrut@hotmail.com

Mia001 Creative Commons License 2014.05.23 0 0 287

Egyetemista (Budapesti Corvinus Egyetem, nemzetközi gazdálkodás, angol nyelven) vállalja angol nyelv oktatását, nyelvvizsgára és érettségire felkészítést, korrepetálást alap-, közép- és felsőfokú szinten általános iskolások, középiskolások és egyetemisták számára Budapesten. Nemzetközileg elismert, (nagy presztízsű) felsőfokú nyelvvizsgával rendelkezem (University of Cambridge ESOL Examinations, Certificate in Advanced English), melyen kiemelkedő A szintet értem el, így külön oklevelet is kaptam anyanyelvű nyelvtudásomról. A Budapesti Corvinus Egyetemen angol nyelven végzem a nemzetközi gazdálkodás szakot (utóbbi félév 4,83-as átlaggal). Kiskorom óta tanulom a nyelvet, s számos lehetőségem volt már kamatoztatni tudásomat.
Beszédközpontú, vidám hangulatú óráimon nagyrészt angolul fogok kommunikálni, elősegítve az angol nyelven való gondolkodást, az aktív, sikeres nyelvhasználatot és gyorsítva a tanulást. Óráimat igyekszem kreatívan felépíteni (rengeteg segédanyaggal rendelkezem) és a diák igényeihez igazítani.
Időpontot a lenti elérhetőségeken lehet egyeztetni. Óráimat otthonomban tartom (16. kerület).
Óradíj: 3000 Ft/90 perc

 

Mobil: 0630 829 3032

Email: zwilling21@t-online.hu


Keress meg bátran, a siker nem marad el!:)

 

Beyonce_K Creative Commons License 2014.04.20 0 0 285

már nem aktuális, köszönöm a megkereséseket.

Előzmény: Beyonce_K (262)
Olaf Lyczba Creative Commons License 2014.04.20 0 0 284

Amerikában élt és érettségizett, nagyon jó kiejtéssel rendelkező egyetemista fiú gyakorlatias angol nyelvű korrepetálást/tanítást vállal.

Több nyelvet beszélek, jó nyelvérzékkel, és angolból gyakorlatilag anyanyelvi kiejtéssel rendelkezem. Nálam mindenképp a leghangsúlyosabb a beszédköszpontú, gyakorlatias és életre felkészítő angoltanulás.


Nyelvvizsga előtt, iskolai angolórák mellé, állásinterjúra felkészítő vagy akár nyelvtudást felfrissítő gyakorló órákat ajánlok.

Májustól akár rövidebb, akár hosszab távra. Helyszínre megyek, de akár Skype-on is megoldható, megegyezés alapján a hét bármely napján.

 

Óradíj - 1300ft.


Érdeklődni a +3630 493 6232-es számon, vagy emailben az oly11oli@aol.com címen lehet.

Let's speak english! :)

szephelga Creative Commons License 2014.04.11 0 0 283

Kedves tanulni vágyók!

 

Én már több éve foglalkozom angol tanítással, magán úton, illetve egy nyelviskolát is létrehoztam. :) Magánoktatásban, illetve angol tanításban amit elmondhatok magamról, az legfőképp a türelem, precizitás és egyediség.
A tanórákat a XIII kerületben tartom, bárhonnan megközelíthető egyszerűen, tömegközlekedéssel és autóval is, a parkolás ingyenes és mindig van szabadon parkolóhely! :) Ha van ideje kérem olvassa el weboldalamon az információkat, a tanítási módszereket illetően.
Pár szóban azért írnék ezekről:
Az első órán szintfelméréssel indítunk, kivéve ha teljesen kezdő szintről van szó. Ha már tanult angolul akkor a szintfelmérés írásban és szóban egyaránt történik, kiterjedve a nyelvtani, szókincs, hallott szöveg értésére valamint a kommunikációs készségekre is.
A felmérés után vagy ha teljesen kezdő akkor kitöltünk egy úgynevezett haladási naplót, amelyen leírjuk mi a cél és mennyi idő alatt szeretné azt elérni. Rögzíthetjük rajta a szintfelmérés eredményét is.
Az órákon ha Önnek is tetszik akkor a saját tankönyveimből tanítok, amelyhez otthoni vagy akár az órákon való tanulásra kap egy munkafüzetet is. (ez a tankönyv csomag ingyenes). Ha egyéb kívánsága van, szívesen tanítok más anyagokból is.
Az óráim minden készségfejlesztésre kitérnek, tehát fogunk a nyelvtani részek mellett kommunikációs órákat, beszédértési órákat, szövegértési és szókincsbővítő órákat is tartani. Ez rendkívül fontos! :)
Az órán tanultakat mindig rögzítem a haladási naplóban, így könnyen vissza nézhetjük a fejlődési folyamatot! Időnként szintfelméréssel ellenőrizzük, mennyire sikerült elsajátítani a tanult anyagrészeket.
Bármilyen üzleti vagy szaknyelvvel is bővítem az órákat valamint bármilyen típusú nyelvvizsgára felkészítem Önt ha erre van igény.
Árak tekintetében 2200 és akár 1500 Ft között lehet az óradíja, ez attól függ mennyiszer jön egy héten órákra. E tekintetben szívesen adok bővebb információt telefonon vagy a weboldalamon is láthatja a díjszabási táblázatot.
Ha szimpatikusnak talál, kérem vegyük fel a kapcsolatot!Weboldal: www.privatenglish.eoldal.hu

 

Várom válaszát!Szép Napot kívánok!

Erdélyi Boglárka

ANDREA1976 Creative Commons License 2014.03.19 0 0 282

XIII. kerületben a Duna Pláza közelében lakom. 10 éves (4. osztályos) kislányom mellé keresek gyors kezdéssel heti 1 órában korrepetítor angoltanárt ! 1500 Ft-ot tudnék fizetni.

A jelentkezéseket az alábbi mail címre várom: gal.andrea1@gmail.com

 

Gál Andrea

Törölt nick Creative Commons License 2014.03.13 0 0 281

Végzős angol szakos hallgatóként nyevvlizsga felkészítést vállalok, közép- és felsőfokra is, diákbarát árakon. Szegeden házhoz is megyek. Érdeklődni e-mailben lehet.

eenglish Creative Commons License 2014.03.08 0 0 280

Kedves Angolul Tanulni Vágyók! PTE KTK-n végeztem, jelenleg angol nyelvterületen élek. Angol nyelvleckéket adok korrekt áron! Földrajzilag helyhez nem kötött, e-angol! Kezdötöl középfokig. Az óráimban a helyes kiejtésnek legalább olyan fontos szerepe van, mint az írásnak, az olvasás, a beszéd, szövegértésnek, a szóhasználatnak, a nyelvtani átalakításnak valamint a fordításnak. Contact: eenglishpractice@gmail.com

Horváth Magdolna Creative Commons License 2014.03.06 0 0 279

Kedves Érdeklődő!

 

Másodéves angol szakos hallgató vagyok a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen, alap és közép szintű nyelvoktatást, közép szintű nyelvvizsgára felkészítést vállalok.
Barátságos, nyitott természetem van, és négy testvérrel nőttem fel, így jól kijövök, és remekül bánok a gyerekekkel.

 

elérhetőségem: magdi93@gmail.com

Furu Creative Commons License 2014.03.05 0 0 278

Kedves leendő diákom!

 

K. Fruzsinának hívnak, középiskolai tanuló vagyok, középfokú komplex nyelvvizsgám van.

2 hónap múlva emelt szintű érettségit teszek angolból (is).
Angol nyelvből vállalok nyelvoktatást, korrepetálást. Több, mint 1 év magántanári tapasztalattal rendelkezem (kérésre referenciát is adok).
A tanulónak házhoz kell jönni, a IV. kerületben (Káposztásmegyer) lakom.
Díj: 1500ft/60 perc

 

Jelentkezését a fruzsina.kovacss@gmail.com címre várom!


Üdv.

K.F.

hedgieke Creative Commons License 2014.03.04 0 0 277

Online és hagyományos oktatásban jártas nyelvtanár vagyok, már tíz éve foglalkozom korrepetálással, nyelvvizsgára felkészítéssel.

Ha Te is nyelvvizsgára készülsz, vagy a közelgő érettségit szeretnéd sikerrel venni, vagy csupán meglévő nyelvtudásod szeretnéd fejleszteni, vagy a nulláról indulni... hatékony segítséget jelenthet számodra a Skype angol. Látogasd meg honlapom és keress meg, ha szeretnéd kipróbálni.

http://skypeenglish.hupont.hu/

Skype: csapo.andras81 

Kubi. Creative Commons License 2014.01.19 0 0 276

Sziasztok,

 

Olyan angol tanárt keresek aki házhoz tud jönni heti 2-3 alkalommal.

A XVIII. kerületben lakom, munkaidőmből adódóan nekem az esti órákban lenne megfelelő 18:30 vagy 19:00 órától.

 

Számomra az a fontos, hogy társalgási szinten meg tanuljak beszélni.

Az írást napi szinten használom, de nyelvtanból nem vagyok túl jó.

 

Minden lehetőség érdekel .

 

Email: k.g.pactman@gmail.com

 

Köszi,

Gábor

 

Norbert S. Creative Commons License 2014.01.13 0 0 275

Sziasztok!

 

Általános és üzleti angol oktatást vállalok a 13. kerületben teljesen kezdő szinttől a felsőfokú nyelvvizsgáig, valamint tartok társalgásórákat, korrepetálást, és felkészítést a közép- és emelt szintű érettségire is.

Angol szakra járok, emellett egy felnőttoktatási cégnél tanítok üzleti angolt.

 

Részletekért írj.
norbert.sari@yahoo.com

Mr. Lucas Creative Commons License 2014.01.09 0 0 274

Üdvözletem mindenkinek. Aki szeretne egy angoltanárt aki személycentrikusan  tényleg odafigyelve korrepetál, keressen meg.

Házhoz járás is megbeszélhető. www.angolramegyek.webs.com 

Révész Csaba Bob Creative Commons License 2014.01.05 0 0 273

Kedves Tomi,

 

Próbáltam emailt küldeni a megadott címre, de mindig visszadobta a rendszer, hogy nem tudja elküldeni.

 

az email címem: csrevesz@freemail.hu

Előzmény: mtomi1982 (272)
mtomi1982 Creative Commons License 2014.01.05 0 0 272

Szia Bob,

 

Átküldenéd az email címed?

Az enyém: tomitudi@freemail.hu

 

üdv.:

Tomi

Előzmény: Révész Csaba Bob (269)
dorable Creative Commons License 2014.01.04 0 0 271

Szia Tomi!

Ha még aktuális a nyelvtanár keresése, Újpesten lakom, felsőfokú nyelvvizsgával rendelkező diák vagyok. Amennyiben érdekel az alábbi e-mail címre írj: szabnyika@citromail.hu

Előzmény: mtomi1982 (268)
sappi Creative Commons License 2014.01.02 0 0 270

Sziasztok!

 

Angoltanárt keresek a X. kerületben, akár skype-on keresztüli tanuláshoz is.

 

fanni00@freemail.hu-ra várom a jelentkezéseket.

 

Köszi, sappi

 

 

Révész Csaba Bob Creative Commons License 2014.01.02 0 0 269

Kedves Tomi,

 

Diplomás angol tanár vagyok több év tapasztalattal, általában házhoz megyek, a helyszín tehát a te szempontból megoldódhat.

 

Óradíjat inkább személyesen beszélném meg, sok mindentől függ, például hogy milyen a szint, milyen gyakorisággal szeretnél tanulni, esetleg hétvégi órákat szeretnél-e vagy hétköznapiakat?

 

Kérlek, ha még aktuális, hívj fel a 06 20 3289833 telefonon, hogy megbeszéljünk egy találkozót.

 

Bob

Előzmény: mtomi1982 (268)
mtomi1982 Creative Commons License 2013.12.22 0 0 268

Sziasztok,

 

Angol tanárt keresnék. 

A legideálisabb helyszín pest északi része lenne (a 4. kerület lenne a legjobb).

 

A nyelv megtanulásának többször nekifutottam, eddig sajnos sikertelenül.

 

Főleg a beszéd és megértés lenne az elsődleges cél.

 

Kérlek amennyiben megfelelőek a "paraméterek" jelentkezz :-)

 

üdv.:

Tomi

Alex Vatankhah Creative Commons License 2013.12.11 0 0 267

Kedves Tomi,

 

Az óráimat a Budapest VII. kerület Vörösmarty utcában tartom.

 

Szívesen várlak egy ingyenes próba órára amelyen megtudjuk nézni, hogy mire van szükséged, hol tartasz tudásban.. és hogy lássam milyen módszerrel készítselek fel..

 

Feltudlak készíteni  bármilyen nyelvizsgára ha gazdasági nyelvvizsgára lesz szükséged ez is megoldható.

 

Kérlek vedd fel velem a kapcsolatot az alextomasian@gmail.com , hogy az időpontot egyeztetni tudjuk.

 

Köszönettel:

Alex

Előzmény: mtomi1982 (266)
mtomi1982 Creative Commons License 2013.12.11 0 0 266

Szia Alex,

 

Januártól szeretném újra kezdeni az angolnyelv tanulást (ennek már többször neki futottam, eddig sajna nem sikerült).

 

A kérdésem ezzel kapcsolatosan az lenne, hogy pontosan (kerület, utca) hol tartod az órákat?


Illetve, hogy nekem a diplomámhoz szükségem lenne egy szakmai középfokú nyelvvizsgára (szóban, írásban - közgáz sulit végeztem), hogy erre (nyilván a későbbiekben) fel tudsz készíteni?

 

üdv.:

Tomi

Előzmény: Alex Vatankhah (265)
Alex Vatankhah Creative Commons License 2013.12.10 0 0 265

Hello Mindenkinek,
Alex vagyok. PHD immunológus kutatóként tartózkodom itt Magyarországon. Számos országban jártam már a munkám miatt, többek között Kanadában és Angliában is. Egyetemistákat tanítok és tanítottam különböző tantárgyakra. Életem a tanítás és a tudás átadása. Élvezem a sikereket, amiket a diákjaim elérnek.
Angol oktatást vállalok alap szinttől felsőfokig és orvosokat is felkészítek akár USMLE vizsgára is. Az órákon kizárólag angolul beszélek.
Beszéd centrikus egyénre szabott módszerrel, használható nyelvtudást szerezhet nálam, minden olyan tanulni vágyó aki vizsgázna, diplomát szerezne, állás interjúra menne vagy érteni és megértetni szeretné magát külföldön.


Baráti hangulatú, dinamikus órák,  rugalmas időbeosztás és rugalmas fizetés.
1 alkalom 120 perc/ 3000 Ft Az első alkalom ingyenes.

 

Budapesten tanítok. (belváros)

 

Keressetek bizalommal,

 

alextomasian@gmail.com

 

Üdv.,

Alex

Asztapaszta88 Creative Commons License 2013.12.09 0 0 264

Sziasztok!

 

Angol tanárt keresek (bármily meglepő :) ) a következő paraméterekkel, a következő célból:

 

- KOMMUNIKÁCIÓ: sok éve tanulom, állandóan újrakezdek. A szókincsem nagyon nagyon passzív és kicsi, viszont a munkámhoz sürgető lenne tudni BESZÉLNI (szállítmányozó cég, ügyfélszolgálat).

 

-helyszín, időpont: BUDAPEST, BELVÁROS, REGGEL: 9-re kell az Arany János utcai megállóhoz érnem, az oktogon környékén lakom. Te tudod, milyen hosszú órákat tartasz, nekem nem gond a korán kelés.

Heti kétszer, hétköznapokon.

 

Gyakorlattal rendelkező tanárt keresek, aki nem elbeszélgeti az órát, hanem hatékonyan, intenzíven tanít.

 

 

Ha magadra ismertél, örömmel venném, ha írnál (óradíjjal együtt :) ).

 

e-mail: asztapaszta88@gmail.com

 

Köszönöm,

 

Zsófi

mtomi1982 Creative Commons License 2013.12.08 0 0 263

Kedves Mr. Lucas,

 

Többször nekikezdtem már az angol nyelv megtanulásának, de eddig sajnos sikertelenül. :-(

 

Egy angol tulajdonú cégnél dolgozom, így még inkább aktuálissá vált, hogy nagyon sürgősen megtanuljam a nyelvet.

 

A diplomám átvételének is feltétele (államvizsgám megvan már, de nyelvizsga hiányában a diplomát nem kapom meg, középfokú szakmai - szóban, írásban) a nyelv tudása, vizsgája.

 

 

A kérdésem ezzel kapcsolatban az lenne, hogy

- tudnál-e új diákot vállani januártól

- hol tartanád az órát

- egy alkalom hány órából áll

 

előre is köszönöm válaszod

 

üdv.:

Tomi

 

 

Előzmény: Mr. Lucas (258)
Beyonce_K Creative Commons License 2013.11.20 0 0 262

Sziasztok!

 

Angol tanárt keresek a X., XIV., esetleg az V. kerületben. Heti egy alkalommal 60 vagy 90 perces órákra.

 

Több alkalommal nekifutottam már a tanulásnak, de a közoktatásban sosem tanultam. Német nyelvből van középfokú nyelvvizsgám. A legsikeresebb tanulmányokat egy teljesen kezdő intenzív (heti 5x4 órás) 3 hónapos nyelviskolai tanfolyamon értem el, a semmiből szinte az alapfokú nyelvtudásig jutottam, de főleg csak írásban. Sajnos megszólalni akkor és most sem igazán tudok, hiába értek mindent. Elsősorban angol szakos egyetemista, vagy főiskolás ajánlatát várnám, illetve olyanokét, akik nem a piaci áron vállalnak órákat.  Életszerű, a mai kornak megfelelő, hétköznapi témákra épülő beszédcentrikus órákat szeretnék, nyelvtani kiegészítéssel és feladatokkal, amiket egyedül oldok majd meg. Szeretném megérteni egyszerűbb sorozatok anyanyelvi szövegét, érteni az angol dalokat és irogatni angolul a neten anélkül, hogy szótár kellene. Hétköznap 16 után érek rá. Ajánlatokat óradíjakkal az alábbi e-mailre várok:

almodoztam@freemail.hu

 

Köszönöm!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!