Sajnos csak látszatra erős kinézetű a kínai anyag,nekem is kellet már hegeszteni,merevíteni az első villámat az e-robeszomba,mióta tárcsafékesítettem.Nagyobb erőhatások érik tárcsás fékkel,mint a kis gyári fékdobos megoldással.Ezen felül komplett kormánycsapágyak,és csészék cseréje is volt.Vastagfalú cső,ha kevés beledugni toldót,vagy g.k. hidraulikus emelőt a cső alá,vagy g.k. krokodilt a váz lerögzített állapotában.
A motoron
lekapcsolt gyújtással
levett dc converterrel
levett vezérlővel
mi a búbánat miatt lehet fogyasztás? A saru felrakásakor csattan.
Relét nem találtam benne ami zárhatna.
A gyújtáskapcsoló mennyi terhelést bír ezekben?
Tegnap megrendelésre került a motoromhoz:
- vezérlő
- dc-dc konverter 20a
- gázkar
- töltő.
Sikerült eladnom az akkus fúrógépemet így meglett rá a keret. Már csak a kicsi rizskedvelőkön múlik mikorra lesz itt a cucc. Az a szomorú , hogy ilyen időben nagyon nehezen szárad a festék :( tavasz előtt nem lesz festés :(
Úgy gondolom rendesen összerakom ennyit megérdemel :)
Én ugy nézem ott a hiba.Furcsa lehet,de akárhogy nézem minden jól fut csak az első kerék durván félre fut.nem tudom csővel tudnék -e rajta húzni mint ahogy irod is.Lehet elhajlik elég erős ám ennek a nyaka jól hegesztett.
Kivett első villával/ha tényleg ott van a váznyakban a ferdülés/elfektetni a bringát,és segítségül hívni 1 100Kg feletti ismerőst aki rááll,vagy rakományrögzítő spaniferrel lehúzatni fixre a földre,és hosszú csővel visszacsavarni.Mindíg csak egy kicsit,míg el nem éri a derékszöget a fővázhoz képest.Így látatlanból ennyit tudok javasolni.
Léccel már ellenőriztem a futását a két keréknek.Durván két nyomas a futása és még ugy tünik mintha kissé a kormányt is félre kellene forditani,hogy a kerék egyenesen előre haladjon az úton. Ezeket tudom irni.Amit mutat,hogy ha az első villát kivettem és beletettem egy szál csövet és a cső szemből nézve balra ferdült a föld felé.Még akár gyári hegesztési hiba is lehet nem? A hátsó kerék ahogy belenézek a vázzal és burkolatokkal együtt fut de az első kerék csúnyán másik nyomon és a villát kivéve azon hajlás nincs. Azon gondolkodom,hogyan tudnám jöl rögziteni a vázat,hogy tudjak húzni az elején valami csővel vagy nem is tudom.Olcsóbb lenne helyre húzni az tuti,meg hát ilyen vázat már nem is nagyon árulnak. Hivtam sok kereskedőt már másik tipusból van nekik csak ami teljesen máshol pedálozható. :(