"Milyen kedvezményeket sikerült kialkudnod az autódhoz? Gondolom Te is hitelre vetted, milyen feltételeket kaptál arra (pl thm, fut.idő stb)?"
Szolnokon 650 ezret adtak volna a 10 éves Lanosért, de kevesebb árengedményt az autóból. Ezért Cegléden vettem az újat, ahol csak 600 ezret adtak az L.-ért.
3 éves hitelnek indult az alkú és a megrendelés. Számításom szerint (ha jól emlékszem), a 3 év leteltével 400-500 ezerrel többe került, ezért a készpénz mellet döntöttem.
A 4 millió 150 ezres gépet 4 millióért adták, + ajándék sebváltózár, és egy szövet szőnyeget kaptam. meg 1-2 csésze kávét.
Üdv. Doki50
1,4 EX
Ja, és a régi kocsi törzskönyv intézését is ők végezték, a műszaki is 4 hónap múlva járt le.
Igazából nekem is kétszer jött elő, de kb. 3 percen belül. egyszer hármasban, egyszer négyesben, mindkétszer 2000 körül, inkább picit alatta. Az is érdekes, hogy nekem erőteljes gyorsításnál, de van akinek leheletfinom gázadásnál....
Csak nem kap ki tőlük. Az OMV honlapján lévő adatokat nézve, szinte ugyan azok a paraméterek. Én csak azért nem kedvelem ezeket a "minden üzemüre jó" olajakat, mert egy dieselmotor sokkal nagyobb igénybevételnek van kitéve, mint egy benzinmotor. Elég, ha a kompressziót nézi az ember. És a henger falán képződő, maradó anyagok is különbözőek, amire véleményem szerint jobb egy adott üzemüre készült olaj.
Én csak frissítésre vinném oda, ha oda megyek. A többire marad két másik jelöltem. Egyébként ingyenes a frissítés ugye? De az is lehet, hogy megvárom az ajánlott olajcserét és azzal kötöm össze.
nem, csak úgy egészében asszem talán itt a legdrágább a szervíz például, annakidején árajánlatban is ez a cég volt a legdrágább, persze ettől még viheted hozzájuk, csak tartós barátságra nem javasolt. Valaki egyébként itt dícsérte őket, ha jól emléxem a Pappastól elhajtották, és a KIA ide küldte. Innen tudom, hogy van frissítés náluk...
A metnet.hu-n is írják, hogy visszajön a tél jövő héten, havazással, szóval örülök, hogy még nem cseréltem vissza a kerekeket - pedig kacérkodtam a gondolattal :).
elnézést kérek! néha azt sem tudom hol áll a fejem, gyűjtögetem még itt az ajánlatokat, mindenfélét...már keveredik minden, de ez nem ok, h ne válaszoljak.
Még egy szolnoki fórumtárs! :))) Mi is cegléden szeretnénk megvenni az autót jelenlegi állás szerint, sokkal korrektebbnek tűntek ott, mint a szolnoki kirendeltségükben.
Milyen kedvezményeket sikerült kialkudnod az autódhoz? Gondolom Te is hitelre vetted, milyen feltételeket kaptál arra (pl thm, fut.idő stb)?
Hát ennek a "cirregésnek" örülök is meg nem is. Mármint, hogy nem csak nálam jelentkezik... Engem viszont eléggé idegesít, szóval lehet a hétvégén megnézem, hogy mit is lehetne ezzel "csinálni".
Ki akart itt nyárigumira cserélni? A met.hu-n jövő hét szerdára havazás ikon van betéve.... Persze legtöbbször azt sem tudják tegnap milyen idő volt :)