Félsz a fogorvos játéktól? Lehet hogy csak ez a baj, és ezt jól összekeverted az undorral.
Pedig én kedves doktornéni vagyok. :)
Ha akarod selyemszalaggal kötözlek a fogorvosiszékbe.
a "fog" valahogy nem illik az előző mondatba.
De most hirtelen elképzeltem, hogy az is szerepelhetne a szadomazo játékban. Ha akarjátok beszerzek egy fogorvosi szettet, és akkor játszhatnánk orvososdit. Jól meggyógyítanálak titeket... Ha erről lehetne szó, akkor eltekintenék a kukkolástól, sőt teljesülhetne egy régi álmom, hogy egy kicsit lehetnék doktornéni. Ti meg gondolhatnátok azt, hogy nem féltek az orvosnál. Így mindenki jól járna. :)
Marcipa és Árny!
Király ez a szadomazo játék köztetek! Megkérdezhetném...szóval fog véres részletek is lesznek a párbeszédben?
Amúgy szívesen beszélnék, de én nézni szeretem.
Naná! Ki is próbálom...vagy ne? Most egész nap ezen fogok rágódni, hacsak el nem mondod, mi lesz ha küldök egy emilt. Mert akkor nem fektetek energiát a dologba.
...Most akkor kicsomagolom inkább egy kissé magamat.: Bár mindig úgy írok be valahova, hogy előbb elolvasok jónéhány hozzászólást, de mégis sokszor írok be egy gondolatot, vagy gondolatfoszlányt úgy, hogy az csak a pillanatnyi lelkiállapotomról szól, s ezt pedig alakítják az előzmények: munkahely, gyerekeim ,apám halála, stb. Beírok, és, ha van reakció, akkor továbblépek, és vagy nyíltan, vagy még mindig burkoltan vezetem tovább a fonalat. Próbálom hozzáigazítani az ottani beszélgetéshez, de úgy, hogy megmaradjon a meghatározó hangulat.Ezért nehéz néha engem megérteni, s csak annak sikerül teljesen, aki már nagyon jól ismer.