Keresés

Részletes keresés

kőbunkó Creative Commons License 2008.03.20 0 0 2149
Szerintem a legfontosabb az lenne a világgá-kürtölés során, hogy az ember neve mellett mindig ott legyen a biztosító neve is. Hogy kellemetlen legyen a cégnek is ez az egész ügy.
Törölt nick Creative Commons License 2008.03.20 0 0 2148
Levél, képeslap...?
Törölt nick Creative Commons License 2008.03.20 0 0 2147

Talán annyira nem tudja magát áldozatként feltüntetni a környezetében, hiszen valahányszor szóba került az ügy az ír lapokban, vagy tévében, ott volt feketén-fehéren, hogy lakott területen belül milyen gyorsan ment, és balesetet okozott a gyorshajtásával, a vad vezetéssel.

Előzmény: Törölt nick (2142)
BeR Creative Commons License 2008.03.20 0 0 2146
Kedves MGPB!

Írtam egy tiltakozó levelet, de visszapattant:

Delivery to the following recipient failed permanently:

iremb@elender.hu

Technical details of permanent failure:
PERM_FAILURE: SMTP Error (state 13): 553 5.3.0 <iremb@elender.hu>... User unknown

...pedig sok helyen kint van ez a cím...
Előzmény: MGPB (2112)
Törölt nick Creative Commons License 2008.03.20 0 0 2145
Ami jo lenne, ha elkeszulne!
Előzmény: M_i_n_e_r_v_a (2144)
M_i_n_e_r_v_a Creative Commons License 2008.03.20 0 0 2144
Köszönöm a válaszokat, fogok irni a biztosítónak is. Már el is kezdtem a tiltakozó e-mailt küldeni az Ír nagykövetségre, de a Sz. Gábor (ex-polgármester) általi felhívásban szereplő elender-es(!) email cím már nem él.
MIlyen youtube-s linkről beszéltek?

Törölt nick Creative Commons License 2008.03.20 0 0 2143
Nem tudom. Az egyetlen "jogorvoslas" az lenne, az lehet szerintem, ha elmeseljuk a vilagnak, Irorszag minden emailcimenek a tortenetet, mint latjuk a jogi ut nem mukodik, es a tuntetes is csak a sajat gyaszunkat es kozossegi erzeseinket erositi. Ha mindenki, aki Irorszagban el, megkapna koremailekben a youtube-ot es adhatna tovabb. Ott is "elsosorban" anyukak es apukak elnek, es csak masodsorban irek, az o iteletuk, megvetesuk talan lenne akkora buntetes, mint a 3 ev borton, amit szerintem a pasi mar sikeresen elkerult.
Előzmény: Zolady (2141)
Zolady Creative Commons License 2008.03.20 0 0 2141

Sajnos igazad van,és a magyar bíróság baszta el az ügyet.

Az ír bíróság már csak hab a tortán.

Jöjjön elő a zugból a gyilkos,álljon a család elé,és akkor senki nem akar vért,vagy börtönt látni..

De az,hogy éli a világát a saját országa védelme mögött kussolva,az nem fogadható el.

De mikor találkozik a két miniszter?????? Pontosan?

Előzmény: Törölt nick (2138)
Törölt nick Creative Commons License 2008.03.20 0 0 2140
bocs, nem vagyok leanyfalusi.. nekem a nev nem mondott semmit. koszi a pontositast!
Előzmény: ZöPö (2136)
ZöPö Creative Commons License 2008.03.20 0 0 2139

"Pontos időpont később lesz."

(A miniszteri találkozóhoz kell igazítani.)

Előzmény: MGPB (2113)
Törölt nick Creative Commons License 2008.03.20 0 0 2138

Irish Life and Permanent biztosítótársaság

de ennek nincs ertelme. Az index cikk eleg jol osszefoglal, tenyleg a magyar birosagot kene leginkabb elmarasztalni.

Ir forumozas helyett egy youtube link kene a tortenetrol. En az USA-ban elek, de van ir baratom 1 nekem is, es hanyan vagyunk meg itt kulfoldon elo/dolgozo vagy csak internetezo magyarok, akik szetkurtolhetnenk a sztrorit a vilagban.

Előzmény: M_i_n_e_r_v_a (2131)
Zolady Creative Commons License 2008.03.20 0 0 2137

De mikor???Gondolom mindenkinek van sok ismerőse az iwiw-en is, sosem használtam még az üzenőfalat /kb.600/,de most megtenném.

Mikor,és hol?

Előzmény: MGPB (2124)
ZöPö Creative Commons License 2008.03.20 0 0 2136
De hát ott van a válasz a 2112-ben: Szinna Gábor (Leányfalu ex-polgármester)
Előzmény: Törölt nick (2132)
Törölt nick Creative Commons License 2008.03.20 0 0 2135
Előzmény: Törölt nick (2134)
Törölt nick Creative Commons License 2008.03.20 0 0 2134
Irish Life PLC customer services Dublin Ireland
Törölt nick Creative Commons License 2008.03.20 0 0 2133

Ennek: http://www.irishlife.ie/, de a cégnek több ága is van.

Ír, fórumnyitásra alkalmas hely: www.boards.ie

Törölt nick Creative Commons License 2008.03.20 0 0 2132
kedves MGPB ertem en.. es ne haragudj, nem ugy ertettem, de en tenyleg felek a parlamenthez menni, holott sajnos elso szavaidtol kezdve olvasom mi tortenik veletek, es nagyon szeretnek segiteni amennyivel csak lehet.
megkerdezhetem ki szervezi?
M_i_n_e_r_v_a Creative Commons License 2008.03.20 0 0 2131
Elnézést, ha elhangzott volna, de megkérdezném, hogy melyik biztosítóról van szó?? Melyik biztosítónak volt képviselője eza gyilkos??
Oda is elkezdhetnénk emaileket küldözgetni. Angolu l persze!
Tudja valaki a választ? Aztán: Kereshetnénk ír "index" oldalakat..ott forumot nyitni stb...
Zolady Creative Commons License 2008.03.20 0 0 2130

Nemsokára találkozik a két miniszter. Várjuk ki a végét!

Vagy akkor???

Ha rajtam múlna,akkor lőnék / illetve..... az nem büntetés....inkább nem írom,hogy mit szeretnék neki/

Szemét menekülő állat,már rég kellett volna jelentkeznie,hogy "itt vagyok,jó napot,hol ülhetem le? Hol kérhetek bocsánatot?"

Törölt nick Creative Commons License 2008.03.20 0 0 2129
Értem, köszönöm.
Előzmény: Törölt nick (2127)
Törölt nick Creative Commons License 2008.03.20 0 0 2128

Nem a beleszólás miatt, csak naívan úgy gondoltam (mert hála az Égnek, sosem volt még dolgom bíróságokkal), hogy ha van egy ilyen lezáratlan ügy, akkor azért valaki értesíti az érintetteket, arról hogy még ez és ez történik, legalább ne az újságból tudják meg.

Biztos, hogy kérték már, hogy Ío-ban üljön? Az Ír Legfelsőbb Bíróság ítéletében nem találtam erre utalást. Csak a flee/fled-en lovagolnak... Van ennek valahol valami írásos nyoma?

Előzmény: ZöPö (2126)
ZöPö Creative Commons License 2008.03.20 0 0 2126

Minden irónia nélkül: miért is kellene, hogy bárki értesítse őket? A gyerekek halála ügyében az ügyészség emelt hivatalból vádat. A bíróság meghozta az ítéletét, innentől kezdve az igazságszolgáltatásé-büntetésvégrehajtásé az ügy. A családnak szok beleszólása nincsen. (Ha lenne, itt tartanánk?)

Előzmény: Törölt nick (2125)
Törölt nick Creative Commons License 2008.03.20 0 0 2125
Valamit nem értek, hogy-hogy Titeket nem értesítenek ezekről a lépésekről? Hogy van az, hogy Ti is az újságokból tudjátok meg, ha bármi van az üggyel?
Előzmény: MGPB (2114)
MGPB Creative Commons License 2008.03.20 0 0 2124

A félreértések elkerülése végett: ezt a demonstrációt nem a család szervezi. Egyébként meg ez lesz a helyszíne a két miniszter találkozója, nem tűnik jó ötletnek _máshol_ demonstrálni...

Előzmény: Törölt nick (2119)
Mwin Creative Commons License 2008.03.20 0 0 2122
Már ketten vagyunk.
Előzmény: Törölt nick (2116)
MaMy. Creative Commons License 2008.03.20 0 0 2121
Ha meglesz a pontos időpont (gyorsan, mert már csak 8 nap van!), el kéne küldeni az indexnek is, hátha ők is kiteszik. Esetleg több médiumnak.
Előzmény: MGPB (2112)
MaMy. Creative Commons License 2008.03.20 0 0 2120
Törölt nick Creative Commons License 2008.03.20 0 0 2119

kedves MGPB, nagyon szeretnek elmenni a demonstraciora, de sajnos a Kossuth ter ugy ket eve nem az a hely, ahova barmi okbol is szivesen megyek.

nem lehetne esetleg egy kevesse zavaros es aggressziv helyszint talalni arra, hogy veletlenul se keveredhessunk barmifele attrocitasba, amit valaki felreertelmez politikai okokbol??

Előzmény: MGPB (2114)
=Daniken= Creative Commons License 2008.03.20 0 0 2117

Na kíváncsi vagyok, hogy mi lesz ebből..már ha Draskovics "bedobja magát"...

Új seprű jól seper....remélem.

Felháborító ez a jogi csűrés-csavarás.egy nagy lufi az egész.

Én egy dolgot nem értek. Ez az ír görény az elmúlt 8 év alatt egyszer nem gondolt arra, hogy egy szar alak, szembenézzen a saját tettével és lerendezze vállalva a felelősséget??? nem mintha érdekelne, de ezzel az egész családját megnyomorítja...

A tényeken nem lehet változtatni, ott vannak feketén-fehéren.

Tehát nem az a kérdés, hogy mit tett és mit nem. Hanem hogy mikor üli le, amit kiszabtak rá. Nem azért, de nevetséges így az egész EU jog alkalmazás.

Itt ez a remekbe szabott anomália, ami csak nekik kedvező, a másik irányba nem.

Komolyan mondom, elkeserítő, hogy ebben az országban csak annak van jogorvoslatra lehetősége, akinek kellő mennyiségű pénz és támogatás áll a háta mögött.Én azt gondolom, hogy annak idején-persze jó kis lobby és anyagi hátteret megmozgatva- elérték derék, megbízott jogászok(ír oldalra természetesen), hogy ez a senki hazamehessen.

Utána tett az egészre nagy ívben, elbújt otthon. Az itteni, zsíros megbízásért dolgozó ügyvédek védték a fenekét.

Gondoltam arra is, hogy a magyar hatóságok úgymond óvatosan, kvázi "diplomatikusan" kezelték az ügyet-ha nem sejtek hátsó, jól beizzított erővonalakat-, mégis, ha csak erre szűkítem-nem nézve a sok-sok egyéb körülményt-, akkor is szembeköpésnek érzem az ír hatóságok lépését.

Mi lett volna, ha ezt az ürgét itt láncra verik és nem engedik haza? és akkor jöttek volna a levelek, EU felszólítások, ami kell. De úgy látom, hogyha egy "ország" jóhiszeműen és előzékenyen jár el-ezt egyébként ebben az ügyben nem hiszem- akkor a másiknak ez csak alkalom, hogy úgy válaszoljon rá:"ja, fiam, hát ez kapufa, buktad, szevasz."

Egy rendszerről tökéletesen objektív látlelet, hogyan működik.

És itt az EU-Magyaro. viszonyt értem. szigorúan nem belekeverve hazai politikát.

Jelen esetben jogi értelemben.Csak ha léteznek megoldások, "olajozott" eljárásrendek, szabályok, törvények, miért van mégis az, hogy ilyen elmondhatatlanul tehetetlennek érzi magát az ember???

D.

MGPB Creative Commons License 2008.03.20 0 0 2114

Olvasd figyelmesebben:

"Horváczy Emese (szóvivő, IRM) a Blikknek elmondta: – Kértük Írországtól a férfi átadását. Ennek feltételéül az ír törvény előírja, hogy kiadásnak akkor van helye, ha az elítélt az elfogatóparancsot kibocsátó országból elmenekült. Az ír bíróság döntése értelmében a férfi nem menekült el. Ezután kértük az ír hatóságtól (melyiktől is?), hogy Írország területén hajtsa végre a kiszabott büntetést. Ezt ugyanazzal az indoklással utasították el – magyarázta az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium szóvivője. "

Én nem tudtam, hogy ez a második kört is lezajlott. Az meg hogy erre ugyanazt a választ adták, mint a kiadatásra, pofátlanság. Legalább kerestek volna egy másik gumi-paragrafust.

Előzmény: ZöPö (2105)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!