...olyan tömeg van hogy aztat nem bírom...márpedig ernesto-t messzebb nem lehet elrángatni így is 1 hónapig bociszemeztem...
aszonta joga kizárva...elmegy kung fuzni..., de nem mert ahhoz térd kell...azt meg én tönkre tettem! mikor elküldtem.. focizni..., aszonta thai chi sem lehet...mert a chi-je ok neki, neki az ööö ki-vel vagy mivel kellene csinálni vmit...szóval jön jógázni:-))))) csak hagyjam békén:-))))))))))))))
na nem mintha nélküle nem mennék...a lányom azonban nyavajgott...márpedig az ön-uralmat - különösen egy skorpiónál:-) - nem lehet elég korán kezdeni...szóval apuka beáldozza magát,:-)))) ...mert a lányommal egyedül nem bírtam...(ennyit a nevelésről:-)
van még a másik mester...akit nagy nehezen szereztem...nem tom azzal mi lesz...mert a család az első...nem mindenki lép le otthonról mint a Buddha, :-))))))))))
Ezt Jézus mondta és inkább a Tamás evangéliumból idézném: "Ha ketten egy és ugyanazon házban békét kötnek egymással, úgy ha azt mondják a hegynek: menj innen! - az el is fog menni."
...van vmi olyasmi az úsz-ben, amit nem tudok idézni pontosan, hogy ha két ember ugyanazt akarja...(vagy ilyesmi:-) megtörténik az...
na ezen próbálok lamentálni....normális-e.-) hogy szép a nem egyetértés...számomra,,,gondolom nem egyedül látok ebben szépséget...bár, hogy egyedül-e az mindegy, hogy őszinte legyek-)))) .....
Azert mondjak a kinai bolcsek,hogy a 'yes es a no kozott nincs kulombseg,mert mindegy hogy melyiket valasztod az csupan az egyentol fugg!!!!!!!! mind a ketto ugyan annak az eremnek az oldalai ,Es ennek felismerese ,persze az erem harmadik oldala.