Nagyfaluban dolgozom, pilisvörösváron lakom:) Bárhová mehet a posta, vagy személyes átvételről is lehetne szó, ha úgy szoktátok! Mennyit kell, vagy érdemes venni? Én kb 10 méternyire gondoltam. Össze-szerveződhetünk ha gondolod, vagy gondoljátok! De 26.-ától audusztus 10 ig szabin leszek, és ha nem létfontosságú, nem jönnék be a városba. Köszönöm!
Segitséget szeretnék kérni! Unokám ősszel megy óvodába és megkapta a listát, hogy mit kell vinni. Takaróhuzatot kell, ágynemű tartó füles táskát, ezeknek megadták a méreteit. Viszont nem adták meg a tornazsák, és a váltóruha zsák méreteit. Ezek lehetnek szerintetetk mintásak? A jelét mindenesetre papirra varrással elkészitem több példányba és csak rávarrom (gyertya). Az én gyerekeimnél csak kispárnát kellett vinni és a jelüket belehimezni. Az egyik cseresznye a másik létra volt. Tudja valaki, mekkora egy tornazsák vagy váltóruha zsák? Elég ha összehuzó zsinórt teszek bele, vagy még varrjak rá akasztót? Segitsetek, mert a család szeme most rajtam!
Csináltam baglyokat és többen kérték a szabásmintáját. Három nagyságban csináltam a szabásmintát. Alúlra yo-yo-t tettem, de szoktam gombot is. Különben ajánlom mindenkinek a maradékok felhasználására, igen jó kis apró ajándék.
Szia Bubilla! Gyönyörűek a munkáid! Te a nagyfaluban vagy, vagy valahol máshol? Ugyanis nekem is kellene molinó, s azt úgy szoktuk, hogy együtt rendelünk, Simon úr mindenkinek külön levágja, s egy postaköltségen osztozunk.
Lányok, Ti többiek! Kell-e még valakinek molinó? A vékonyon kívül szoktatok-e használni másfajtát is Simon úrtól? Azok milyenek, milyen árben, mert vastagabb (nem selyem) szokott lenni Békáson 480 ft/m áron.
Bubilla ! Szuper a honlapod, vissza fogok járni mazsolázni. Ráadásul a te oldaladról elbarangoltam Judillához, és az első dolog, amit megláttam, a tökös tűpárna volt, valami francia leírással :))
Bubsza ! Köszi a képeket, rengeteg csodás dolgot csináltatok !
Lányok segítségre lenne szükségem és remélem van valaki aki okosabb nálam és jobban ért a számítógéphez.A honlapomról eltűnt az összes kép és sejtelmem sincs mióta lehet ez így,csak most akartam feltölteni,de azok sem jelennek meg amit most raktam.S.O.S. Bocsánat az OFF-ért
Bubilla! (bár nekem Bucillaként létezel az agyamban:)
Talán már nem is emlékszel rám, de anno, évekkel ezelőtt a keresztszemes fórumról a te hímzős mappád és a kosárka volt az első, amit megvarrtam és ezek indítottak el a varrás felé:))) Köszönöm így utólag is:))) Jaa és néha azóta is visszamentem az adatlapodra feltöltődni a fotók látványától... Nem csodálkozom, hogy a többiek is hasonló véleményen vannak:)
Kedves Mammka ! Nem lehetne nekem is? Nagyon régen szemezek vele, csak még nem szántam rá magam, hogy kiötöljem (kitököljem) egyedül :)))) Köszi Gina (Az emilke címem a nevem alatt van)
ha volnál olyan drága és átküldenél párat mélban a kmaya kukacom niif ponthura - köszönöm
off (csak azért irom szövegesen - és javaslom mindenkinek! mert vannak olyan programok amik kifejezetten a kukac és pont jeleket figyelik, olyankor azt az adatot másolják és te meg csodálkozol hogy honnan jön a sok spam)
Cicvarek!... Idén a hátad mögött meglepi lesz... , ez két dolog lehet
1. megszereztétek Georges Clooney-t természetbeni juttatásként (sorsolása óránként történik), - a hátad mögött találjuk - ezzel azonnal le is köröztétek az összes többi foltvarró tábor által nyújtott szolgáltatásokat,
2. csak nem lesz ott egy szabad vágóasztal, ahol bárki nyugodtan garázdálkodhat és kiszabhatja az otthonról hozott, avagy helyben véletlenül vásárolt több végnyi anyagot??? :-) :-)
Mindannyian tudjuk,hogy a táborba nem aludni megyünk úgye*o)
Mi sem tettük. Éjfélkor még majdnem tele volt a varrószobánk.
Hajnali egy körül kezdtünk szédelegni felfelé,de volt olyan megrögzött varrótársunk aki "ha beledöglök is befejezem" megjegyzéssel még maradt,és reggelre be is fejezte a munkáját! Nagyon szuper technikákat tanultunk!!!!