Azért még ne add fel; próbálkozz egy kiegyenlítő-töltéssel! Itt most nem a bms-re gondolok! Lehet, hogy első körben érdemes lenne felvenned a kapcsolatot "f 27 szerviz"-l egy spéci töltőért, amit a későbbiekben is hasznosíthatsz, ha pakk-cserére kerülne a sor! Ja igen; az akkui is figyelemre-méltóak!
Igazad is lehet; amennyiben sikerült elkapnod azt az értéket, ahol a cella-feszültség lecsökkenése miatt lekapcsol a BMS! De miért nem tettél rá egy akár menet-közben is kikapcsolható lipo-őrt?
Nekem ez a tipus a legjobban tetsző kialakitású.Rá tudsz kérdezni esetleg valakire akinek volt ilyen és már nem látod használni,hogy alkatrésznek adna-e el?Én megvállni nem szeretnék a TRD 16-tól. Ugy is érdekelne,hogy váz,első villa,hátsó villa,és a műanyag burkolatok esetleg kormány.Kerekek és vezérlő nekem nem fontos vagyis nem is kell.
Megszívatott a ZT09! Toltam vagy 6 kilométert! A töltöttségjelző full-t mutat egyszer csak egy kattanás mint amikor az automata lekapcsol és nem megy tovább. Kis várakozás, kismegszakító ki be kapcs, 3-5 métert elvisz és kezdődik elölről Valószínűleg valamelyik cellát ette meg a fene! Kell az az olcsó Kínai tasakos pakk! Most gyűjthetek egy normális LiFePo4 pakkra!
Valószínű, hogy az anyagtakarékosság fontosabb volt, mint a megbízhatóság! Egyébként meg jó utakon, legfeljebb 50 kg-s terheléssel akár hosszú ideig is bírhatja meghibásodás nélkül. Sajnos Zolinak még mindig annyira tetszik, hogy a következő egy év alatt rá fog még költeni 100eFt-t, ahelyett, hogy lecserélné egy másikra!
Vagy inkább csak olyanhoz kellene ragaszkodni, amely már kivívta sokak megbecsülését! Ha valaki egy sikertelen termékhez ragaszkodik, az csak saját magát okolhatja a rengeteg csalódásért!
Az elektromos kerékpárok és robogók között ez a forma ami a legjobban tetszik és legközelebb áll hozzám ezért ragaszkodom ehhez.Váltani nem szeretnék egyáltalán.
Egy nagyobb számban forgalmazott modellt vennék inkább.Akkor nem kellene ennyit vacakolni az alkatrész beszerzéssel.Ha sima kerékpár alakú géped lenne,a tuningod is könnyebb lenne.
Ebben a nagyon fejlett mindent kapható korszerű világban,egy elektromos robogó vázat vagy egy jó használt robogót nem tudok venni magamnak alkatrésznek. Valaki ha tudna esetleg egy Tornádó Trd 16 tipusú robogót (vagy még ezt ugyancsak gyártotta a Lofty,Taifun,E-Mozgo,Velox Star 10 vagy Z-tech ) eladót akár kerekek nélkül és vezérlő nélkül is érdekelne,csak a többi része legyen meg. Vevő lennék rá megfelelő összegért.
Nagyon jó ötlet volt ez a kigyomlálós áramkorlát csökkentés! Lehet, hogy csak azért, mert még ócska akkukkal tesztelem a gépet, de javult a gyorsulás és nőtt a hatótáv is!
Eredetileg a 48V/800W-s motorom vezérlője 38A-t engedett felvenni a pakkból, egy sönt kivágása után 25A lett az áramkorlát, a felvett teljesítmény 1,8kW-ról 1,2kW-ra csökkent!
Sajnos az időjárás nemigen kedvez betonbunkerben szereléshez az ilyen kehes emberkéknek, mint én is vagyok, de az idő nekünk dolgozik, lassan végére járok a projektnek!