Keresés

Részletes keresés

Mario Brekt Creative Commons License 2000.09.03 0 0 119
Hi ripper!
Van vagy ezer régi játékom. Ha érdekel…
Többek között olyanok is, amit nálad nem látok, például: Deadrace, Hugo, Stalingrad stb.
Nagyon jó, hogy elkészítetted a honlapodat, egy-két játékkal nagy örömöt szereztél nekem és a nagyobbik fiamnak.
Ismered a GameOver (300 játék) nevű CD-t?
ADONiS Creative Commons License 2000.09.03 0 0 118
Hi. Full CDs játékaim vannak ugyan, de csak "nem olyan régiek". A listát pedig feltehetnéd esetleg ide...

Üdv,
ADONiS

Előzmény: neu_otto (117)
neu_otto Creative Commons License 2000.09.01 0 0 117
nekem van jopar regebbi full cd-s jatekom, ezeket is gyujtom.

ha erdekel kuldok listat !!!

engem is erdekel tobb minden de csak full cd-sben, pl. Betrayal at Krondor, Theme Park, Jagged Alliance 1., stb.

irjatok az emil cimemre!!!

ripper Creative Commons License 2000.09.01 0 0 116
ADONiS!

Ráérsz, nem kell sietned :))
bye

ADONiS Creative Commons License 2000.09.01 0 0 115
rip!

Max holnap, mert iszonyura el vagyok havazva...

Bye,
ADONiS

Előzmény: ADONiS (113)
Gabor Vagyok Creative Commons License 2000.08.30 0 0 114
ripper!

Koszi,tegnap este(reggel??)mar leptem volna le a netrol,mondom uccsonak megprobalom.Erre kezdte letolteni,izgalom a tetofokara hagott,ahogy lejott a jatek,neki is ugrottam,ugyhogy csak most mondok halas koszonetet!

Udv!
Gabor

ADONiS Creative Commons License 2000.08.30 0 0 113
rip! Asszem SQ2-t talatam... 5.1/4-es floppyn!

Felrakom azt is este...

Bye,
ADONiS

Előzmény: ripper (110)
Nerzhul Creative Commons License 2000.08.30 0 0 112
Hello!
Most watcholtam meg újra a fórumot és megakadt a szemem az FR Silver tartalmú bejegyzésen. Én is gondolkoztam rajta, hogy 20$-t talán megér ez a sok jó játék, de! Amit a szállításról írtál, kicsit elszomorított. Tényleg sehol nem kapni a fenenagy világváros Budapest megapolisban?? Nincs, aki behozná? Csak laza szállal kapcsolódó példa: a Silverland RPG bolt szinte minden AD&D kieg.-et behoz UK-ból és így is ugyanannyi (vagy alig drágább), mint az eredetileg rányomtatott ár. Mondjuk már az összes megvan, kivéve a Blood&Magic-et. (Btw, az milyen?) Tök jó, most "kezdtem újra" (vagyis a SotSB-nél tartok) a Pool-sorozatot, és totál elfelejtettem, hogy Hillsfar is volt benne. (Most már itt mosolyog egy lemezen, thx.) Pedig elhatároztam, hogy ugyanolyan parttyal viszem végig. :-(
Egyébként mi a helyzet a Defender of Crown lovagi tornájával? Mindenkinél fut, csak kettőnknél nem? :-(
Ja, még valami! A FRArch-ban benne van kinyomtatva az összes játék journalja, meg rulebookja? Vagy csak a CD-re nyomták föl? Esetleg oda sem? Mert akkor talán mégsem ér annyit...
Hellfire-t sem lehet már sehol kapni? Nagyon rámozdultam a régi játékok legalizálására. :-)
Majd megnézem, hogy milyen játékok vannak otthon, és küldök listát, OK?
Na jó, Mz/x kijelkez.
Előzmény: Joxer (85)
ripper Creative Commons License 2000.08.30 0 0 111
Gabor!

Voila, már fönt is van.

"Mindent az olvasókért!" ;)

bye

ripper Creative Commons License 2000.08.30 0 0 110
ADONiS!

Jajj, kicsi szívem örül, el is kezdem a leírásokat gyártani ! ;)
Köszikösziköszi!

SQ 1 és 3 fent van, az 5 (vagy a 4?) itt porosodik valamelyik CD-men, majd felteszem, a kettőnek pedig mindig csak rossz verzióját sikerült megszereznem. De igyekszem.

Ah, a Mindenkinek áldásos hatását már én is élvezem:) Az ISDN-ét még nem. Tehát ha teheted, rakosgasd a játékokat, és amiket Te nem teszel fel, azt én igen. Itt lentebb van a Te listád, akkor azokat nem teszem fel. Majd te :) (persze csak ha ráérsz)

Gabor Vagy: A Detroit egy véletlen folytán lemaradt, de pótolom!

bye

rip

ADONiS Creative Commons License 2000.08.30 0 0 109
rip... ezek szerint nem csak mi ketten levelezgetunk itten... :-)

Ket dolog:

- Space Quest PLEASE!!!

- Szeretnek ezuton is halat mondani a Matavnak a Mindenkinek csomagjaert, valamint az ISDN-ert :-)))

ADONiS

ADONiS Creative Commons License 2000.08.30 0 0 108
Teccik a neved, srac! :-)

ADONiS

Előzmény: Gabor Vagyok (106)
ADONiS Creative Commons License 2000.08.30 0 0 107
rip!

Azer' csak felraktam meg ket game-t. :-)
Amugy a "Jack in the Dark" az nem "Jack in the Night"? Nekem ez regen megvolt, es mintha igy emlekeznek...

Bongeszem a site-ot, de jo lenne, ha irnal egy listat, hogy mi az, ami meg fentlesz, hogy olyat ne tegyek fel, ami megvan. Vagy pont forditva...

ADONiS

Gabor Vagyok Creative Commons License 2000.08.30 0 0 106
ripper!

Gratula az oldalhoz.Megtalaltam az evek ota keresett,mint kiderult Detroit cimu,autogyaras strategiai jatekot.Az a gond,hogy nem lehet letolteni.Legyszi orvosold a dolgot,ha raersz.

Koszi
Gabor

ADONiS Creative Commons License 2000.08.29 0 0 105
rip!

Fene azt a jo szivemet... mingyar kesz is van. De lehet, hogy akkor ma mar mast nem teszek fel.

Bye,
ADONiS

Előzmény: ADONiS (104)
ADONiS Creative Commons License 2000.08.29 0 0 104
Hali!

Oda van hozzaferesem? Ezt nem mondtad. Sorry. Ha van ma este turelmem, attoltom en, jo?

ADONiS

Előzmény: ripper (103)
ripper Creative Commons License 2000.08.29 0 0 103
Hali ADONiS!

Kösz az adag progit! Csak egy kérés: Nem tudnád a Web könyvtárba feltölteni őket? Mert így nem tudom belinkelni őket, tehát le kell szednem őket, és feltenni megint oda, ahonnan be tudom linkelni. Nem tdom, érthető voltam-e, ehhehe;)

bye
rip

ADONiS Creative Commons License 2000.08.28 0 0 102
rip!

Ha minden igaz, ma felkuzdottem az elso adagot. Mellekelve egy list.txt is.

Bye,

ADONiS

ADONiS Creative Commons License 2000.08.27 0 0 101
Pongo. :-)
etzel Creative Commons License 2000.08.27 0 0 100
megvan :)
Előzmény: etzel (99)
etzel Creative Commons License 2000.08.27 0 0 99
mindjart enyem lesz a 100-as :-)
Peyton Creative Commons License 2000.08.26 0 0 98
Ez az Airball engem is érdekel!
Előzmény: Mario Brekt (96)
ripper Creative Commons License 2000.08.24 0 0 97
Hali!

Az oldalamon beindult a C64-es oldal is, most is van jónéhány játék, de még párszáz hátravan.
www.extra.hu/ripper

bye

Mario Brekt Creative Commons License 2000.08.24 0 0 96
Tud valaki egy garantáltan működőképes Airball-t adni?
ripper Creative Commons License 2000.08.21 0 0 95
Nincs mit :)
bye
rip
Joxer Creative Commons License 2000.08.21 0 0 94
ADONiS!
Már NAGYON-nagyon régen volt, amikor utoljára játszottam vele, az még ment. Erről se gondoltam, hogy nem tudom berúgni, de hát ez van :(
Ha van másik példányod, több mint hálás lennék :)))
Addig is nyomom a Wizardry 6-ot, KÖSZI RIP :)))

Előzmény: ADONiS (93)
ADONiS Creative Commons License 2000.08.19 0 0 93
Figyu. Valahogy eljutott hozzad a game, es altalalban olyan game-k forognak kozkezen, amiket vegig lehet jatszani... kulonben miert terjednenek. Amugy meg mindennek meg lehet szerezni az eredeti verziojat, meg regebbi game-knek is. Egy pelda:

Nagy kedvencem volt a Raptor. Igazabol a Xenox utan tetszett meg, de a lenyeg az, hogy a Raptor volt az a game, aminek a 3D verziojat egyszer szeretnem egy csapattal megcsinalni. Szoval, meg volt par disc-en, de en okos, lehagytam a FILE_ID.DIZ-t, gondolvan, minek az. Par honap mulva elovettem, es persze nem ment az emlitett file hianya miatt. De nem olyan reg - hangsulyozom, jo par ev multaval - megszereztem a file-t - szoval, meg lehet mindent szerzni.

:-)

rip: Ha elek meg holnap, megprobalok belefogni...

ADONiS

Előzmény: Joxer (92)
Joxer Creative Commons License 2000.08.18 0 0 92
ADONiS!
Hogy érted? Feltört verzióban? Mit csináljak, ha az meg nem indul el? 17$-t megérne, BŐVEN!
Előzmény: ADONiS (91)
ADONiS Creative Commons License 2000.08.17 0 0 91
Joxer: megprobalom. De ezeket a jatekokat mindet be lehet gyujteni szerintem...

ADONiS

Előzmény: Joxer (90)
Joxer Creative Commons License 2000.08.17 0 0 90
ADONiS!
Örömmel. Forgotten Realms Archives: Silver Edition

http://www.digitalriver.com/dr/v2/ec_MAIN.Entry10?SP=10023&PN=1&V1=167545&xid=9564

14 Fantastic Games:
Pool of Radiance™
Curse of the Azure Bonds™
Secret of the Silver Blades™
Pools of Darkness™
Gateway to the Savage Frontier™
Treasures of the Savage Frontier™
Hillsfar™
Eye of the Beholder™
Eye of the Beholder II™
Eye of the Beholder III™
Dungeon Hack™
Menzoberranzan™
Blood and Magic™
Baldur's Gate™ Interactive Demo

Ha nem lenne jó a link, az Interplay site-on Store(a-z) és a negyedik oldalon...

Szerintem minden régi RPG-t játszó embernek csemege.

Előzmény: ADONiS (87)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!