Szia
bocs nem a hangszerekrol kerdeztem , azok jol szolnak meg a fontos a "kez" , ha a kez jo kihozza a hangszer legjobbik oldalat , hangjat , az megvan nallad.
A felvevo cucra gondoltam mert nagyon attetszo tiszta intermodulatio mentes a hangkep .
Szoval ami erdekel hogy mivel vetted fel :,studio magno , Hard Disk recoreder ,Kazetteas 4 savos,Minidisc recorder, PC ha PC milyen hangkartya es milyen Device beallitasal milyen progival , szoval ilyesmi.
A het elejen kenytelen kellet feltelepitettem az ACID 4 pro-t , mert egy "contest song"-ot akartam mixelni es az adott"loop"-ok az enekes es a dobok kellettek, nem mukodtek semmi progival , az ACID az felismerte ( arra vannak csinalva) es igy ott kinlodtam az uj felvevo keverovel keresve a hasznalati utasitasban minden gombot es click-et ( hat elegg unalmas) .
Mikor felvettem a ket oldalsav gitart aztan a basszust , valamit rendeztem a dobokon , nagy meglepetesemre sokkal jobban szolt mint az Adobe Audition vagy a Sonar-ban !?
Megneztem a beallitasokat es latom hogy nem a hangkartya van hanem a Wave Maper -t hasznalja felvetelkor .
A felvetel elegg jo lett , aztan tele van vacaksaggal mert nem jottem meg ra az ACID minden lehetosegere, feltettem aa AP re es eleg jol szol meg e 64Kbps wma is.
Most az Adobban probalom a Wave Maper-ral a felvetelt majd a Sonarban es aztan az ACID ban , ugyanazt a hangszint , dobot stb hasznalva hogy ossze tudjam hasonlitani es talaljam meg mitol jobb az ACID vagy csak a Device Beallitas a difi.
Nagyon tetszik te felveteleiden a torizto hangja , dinamikus torzitora utal , ( az amelyik fuggetlenul a dinamikatol majdnem egyforman torzit akar erossen pengetsz akar lagyan figyelve a bejovo jel dinamikajat automatikussan utannaallitja a torzitasi nivot ) , en a kompreszorok es torzitok allitgatasaval probalom kihozni.Persze nem negyon megy mert mas jellegu torzitoim vannak amalyek a nagy jelet torzitjak a kis jelet mag nem annyira .Az embernek mindig az a "hang" kene ami eppen nics ,hehe. Vagy ,az is ,kene.
http://www.acidplanet.com/artist.asp?PID=761328&t=6238
ez a " Welcome to the now " altalam atdolgozott valtozata, van az AP-n tobb mint 100 valtozat mar csak magyarnota valtozat hianyzik.
Ez az elso felvetelem 9 ev utan ahol alig kelett utanna allitanom az EQ-vel ,es halatszik a gitar az enekhang mogul annelkul hogy nagyon zavarna. Meg kell rajta dolgozni , ezt csak ugy feltettem hogy lassam mit szolnak a kolegak meg at kell nezzem a hibakat .