Azt csiripelik, hogy kellemesen húzza 2-es benzines az autót, -nekem dizel van. Sőt emlékeim szerint egyszer próbáltam is egyet, valóban ment. A fogyasztásnál a dizel duplájára számítsál, legalább is városban. (10-12 L/100 Km) Üdvözlettel: birobandi
Elméletileg ezt ennyire nem szabadna csinálnia, ha FAP-szűrő van benne. Nekem is ilyen motorral szerelt C5-öm van, ha nagyon odalépek neki hirtelen akkor kormol egyet, de folyamatosan tartott 4000-nél nem szabadna neki. Sok km, turbó,befecskendezés? És ugy tudom az 1.6-osok hajlamosabbak kormolni, mint nagyobb kollegáik. [Azt is hallottam hogy a husvét hétfön délután 2-kor a tankba öntött kölniviz, és whisky 1-1-es keveréke megoldja a problémát. Már ha beletalálsz a nyilásba. Hihi..]
Úgy néz ki, hogy egy 2.0 benzines 407-es tulajdonosa leszek a jövő héten. Olyan kérdésem lenne, hogy mennyire jó kivitel ez a 2 literes benzines? Ugye többet fogyaszt, mint a dízel, de úgy tudom hogy ritkábban van baj vele. Tudnátok erről mondani nekem pár szót? Pl fogyasztásban mennyivel több és hogy mennyire passzol ez a moci az autóhoz stb... Előre is köszi.
Nem biztos hogy más autóban (407) ugyan az a trafó elmegy, mert pl nekem SiemesHID Super Cambus trafóm van, ugyan ez a trafó Balázs ablaktörlőjét tönkretette.
Saját magam szereltem be, de több száz xenon trafó volt már a kezeim között az utóbbi 5 évben de ilyet még nem tapasztaltam.
Szedjük már össze, hogy kinek milyen szett van az autójában.
Nekem a tompítottban Martincar technology premium pro barna trafós szett volt jó 2.5 évig, amit most forgalmaznak premium pronak az ütötte ki az ablaktörlőmet.
A reflektorban fekete trafós premium hd van, és a ködlámpámban is, tehát ez is jó.
Egyszer volt a ködlámpában próbaként thunder trafó, azzal visszajelzett hogy kiégett az égő.
Na ma meggyógyult az autó, 2 ablaktörlő motor csere és hibátlanul üzemel a gép.
Ismerek egy félistent aki 30db királyi ezresért orvosolta a problémát.
Ja beszéltem a forgalmazóval aki teljesen korrekten azt mondta, hogy vigyem vissza az autót oda ahol beszerelték a xenon-t... Magyarország én így szeretlek
Pár hónapja hallok zörgést a kocsiból a kesztyűtartó felől azthittem vmi a onnan jön vagy ilyesmi, mert már többször kipakoltam belőle hátha elmúlik de nem.Ma mások mták hogy kívűl is hallani a zörgést és nincs jó hangja. Tapasztalt már valaki ilyet? Én teljesen azthittem, hogy valami műanyag buziskodik, mert néha hallani néha nem.Úgy gondolom ez akkor jön elő amikor D-ben vagyok vagy R-ben és a féken állok mert akkor jobban rezonál az autó.Szerintetek mi lehet?!
Szia csabimiskolc! A normális érték 80-93 C fok között van. Kérdés, hogy a műszer valós értéket mutat e? Amennyiben van olaj hőmérséklet jelződ, azt mindenképpen figyeld, hogy középen (110 C) körűl kell lennie. Az elektronikus termosztátok ritkán romlanak el, és szerintem 106 C foknál, már piros lámpa is be-be villanna, mindenesetre nem megnyugtató helyzet. Üdvözlet: birobandi
Kiszedtem a biztosítékot, lebontottam a borítást, holnap telefonálgatok 1 kört a dologban, addig nem írom le részletesen, de előzményben annyit, hogy a tompított xenonom meghalt, és 1 hete cseréltem ki a komplett szettet gariba, azóta pedig kb 30km-t mentem a hiba jelentkezéséig.... előtte 3 évig semmi hiba nem volt a régi szettel...