Keresés

Részletes keresés

Z757 Creative Commons License 2010.10.29 0 0 1554
"Egyáltalán van olyan hely (hivatal, szerv) ahonnan hivatalosan lehet informálódni"

Van, Budapesten a Falk Miksa utcába található.
Előzmény: magyar lyány (1553)
magyar lyány Creative Commons License 2010.10.29 0 0 1553

jól van, jól van, nem kell annyiszor bocsánatot kérni. :) nem vagyok én olyan gyengusz lelkű.

De most akkor ki tett vallomást, és mikor vonta vissza, vagy mi van? Gaudi nem csak 1 embert véd? Egyáltalán van olyan hely (hivatal, szerv) ahonnan hivatalosan lehet informálódni, vagy marad csak a sajtó? Mert hát az nem igazán elég.

Előzmény: benkoo (1552)
benkoo Creative Commons License 2010.10.29 0 0 1552
nem neked írtam, csak hozzád nyomtam a választ. bocsi
Előzmény: magyar lyány (1549)
benkoo Creative Commons License 2010.10.29 0 0 1551
neked nem állt szándékomban rosszat mondani. szerintem akkor félreérhető volt valami. Bocsánat.
benkoo Creative Commons License 2010.10.29 0 0 1550

nem neked szántam. csak tudod az is elég fura, hogy aki vallomást tesz az kedden visszavonja.... Szerintem azért vonta vissza, mert közölte vele Gaudi: '' kedves hazafi itt az áfás számla az ügyvédi díjról: 1000000 Ft vagy visszavonod?

Szerintem elég beszari cselekedet tőle... hogy hírtelen visszavonja vallomását..

ezzel szerintem csak rosszabbított a helyzetüket..mert menteni próbálja az írháját...

magyar lyány Creative Commons License 2010.10.29 0 0 1549
Héjj fiú, nyugi, nekem ne támadj nekem, én hiszek neked, és egyet értek azzal, amit tettél. Szerintem amúgy ne hagyd magad így felhúzni, nem éri meg.
Előzmény: benkoo (1543)
benkoo Creative Commons License 2010.10.29 0 0 1548
BEZZEG AZ ELSŐ KÉT HÁROM MONDATOM A 1544 BEN FEL SEM TÜNT MI?
Előzmény: Törölt nick (1545)
benkoo Creative Commons License 2010.10.29 0 0 1547

te hülyeségeket beszélsz.... meg elég könnyem, mert a te nickeddel ellentétben az enyém mögött mindenki tudja ki áll... nem csak nicknév mögé bújva osztom az észt...

Meg hát tudod nyilvános fórum... mindenki írhat azt amit akar...

De ha valakit nem kedvel az ember az nem hiszem, hogy bűn sőt tuti, hogy nem kedvelem őket, mert hát ezért cselekedtem ellenük... de ha gondolod majd az általatok létesített roma munkatáborba bezárhattok azért, mert valakit nem kedvelek....

Egyébként meg ha jól tudom engem nem egy helyen lehordtak patkánynak is pl.... aztán azt meg lehet?

Csak hát én nem vagyok olyan kis puhapöcs aki egyből ügyvédért kiállt.

Én bárhol, bármikor kiállok bárki elé és megvédem az igazam. Megvédtem rádióban, Tv-ben, újságban... a fórum is egy formája ennek.

DE TOVÁBBRA SEM HISZEM HISZEM? HOGY HA VALAKI NEM KEDVEL VALAKIT AZ BŰN LENNE....

GYENGE PRÓBÁLKOZÁS RÉSZEDRŐL ÉS RÉSZEMRŐL LE IS ZÁROM ITT, MERT FELESLEGES NEKED ÍRNOM BÁRMIT IS ÚGY IS CSAK AZT MONDOD AMIT HALLANI AKARSZ..

MEG MI TŰNIK FEL? JUJ GYURI NEM KEDVELI GYURIT? HÁT BUTAHÁZY SEM KEDVEL ENGEM... ÉS NEM EZÉRT VAN SITTEN ÉS REMÉLEM OTT IS MARAD.

ZSIGERI GYŰLÖLET? BARÁTOM OLYAN BENNE NINCS, MAX SZÁNALOM A HÜLYSÉGÜKÉRT...

DE TE EZT ÚGY IS MEGMAGYARÁZOD..... TEHÁT LESZARCSIZOM.

TE SEM HISZEM, HOGY MINDEN EMBERT KEDVELSZ?

PL. ENGEM SEM. ÉS KIT ÉRDEKEL?

VAGY KEDVELSZ?

Előzmény: Törölt nick (1545)
Törölt nick Creative Commons License 2010.10.29 0 0 1545
"Miért kéne kedvelnem?"

Egy szoval nem irtam,hogy kedvelned kell.

Csak nem elegans itt,igy megnyivanulnod.

No es ez a zsigeri gyulolet....ez nekem nagyon fura.

Biztosan feltunik ez a kivalo,igazsagos nyomozoszerveknek es tarsadalmunk alappillerenek,az igazsagszolgaltatasnak......
Előzmény: benkoo (1544)
benkoo Creative Commons License 2010.10.29 0 0 1544

mire is? bezzeg engem lehet spiclizni, adataim kitenni a kurucra.hívogatni.. anyázni, leveleket írni.... halott anyám ku..zni.

csak én vagyok annyira férfi, hogy nem rohanok ügyvédhez, hanem kiállok magamért.

Miért kéne kedvelnem? mert szétverte a hülye haverjaival Bp-t?

Bezzeg ők kapnak kártérítést és azok akiknek a kocsiját szétverték?

Meg nekik lehetett rendőrt vascsővel verni, de bezzeg ha a rendőr visszaüt akkor már rendőrterror?

Beszari férfiatlan barmok. Akkor nagy volt a pofa, most meg próbálják menteni az irhájukat?

Előzmény: Törölt nick (1542)
benkoo Creative Commons License 2010.10.29 0 0 1543

é nem vagyok sem rendőr sem egyéb... egyszerűen hazafi sem..(mert hát ez is ki lett sajátítva) hanem MAGYAR ÁLLAMPOLGÁR és én nem hagyon , hogy pár elmebeteg hamis politikai célok érdekében fegyverrel, erőszakkal a többi állampolgárra támadjon csak azért, mert más a véleménye, vallása, bőre színe....

Ha valaki valamit elkövetett akkor sittre vele... és ez vonatkozik Gyurcsányra és mindenkire.

DE NEM ÖLÖM MEG ÉS NEM VEREM MEG VASRUDAKKAL ÉS NEM FENYEGETEM A CSALÁDJÁT, NEM LÖVÖK A HÁZÁRA, NEM TESZEK ROBBANÓANYAGOT A KOCSIJÁRA, NEM DOBÁLOM A HÁZÁT MOLOTOVVAL...

EZT ÉRTSÉTEK MÁR MEG!

Előzmény: magyar lyány (1532)
Törölt nick Creative Commons License 2010.10.29 0 0 1542
Kovetkezetesen butahazyzol.
Miert?Ekkora a gyulolet benned?Szemelyes serelem ert,vagy mi van?
Hogy lehetsz te a koronatanu,aki egy doglott oroszlanba is kepes ilyen szanalmas modon belerugni?
Valami nem stimmel nalad;Budahazy vedojenek a helyeben biztosan felhasznalnam az itteni szosszeneteidet.
Előzmény: benkoo (1540)
benkoo Creative Commons License 2010.10.29 0 0 1541

Soha nem voltam a társuk....

Előzmény: horex (1521)
benkoo Creative Commons License 2010.10.29 0 0 1540
nem vagy igaz magyar lány... mert nem voltál kinn szétverni Bp és nem hordasz rántotthúsos polót meg Börtönt(bocs. Szabadságot) Butaházynak polót.
Előzmény: magyar lyány (1513)
benkoo Creative Commons License 2010.10.29 0 0 1539

aki ezt az rtl-es amatör renáta osztálytársa... meg kézi öszevágást elhiszi az azt hiszem jobb ha beül a sárgaházba... ezt a szentk-sok sem gondolták komolyan..

annyira szánalmas, hogy lassan ez lesz a NAGY NEMZETI NINJÁK VALÓ VILÁGA...

Gyerekes.

Előzmény: fvm (1519)
égigérőfa Creative Commons License 2010.10.29 0 0 1538
Nem olyan korszakot élünk? Tényleg. Mert ezeknek sokat finomodtak a módszereik. Hiába na, gyakorlat teszi a mestert.
Pedig te már nem vagy egy mai csirke, de amint látom sok mindenről nem hallottál az elmúlt húsz év "igazságszolgáltatásával" kapcsolatban.

Van védőügyvédje, épp most "találtak bizonyítékot" arra, hogy ő is magyarok nyulai,.
na meg M. Krisztina is. ( mer ugye így kell ilyenkor írni :))) )

Elítélték-e?
Valamilyen formában még magad is "elítélted", hisz " jobban hiszel"...
Azután persze dobsz egy semmitmondó mentőkötelet a különböző bíróságok bedobásával, de ez csak a rutin terelés egyike, a hited már máshol vert gyökeret.

De nem minősítem "fasságnak" mondataidat, mert nem és kész. :)
Előzmény: horex (1527)
Navorski Creative Commons License 2010.10.29 0 0 1537

A nyugalmazott rendőrtábornokkal azóta sem közölte senki, hogy kik és mire készültek ellene. Fazekas Géza, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője szerint azért nem, mert a nyomozás során "nem merült fel alapos gyanú arra, hogy a Lapid Lajos autóján talált mágneskorongokat valóban robbanóanyag és időzítő szerkezet rögzítésére használták volna".

A Magyar Nemzet által részletesen idézett tanú életszerűnek látszó elbeszélése dacára az ügyészek csak annyit látnak bizonyítottnak, hogy „valakik valamikor valamit fel akartak helyezni, rögzíteni kívántak Lapid kocsiján”. Ezért ezzel a bűncselekménnyel soha senkit nem gyanúsítottak meg, s így a Lapid elleni merényletkísérlet nem is szerepel a Hunnia Mozgalom tagjai ellen a Fővárosi Bíróságra szeptember 27-én benyújtott vádiratban.

http://hvg.hu/itthon/20101028_budahazy_merenylet_lapid_lajos_

magyar lyány Creative Commons License 2010.10.28 0 0 1536

mármint nem manipuláltat akartam mondani, hiszen ugye pont az volt ennek a célja, hogy bemutassa, hogy hogyan lehet manipulálni egy felvételt, hanem inkább olyan eröltetett. Ha a Benkő-féle felvételt hallgatod, az tiszta, egymás után jönnek a szavak, nincsenek megakadások, tehát egy egész folyamatot alkot.

Na most már tényleg jó éjt!

Előzmény: magyar lyány (1534)
Navorski Creative Commons License 2010.10.28 0 0 1535

a Benkő féle tisztát mutatták be...,asszem kezd szorulni a hurok és nem a Budaházyn...

egy tanú pedig nem tanú...egy mezei adás-vételnél is kettő kell....

jó éjt!

Előzmény: magyar lyány (1534)
magyar lyány Creative Commons License 2010.10.28 0 0 1534

Nekem ez tűnik manipuláltnak, a Benkő-féle tiszta volt. De persze ehhez meg kellene vizsgálni sk.

De ne felejtsd el, a hangfelvétel csak egy dolog. Aki az egész beszédet tisztán, közvetlenül, megvágások nélkül hallotta, az maga Benkő György. Ő nem csak átadott egy felvételt a rendőrségnek, hanem saját maga is szereplője volt. Tehát, ő maga tanú is. Ha egy deka hangfelvétel se lenne, akkor is ott van egy tanú.

Na de most én is elmegyek aludni, majd holnap. Jó éjt!

Előzmény: Navorski (1523)
Navorski Creative Commons License 2010.10.28 0 0 1533

Nem mondod hogy bemutatkoztak kalapot emeltek és ugy verték meg!?

Nem követem minden mozzanatát az ugynek, de nem álarcosok verték meg?

magyarok nyilai magukra vállalták... kik azok, kik a magyarok nyilai?

Előzmény: horex (1531)
magyar lyány Creative Commons License 2010.10.28 0 0 1532
Ha közülük való lett volna, és menetközben bepánikol és feladja őket, akkor is helyesen járt volna el. Persze, nem mindegy, hogy csak a félelem miatt adja fel őket, vagy azért, mert ő maga is meggyőződik arról, hogy ez nem helyes dolog. Véleményem szerint nem elég, ha egy ember csak a félelem miatt nem tesz meg/tesz meg valamit. Arról belül is meg kell, hogy legyen győződve. Az úgy hiteles, és tartós.

Viszont Benkő Gyuri nem közülük való volt, hanem kifejezzen azért „épült be”, hogy leleplezze őket. Ő ezt mondja, és én elhiszem neki. De felhívnám a topik kedves férfi tagjainak a figyelmét, hogy nem a két szép szeméért hiszem el.

Tehát, mivel nem közülük való volt, nem áruló. És mivel nem megbízás alapján tette, spicli sem.

Én nem használnám a hős kifejezést. Én ezzel óvatosan bánnék. Amúgy ő sem így tekint magára, de ezt már párszor ti is olvashattátok. Szerintem csak megtette azt, ami a kötelessége. Igen, tudom, erre valakik azt mondják, hogy a kötelessége csak az lett volna, hogy jelezze a rendőrségnek. Nem tudom, én egy kicsit másképpen látom ezt. Szerintem ez attól is függ, hogy kinek milyen lehetőségei, kvalitásai vannak. De ennek kifejtésére most kevés itt az idő, meg a hely.

horex Creative Commons License 2010.10.28 0 0 1531
Nem mondod hogy bemutatkoztak kalapot emeltek és ugy verték meg!?
Nem követem minden mozzanatát az ugynek, de nem álarcosok verték meg?

A "hamisitott hangfelvétel" a szentkoronán, meg lehet eredeti és azt vagdosták, bizonyitandó hogy lehet vagdosni
Persze lehet, nem vagyok egy hangmérnök, de hanghullámanalizátorral gondolom egy hamisitvány , pláne egy durva kimutatható
Védőügyvéd?

Mi az hogy nem engedték szóhoz jutni Budaházit és társait?
Persze nem, a vádlott, de a védő sem akkor beszél bele a tárgyalásba amikor akar, viszont el lehet mondani a védőnek, mit mikor mondjon, ha nem , lehet másik védőt kérni

Na mindegy
Mára mindenböl sok volt nekem , majd holnap, remélem
Jóccakát

by horex

Előzmény: Navorski (1530)
Navorski Creative Commons License 2010.10.28 0 0 1530

nincs kézzelfogható bizonyíték! Benkő nem tudja mire vállalkozott...

pl:Csintalan elvtársnak látnia kellet kik verték meg...tudta őket azonosítani?

Előzmény: horex (1528)
horex Creative Commons License 2010.10.28 0 0 1528
Ne fújd a ködgyertyát
Mondtam, pátosztol mentesen

A fennáló rend ellen szervezkedőket jelentett?
A fennáló rend idegen hatalom rendje? Jogos terrorcselekményeket elkövetni szervezni, a mai társadalomban?
Nem mintha én nem utálnám az egész bagázst, de likvidálás terror az más

by horex
Előzmény: Navorski (1524)
horex Creative Commons License 2010.10.28 0 0 1527
Ekkora fasságokat irni!
Persze majd a fülkeforradalom kiszabaditja
Most meg már az orbánpribékek

Nem kétlek én semit, de jobban hiszek a biroságnak, mit annak hogy semmi bizonyiték
Van védőügyvéde Budaházynak? Elitélték?
Akkormeg? Azért nem Rákosi-Kádár korszakot élünk
Mindenféle biróság van az EU-ig

by horex
Előzmény: égigérőfa (1502)
kinematika Creative Commons License 2010.10.28 0 0 1526
Újabb megkérdőjelezhetetlen bizonyíték került elő Budaházyról. A képen kivehető hogy Budaházy György, sátáni mosollyal az arcán, parancsot ad ártatlanok megölésére a Magyarok Nyilai nevű szervezet tagjainak.
Lássuk a sötétben készült fényképet, ami lebuktatta a világ legnagyobb terroristáit:
magyar lyány Creative Commons License 2010.10.28 0 0 1525

Pedig tényleg igaz, amit írtam, nekem tiszta a lelkiismeretem.

Ha pedig ezt gondolod a magyar lányokról, hát sajnállak. Valószínűleg még nem igazán találkoztál normális nővel. Bár abban igazad van, hogy ÁTLAG magyar lány blikk-bilis, de ez még változhat.

Előzmény: Törölt nick (1522)
Navorski Creative Commons License 2010.10.28 0 0 1524

annál több eszed van,hogy egy ilyen kérdést feltegyél:

Naszoval, Benkő spicli vagy a haza hőse, most eltekintve a pátosztol?

tudod jól,hogy a vamzereket senki nem szereti és nagyon nem is élvezik a nyögdíjas éveiket....

Navorski Creative Commons License 2010.10.28 0 0 1523

nem csináltam abból  titkot,hogy van egy y-nos is...,tehát semmi kamaty nincs benne...

olvastam mit írtál és fel is fogtam....

mit szólsz a szentkoronás linkhez?

Előzmény: magyar lyány (1520)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!