Keresés

Részletes keresés

lg18 Creative Commons License 2001.10.25 0 0 7058
Te meg dózsázól....

Jobban tetszene, ha Kinizsiznénk? vagy Édoszoznánk?

Hm....ez az Édosz...ha minden igaz, azt jelenti, hogy Élelmiszeripari dolgozók országos szakszervezete. Hm...mintha egy kicsit több közötök lenne a parasztokhoz....hm.

Előzmény: Utcák terek csapata (7057)
lg18 Creative Commons License 2001.10.25 0 0 7056
Szerintem a kollektív utálat már megvan. Legalábbis ezt tapasztalom meccsről-meccsre. Most már úgyis mindegy. Hívjunk angol bírókat, én kimondottam szeretem a korrekt, következetes, a fair play szellemét mindig szem előtt tartó stílusukat. Kicsit drága lenne, de mindenképpen megérné, és szerintem el is fogadná a többi csapat is (kivéve az(ok), aki(k) így elveszítené(k) bizonyos kivételezettségüket).
Előzmény: pooraa (7055)
pooraa Creative Commons License 2001.10.25 0 0 7055
hehe, jo fej vagy. ha mindenkirol leiratkozunk, akkor ki marad? ez az egyik.
a masik: en tenyleg attol tartok, hogyha sok biroval osszebalhezunk, akkor kollektive utalni fog az osszes. ki leszunk nevezve furdoskurvanak, akik mindentol nyavajognak es egy meg nem adott szabadrugas utan mar leiratkozni meg uj birot akarnak. Persze, a realitas ettol messze all, de a hatalom a kezukban. lsd. Urbanyi nyilatkozata.

en ritkan foglalkozom a birokkal, de szvsz a magyar biroi garda meg a jatoskeretnel is gyengebb.

Előzmény: lg18 (7051)
lg18 Creative Commons License 2001.10.25 0 0 7054
Sőt szerintem, amint már kifejtettem, megint nem kaptatok meg 3 tucat 11-est és elvették 23 gólotokat. Az a mocsok, aljas szemét, Fradi ellenes bírói kar...tűrhetetlen, hogy ilyenek vezetnek meccseket, mint ez a derbiken állandóan egyoldalú Juhos. Például miért adott sárgát a végig szabályosan játszó Lipcseinek és Fülöpnek? Vagy miért nem állította ki, a bíró átverésére törekvő Tamásit? Még hónapokra el lehetne tiltani...aljas szemetek...
Ugye te is így látod, öreg?
Előzmény: Utcák terek csapata (7052)
lg18 Creative Commons License 2001.10.25 0 0 7053
Üdv! nem jöttél a találkára, bár ahogy olvasom, úton voltatok a villamossal :))

Hogy érted, hogy nem lehet látni semmit? Szerintem remekül lehet. Én nálatok nem láttam semmit a SS helyéről, amikor arra jártam (pl. válogatott meccsek). a 7-8. sortól lefelé gyakorlatilag a 16-os és az alapvonal közötti részt lehet látni, azt is csak ott, ahol a kapu nem zavar be. És szerintem nálunk a labdafogó háló is átláthatóbb (bár totálisan felesleges)

Előzmény: HORI (7049)
lg18 Creative Commons License 2001.10.25 0 0 7051
Szerintem meg 1-2 kivátelével az összesről le kéne...bede, Bukovics, Juhos tevékenységét már ismerjük.
A maradékból a legtöbb talán (de csak talán) nem csaló, hanem egyszerűen alkalmatlan a pályára.

Juhosról egyébként már évekkel ezelőtt le kellett volna iratkoznunk. Emlékszünk 1-2 derbire, ahol érdekes büntetőket kapott az egyik csapat....

Az mlsz egyébként remekül csinálja, standard bírói vannak a derbikre. Régen Phul, újabban Szabó Zs. és Juhos. Jól működnek...

Előzmény: pooraa (7048)
Jules_d Creative Commons License 2001.10.25 0 0 7050
Ki ez a Kisteleki?
Komolyan mondom most utáltam meg. Semmi kockázatvállalás... Miért nem lehet a Drazsét és a Poljakovicsot együtt játszatni? Miért nem kezd a Koro? A lesre játszó fradi ellen miért nem játszik a Miki? És miért a Pest? Ha ezt a szánalmasan gyenge fradit nem verjük meg akkor kit fogunk?
Alamuszi játékkal csak ennyit érhetünk el.No mindegy...
Hajrá Újpest!
HORI Creative Commons License 2001.10.25 0 0 7049
Sziasztok lilák!

Na ezt pont én is láttam, fel is ment bennem a pumpa rendesen... Akárcsak a tegnapi Blikk cikkén: "Háborúra készül az Újpest és a Fradi tábor...

A stadionotok reálisan nézve szép, kár hogy nagyon rossz a színösszeállítása:)))

Viszont a kapu mögül, ha sokan vannak ott semmit nem látni a kapuból, na jó max. a tetejét... Ezt valami okos megint jól megtervezte...

Előzmény: gguszti (7033)
pooraa Creative Commons License 2001.10.25 0 0 7048
Szerintem nem kellene sokrol, mert ezek nagyon osszetartoak(nezd meg ezt az antitalentum Bedet. meg mindig vezethet bajnokit!). Meg a vegen az is megutal minket, aki eddig kozombos volt.
Előzmény: lg18 (7047)
lg18 Creative Commons License 2001.10.25 0 0 7047
Sajnos ezt már megszokhattuk. Ha jól számolom, az elmúlt 4 (!!!) meccsünkön egyértelműen ellenünk vezette az aktuális bíró a meccset. Volt ugye egy Üllői úti derbi, tele érdekes ítéletekkel, aztán a D.ferr meccs, a 11-esekkel, utána egy Haladás meccs Filipoviccsal és végül a tegnapi. Meddig tart még ez??? A Vasas állítólag nem igazán közkedvelt az mlsz-ben. Ellenük lehet esélyünk...

Egyébként hány bíróról lehet leiratkozni?

HAJRÁ LILÁK!!!!!

Előzmény: BELABACSI (7046)
BELABACSI Creative Commons License 2001.10.25 0 0 7046
Mi persze hasonló esetben súlyos eltiltást kaptunk.Akkor nagyon meggyőzően érveltek, hogy miért.Csak azóta elfelejtették maguk is miért lenne fontos ilyenkor a büntetés.Sajnos ezt az elbánást megszokhattuk más ügyekben is.Jó lenne egyszer pártatlan és következetes vezetést látni a magyar fociban.

BOLDOG ÚJPESTET!

Előzmény: lg18 (7044)
lg18 Creative Commons License 2001.10.25 0 0 7045
fradi topikos hozzászólások (mármint zöldektől):

"Fülöp egy állat, csoda, hogy megúszta kiállítás nélkül! Mondjuk Kriston sem piskóta"

"Jobb lett volna leszerelni a székeket, mert elég sokan ezek lerugdosásával szórakoztak. "

"nekem kint ugy tunt, hogy Futyi siman beszedhette volna a 2ik sargat"

lg18 Creative Commons License 2001.10.25 0 0 7044
Urbányi Pista az On-lilának: "- Sokan azt hiszik, hogy a televízióban a műsorvezető határozza meg, miről is legyen szó. Hiába látom én is a pályán, hogy milyen játékvezetői ítéletek születnek, a műsorban nem bírálhatom őket, úgy, ahogyan azt időnként megérdemelnék.
Például valóban az is megérne egy misét, hogy a szombathelyi Filipovics miért nem kapott legalább a videó megtekintése után eltiltást...
A lehetőségeim igen korlátosak, ezért nem tudom felvállalni a szurkolók által sérelmezett momentumok közzé tételét."

Mert Filipovics tényleg nem kapott semmit se...

lg18 Creative Commons License 2001.10.25 0 0 7043
Azt is hozzátehetett, hogy amikor az Újpest lőtte a gólokat, kb. annyira örült, mintha egy nemzetközi kupameccsen a magyar csapat ellen találnak be a kapuba...

Az ellen góljainál meg ujjongott...

Kitérnék KI nyilatkozatára:

1. azt mondja, hogy a kezdőcsapaton kívül három bevethető cserénk van: Herczeg, Koró, Polja.

Akkor miért Pestet hozta be a már levetkőzött Herczeg helyett??????

2. "Sok a fiatalunk, az európai trend pedig az, hogy védőposzton rutinos, 28 év körüli játékosok szerepelnek. A rutin nagyon hiányzik még… "

Tamási 29, Megyó 28, Pető Z. pedig 27 éves....

Előzmény: BELABACSI (7040)
lg18 Creative Commons License 2001.10.25 0 0 7042
mert.... na inkább nem is mondom. szóval teszi a dolgát, mint láthatjuk. Kiváló szakemberre a médiának...
Előzmény: gguszti (7038)
lg18 Creative Commons License 2001.10.25 0 0 7041
Emlékszünk még a tényekre, ami a legutóbbi, üllői úti bajnokinkról szól. Erre csak azt lehet mondani: ez a tv2....
Előzmény: gguszti (7033)
BELABACSI Creative Commons License 2001.10.25 0 0 7040
Erről jut eszembe a Jenő tegnapi erölködése.Láttam a híradó második kiadása után, amint az Erősnél a gól előtt egyértelműen kijelentette les.Amikor a lassításból kiderült, hogy nem volt az, akkor nem azt mondta tévedtem, hanem azt, hogy nem lehett tudni az elrúgás pillanatában, hogy kihez száll a labda és ezért még rengeteg fogunk erről vitatkozni.Fogunk Jenő, fogunk! Főleg , ha szítod.Mert ugye les az nem volt , ezt ő is kénytelen-kelletlen elismerte, de lehetett volna.Namost akkor(Jenő szerint) jogos, ha a bíró visszafujja az akciót.És mindezt azért, nehogy egyértelműen kiderüljön nem volt igaza, nameg ugye a Jenő közismerten zölvérű.
Az ilyen színtű kommentálás, (hangulatkeltés) vetekszik a focink szinvonalával.

Arról nem is beszélve, ha valaki annyi ideő óta néz focit mint a Jenő az nehogy már ne tudja 90%-os biztonsággal megmondaniaz elrugás pillanatában, hogy hova fog a labda menni.Tudja ő azt, csak a hibáját azt sehogy nem akarja elismerni.Azt hiszi, ha ezt csinálja, akkor nem csak az álmaiban lesz tökéletes, hanem a nézők szemében is.Szerencsétlen.

BOLDOG ÚJPESTET!

BELABACSI Creative Commons License 2001.10.25 0 0 7039
A Svabynak írtam erre egy emailt, amira kb.azt válaszolta, ha nem tetszik ne nézzem a Naplót, és ő már többször megnézte, de az a sál lila volt.Egyrész nyilvánvalóan hazudik, másrészt megtettem neki a szívességet nem nézem a Naplót.(Na azelőtt se sokat néztem, de amikor igen és értettem is a témához, akkor nyilvánvaló volt számomra, hogy ezeket a csávókat csak a valóság, az igazság, a szakmailag korrekt magatartás nem érdekli.Szomorú.)

BOLDOG ÚJPESTET!

Előzmény: pooraa (7037)
gguszti Creative Commons License 2001.10.25 0 0 7038
Emlékszem, mind a 2-re!

Sváby tényleg vmi hasonlót mondott: Sok SMS-író fradistának véli azt, aki leköpte a kamerát. Csak a tisztánlátás kedvéért(!!!): újpesti volt az illető...
Persze most nem tudtam szószerint idézni, de ez volt a lényege. És az, hogy többször dózsázott... Miért engednek egy ilyen férget a kamera elé??

Más:
Fent van a honalpon a beszámoló, olvassátok el!

Előzmény: pooraa (7037)
pooraa Creative Commons License 2001.10.25 0 0 7037
nem tudom, lattatok-e nyaron volt egy musor:
Huszonhat perc a szurkuloi hulliganizmusrol

ritka rosszul osszeallitott fercmunka volt.
-------------------
Riporterunk kivonult egy Ujpest-Fradi meccre, az utcan varta a szurkolokat.
Selytelmes kommentator: Nezzek kedves nezoink, micsoda felelem latszodik riporterunk arcan, amikor jonnek ki a ferencvarosi szurkolok.
Riporter: Igen, most jonnek ki a ferencvarosi szurkolok, mindenki retteg a kornyeken, az ablakok elsotetulnek, mindenki biztonsagos menedeket keres.
-------------------

Dehat, a kamera nem tudott hazudni. A riporter mogott enekelo, jokedvu zold tarsasag ment Ujpest-kozpont fele, jol belefasszopoztak a kameraba. Ennyi. A riporterrel nem is torodtek.
Szet rohogtem magam.
Csak azt sajnalom, hogy masok ezt nem veszik eszre es beveszik ezt a balablat.

Mint annak a szemetlada Svaby szoveget.
-Biztos dozsas volt aki belekopott a kameraba, mert lila sal volt rajta.
Emlekeztek? Egy kazal zold kozott egy piros-kek (ami ugye a gyengenlato es gyengeelmeju Svabynak lilaba mosodott ossze)kockas salas gyerek csulazta le a kamerat.
arrrrrrrrrrgghhhhhhhhh:o((((

Előzmény: gguszti (7036)
gguszti Creative Commons License 2001.10.25 0 0 7036
Hát ezt vhogy nem tudom sajnálni. Egyiket sem. :)
Előzmény: pooraa (7034)
BELABACSI Creative Commons License 2001.10.25 0 0 7035
Na kb. az ilyen barmok szolgáltatják az egyik okot arra , hogy oly kevesen járunk mármeccsre.

BOLDOG ÚJPESTET!

Előzmény: gguszti (7033)
pooraa Creative Commons License 2001.10.25 0 0 7034
ja, ezt megszivta a "Tisztelt" media. jo, hogy nem jott be a rossz megerzesem a 3. felidovel kacsolatban:o))
Előzmény: gguszti (7033)
gguszti Creative Commons License 2001.10.25 0 0 7033
Pont pár perce Tények a tv2-n:
"Bármilyen hihetetlen, nem történt verekedés az Újpest-Ferencváros mérkőzésen..."

Menjenek ezek a 'csába! Nyilván kivonultak 5 kamerával és 10 emberrel, aztán szomorúan hazabandukoltak, mert semmi "érdekes" nem történt...

BELABACSI Creative Commons License 2001.10.25 0 0 7032
Öreg!

Előjött a kommunista multad? Tudod a Dózsa nevet azt a kommunisták kényszerítették(mint mondjuk a Kinizsit) és azok is alkalmazzák.Az úriemberek soha nem használták ezt a titulust, mostmeg már valóban csak a butácska komcsik alkalmazzák, akik nem tudják "dicső" multjukat feledni.Remélem a Lenin körúton is renszeresen végigsétálsz.Bár persze azt mondasz amit akarsz, engem nem zavar, csak tudd, hogy tudjuk kivel allunk szemben.

Az egyéb butaságaidra meg csak annyit mondok, reménykedj csak.A remény hal meg utoljára.Díszletnépszerűségetek napról napra csökken.A rendszeres öt-hatezer nézőtökre meg mint bajnokcsapat nehezen tudsz magyarázatot adni, akárcsak arra, hogy ez a kevés megmaradt hívetek miért egymást veri szinte minden meccsen.Minek piszkítasz a más fészkébe? Inkább tisztogasd a sajátotokat(nagyon is van mit, még mielőtt maga alá temet ez a sok szenny téged is, meg csapatodat is), s akkor nektek is emberileg elfogadható körülmények juthatnak, mint mentálisan, mint környezetileg.

Előzmény: Utcák terek csapata (7030)
BELABACSI Creative Commons License 2001.10.25 0 0 7031
Én úgy láttam, hogy az első félidő 20-25 percét kivéve enyhe mezőnyfölényben voltunk.Sajnos a helyzeteink kimaradtak, vagy a játékvezető állította meg tévesen (min.2X) az igéretes kiugrásunkat lesen.

Én is azt érzem, több kellett volna, valami hiányzik ami a Várhidinél megvolt.

A Juhos nagyon rosszul vezetett, a leseken kívül, a Fülöp gyereket sorozatos durva szabálytalanságokért, Lófejü Lipcsipetit, sorozatos durvaságért és ötpercenkénti heves reklamálásért,az oláhot lefejelésért, Kristont pedig ütésért ki lehetett volna állítani.Nálunk Tamásinak volt erre sansza.Sokmindent elmond, hogy senkinek nem kellett elhagynia a pályát.Ezentúl a Vén szabadrugásánál min. 4-5méterrel előrébb végezték el a rúgást a tett helyszínéhez képest, ami nem mindegy ilyen közeli esetnél.(Onnan rugtak ahova előregurult a Fülöp.)

A Nagyeszű Júdáslajos bemutatta hányadék jellemének újabb szép virágát.Míg Posza a hozzá bedobált tárgyakat egyszerűen kidobálta, addig Jellemtelen Lajos, ment és panaszkodott a bíróbácsinak.Hátha lefújják és nyernek.Mindegy hogyan, csak meglegyenek a pontok.Ugye Gerictelen Lajos?

Valóban kevés néző volt, ez számomra is csalódás.Azért ötezren biztos megvoltunk.Egyetértek, hogy ebben a média szenzációt mindenáron típusu cikkei komolyan közrejátszanak.Nameg, hogynincs kész a stadion.
Én úgy éreztem az első félidőben kb.azonos szinten folyt a szurkolás, a másodikban egyértelműen jobbak voltunk.A zöldek szintelen-szagtalan (sokszor a Kispestiektől lopott) alig halható rigmusaikkal, inkább a hetvenes éveket idézték.Sajnálhatják, hogy ide jutottak.Na persze én nem bánom, sőt...

A székeket meg természetesen újra felszedték.Kellett nekem is azt támogatni, hogy maradjanak a székek.Az ilyen csürhének nem Európa kell, hanem a Balkán.Ott otthon érezhetnék magukat.

Még egy megjegyzés.Nevetséges volt amikor "nagyfiúk" szétszedve a kerítést bemásztak a lezárt szektorba és ott mint megannyi felhevült gorilla és maki ugráltak és rázták az öklüket meg a rácsot.Nagyon bátrak voltak, míg hat-hét rendőr oda nem ment.(Nem csináltak semmit, csak bementek.)Akkor kezük lábuk törve menekültek, az előbb még igen harcias fiukák.Minek ezt csinálni?Hülyét csinálni magukból,ennek semmi értelme nincs.Vajon valóban ennyire alacsony az értelmi szintjük?Mi más oka lehet ennek?Megbeszélt bunyóban bennelenni az (ugyan szerintem szükségtelen) esetleg elismerhető férfias tettenk.Ugrálni és mutogatni a kontaktus minden reménye nélkül, csak kilányokat és öregasszonyokat ilyesztgető komédia.

BOLDOG ÚJPESTET!

Juan Pablo Creative Commons License 2001.10.25 0 0 7029
igazad van!

sajnos sokan már a szurkolók között is azt mondják, hogy jó a döntetlen is a fradi ellen.

siralmas volt ez a kevés néző! szerintem a szurkolás sem volt az igazi. (igaz, a tábor első sorában álltam, és onnan nehéz ezt megállapítani, de úgy tűnt.)

a támadóink megint egy nagy nullát produkáltak. mikor fogjuk megverni végre a fradit, ha most sem sikerült hazai pályán, legjobb összeállításban?

nagyon elegem van már ezekből a döntetlenekből. a meccs végén egyáltalán nem értettem, hogy egyesek minek örülnek? nehogy már örüljünk egy szaros döntetlennek hazai pályán!!!

a játékosokon nem éreztem a győzni akarást. egy fradi ellen hazai pályán úgy kéne kimenniük, hogy most széttépik az ellenfelet. ehelyett izgulni kellett, hogy ne kapjunk ki.

kistelekinek jobban fel kéne spannolni a játékosokat.

Előzmény: Flash01 (7028)
Flash01 Creative Commons License 2001.10.25 0 0 7028
Teljesen egyetértek azzal, hogy sokkal inkább kapjunk ki nyílt sisakos játékkal, mint beszari focival nyerjünk. Az ugyanis csak részsikereket hozhat, de igazán jó csapatot csak bátor támadójátékkal lehet építeni. Pláne akkor, ha olyan gólképes a védelme mint a miénk. A kupameccsen még csak-csak érthető volt az óvatoskodás, hiszen egy meccsen dőlt el a továbbjutás, és végülis meg lett az eredménye. No, de itt? Utoljára talán a 3:0-ás Üllői úti győzelmünkkor játszottunk bátran a zöldek ellen.
Ami a derby nézőszámát illeti, azt nagyban befolyásolják a média által felfújt balhék is. Már csak azok jönnek ki, akik annyira fanatikusak, hogy ha nem tennék meg, az fizikai rosszullétet okozna náluk, vagy pedig 48-as karjuk van, és az sem zavarja őket, ha a kezdéskor már valamelyik kórházban varrják a fejüket.

Flash

BOLDOGABB (BÁTRABB) ÚJPESTET!!!

Előzmény: BREE-the-Real_d (7025)
BREE-the-Real_d Creative Commons License 2001.10.25 0 0 7027
Sajnos nem volt cinikus. Ha a fradisták 1200-an voltak, márpedig tényleg annyian voltak, akkor mi olyan 3000-en lehettünk. Összesen 4000-en. Szomorú, de ez van. Már a derbi se a régi.
Előzmény: Dugó (7026)
Dugó Creative Commons License 2001.10.25 0 0 7026
Szinte majdnem mindennel egyetértek!

Viszont a 3 ezer néző viszont elég cinikus...volt az 5 ezer is. kb.

Előzmény: BREE-the-Real_d (7025)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!