Elnézést kérek ha ezzel megbántottalak volna!!! :(
Nem ez volt a szándékom egyáltalán!
És én is nagyra értékelem a munkátokat, sőt első nap regisztráltam a ceedservice fórumra,mert tip-top kis fórum lesz (már az) az is! Használom mind a kettőt!
Nem bántásnak szántam még véletlenül sem, és főleg nem kell rosszul érezned magad, inkább nekem kellene! (elhalagatnod meg végképp nem) :)
Remélem ebből nem lesz harag és a találkozón nem fogtok tojással megdobálni:))))))
Nem voltál érintett az akkori lengéscsillapítós csereberében? Az első időszakban volt egy kis beszállítói baki, így sok lengéscsillapítót cserélni kellett. Alváz szám alapján azonosították a problémásokat. De biztosan tudtál róla! Csak azért, mert ha esetleg mégsem, ez magyarázat lehet a lengéscsillapító problémára!
Jó estét mindenkinek!! Ma cseréltettem üzemanyagszűrőt:13000ft. Reggel elöl a futóműből kopogó hang jött ezt is megnézték.Első lengéscsillapító csere lesz gariban.30000km-t kibírt
Köszönöm. Ízlelgetem, ízlelgetem, de a gyakorlatban ez hogy működik? Nincs adagoló? Pár szóban leírható? "Hozzáértésemet" kérdéseim minősítik. '78-óta vezetek de még nem volt diesel autóm.
Nem ez okozta a kifakadást hanem az: hogy megosztotta a fórumot, ami igaz, de nem ez volt a célja hanem egyes igények kielégítése ami felmerült. Ha ez azzal jár hogy rosszúl érezzem magam, hogy csináltam valamit akkor nincs értelme. Tehát ennek szólt leginkább, és nem kifakadás, hanem ahogy neked van egy véleményed én is elmondom (am)...
Szia piti81! Nem igazán értem a kifakadásodat! Max., ha megint front van. Nem rémlik, hogy bármit is becsméreltem volna a munkásságodban, amit ráadásul a szabadidődben végzel a köz javára. Az, hogy nekem mi áttekinthetőbb, az nem kritika( max. egy Barbi topickban). A másikon is jelen vagyok, mégha csak kemény két hozzászólásal is.
" Hogy van pofája leírni a szombathelyi kereskedőnek, hogy garancia vesztéssel jár??? "
Sőt, inkább hogy meri ezt leírni??
Ritka arcátlanság ez! Az ilyet a Kiamotors nem figyeli, vagy szankcionálja? Ennyire nem lehet mindegy az importőrnek,hogy akinek szervízjogot ad milyen visszaéléseket követ el !!