Ugyan, Te nagyon jol tudod azt, hogy en vagy 2 eve semmifele altalad betett linkre vagy YouTube linkre nem megyek ra, mert Te a sajat megadasod alapjan(lennt a linkben monitorkepen is a Te mint user korabbi tartalmad a sajat magadra) büszke vagy arra hogy hosszu evekig meg igazsagügyi szakertöket is atvertel, a sajat > mint user altali informaciod szerint ebböl a napi 12 oraban valo masoknak az atveresevel foglalkoztal.
Akinek ilyen multja van mint Neked, annal az ember nagyon esznel van ugye, no >
PS.: tehat velem kar ismet probalkoznod Te provokator, es masnak is a fenti ^ linktartalom alapjan mely 1000%-ban lefedi azt amit irtam ⁻ csak azt tudom ajanlani hogy mas se menjen ra semmifele olyan linkre amit Te mint user teszel be a szamtalan nickjeidnek az egyiken.
En konkret erveket szallitottam Neked a süketelesed kukaba valosagahoz, a linkben is az volt, Te meg a szemelyeskedeseddel csak azt muttad hogy Te keptelen vagy egy temat megbeszelni, Neked nincsenek erveid a süketelesednek az alatamasztasahoz, a szemelyeskedes es sertegetesem ez erveket nem potoljak.
Tschüss, mesz az x ala, mert aki ervek helyet mast serteget mint Te, annak nalam ott a helye.
Te a Hamas terrorszervezetnek a narrativajat tudatosan hasznalod,
Erre még azért fussál pár köt úgy alapjáraton, mielőtt teljesen tudatllannak néznek itt a fórumon:
A Hamász ugyanis egy eszme, amit nem tud csak úgy eltörölni Izrael, figyelmeztet Michael Milshtein, a Tel-Aviv-i Egyetem Moshe Dayan Központ Palesztin Tanulmányok Központjának a vezetője.
Eddig abban a hitben voltam, hogy nem egymást szórakoztatjátok az agyament szövegekkel, hanem híveket próbáltok szerezni.
Már a szovjet időkben is ez volt az arab-izraeli háborúk kapcsán, a kőbalos oldal mindig felsorakozott Izrael ellen, úgyhogy benneteket nem akarlak meggyőzni.
De van elég Izrael párti Európában a jobber odalon, a mérsékelt baloldalon és középen is.
Én magam sem vagyok zsidó, a családban se igen, egy szem sógornőmmel dicsekedhetünk és annyi.
En a topiktemaval es a topiktartalmakkal foglalkozom/tam ebben az esetben is, ahogy a topikban irok többsege, ha massal foglalkoznek akkor megkerdeznem Töled hogy mikor akarsz Nemetorszagba jönni, sohanapjan mi? < De mivel en masnak a szemelyes dolgaval nem foglalkozom, igy nem is erdekel hogy ki milyen modon füreszeli sajat maga azt az agat amin ül.
Hazucc annak erdekeben hogy a Hamas terrorszervezetnek civilek elleni terrorcselekmenyeit elhazudd, negligald es mosogasd, igy Te a Hamas terrorszervezetnek a narrativajat tudatosan hasznalod, espedig a földrajzi Europa közepen, egy magyarorszagi forumon, Magyarorszag meg az Europai Unionak a tagallama, es a Hamas terrorszervezet jo 10 eve mar Magyarorszagnak is a voksaval!! rajta van az Europai Unionak a terrorszervezeteket nyilvantarto listajan, a Hamas terrorszervezet ellen jopar EU szankcio is ervenyben van, szamlak-vagyonok befagyasztasa, stb, Hamas-tagok EU-ba valo beutazasanak a tiltasa, stb.
PS.: olvasni valo, annak erdekeben hogy a temaban tovabb ne hazudj, ha meg tovabbra is hazudsz az meg nem az en problemam, tehat >
israeli legierö Sziriaban -miutan onnan israeli terület löve lett- terrorista infrastrukturat szombaton megtamadott, mar penteken is tamadtak sziriai terrorista infrastrukturat, amiert sziriai területröl a del israeli területen levö Eilatban egy altalanos iskola egy dronnal meg lett tamadva.
Régen lefutott hírek, már délután ki lettek tárgyalva a topikban.
Az eilati iskolát eltévedt izraeli légvédelmi rakéta találta el.