Szerintem a legfontosabb az lenne a világgá-kürtölés során, hogy az ember neve mellett mindig ott legyen a biztosító neve is. Hogy kellemetlen legyen a cégnek is ez az egész ügy.
Talán annyira nem tudja magát áldozatként feltüntetni a környezetében, hiszen valahányszor szóba került az ügy az ír lapokban, vagy tévében, ott volt feketén-fehéren, hogy lakott területen belül milyen gyorsan ment, és balesetet okozott a gyorshajtásával, a vad vezetéssel.
Köszönöm a válaszokat, fogok irni a biztosítónak is. Már el is kezdtem a tiltakozó e-mailt küldeni az Ír nagykövetségre, de a Sz. Gábor (ex-polgármester) általi felhívásban szereplő elender-es(!) email cím már nem él. MIlyen youtube-s linkről beszéltek?
Nem tudom. Az egyetlen "jogorvoslas" az lenne, az lehet szerintem, ha elmeseljuk a vilagnak, Irorszag minden emailcimenek a tortenetet, mint latjuk a jogi ut nem mukodik, es a tuntetes is csak a sajat gyaszunkat es kozossegi erzeseinket erositi. Ha mindenki, aki Irorszagban el, megkapna koremailekben a youtube-ot es adhatna tovabb. Ott is "elsosorban" anyukak es apukak elnek, es csak masodsorban irek, az o iteletuk, megvetesuk talan lenne akkora buntetes, mint a 3 ev borton, amit szerintem a pasi mar sikeresen elkerult.
de ennek nincs ertelme. Az index cikk eleg jol osszefoglal, tenyleg a magyar birosagot kene leginkabb elmarasztalni.
Ir forumozas helyett egy youtube link kene a tortenetrol. En az USA-ban elek, de van ir baratom 1 nekem is, es hanyan vagyunk meg itt kulfoldon elo/dolgozo vagy csak internetezo magyarok, akik szetkurtolhetnenk a sztrorit a vilagban.
kedves MGPB ertem en.. es ne haragudj, nem ugy ertettem, de en tenyleg felek a parlamenthez menni, holott sajnos elso szavaidtol kezdve olvasom mi tortenik veletek, es nagyon szeretnek segiteni amennyivel csak lehet. megkerdezhetem ki szervezi?
Elnézést, ha elhangzott volna, de megkérdezném, hogy melyik biztosítóról van szó?? Melyik biztosítónak volt képviselője eza gyilkos?? Oda is elkezdhetnénk emaileket küldözgetni. Angolu l persze! Tudja valaki a választ? Aztán: Kereshetnénk ír "index" oldalakat..ott forumot nyitni stb...
Nem a beleszólás miatt, csak naívan úgy gondoltam (mert hála az Égnek, sosem volt még dolgom bíróságokkal), hogy ha van egy ilyen lezáratlan ügy, akkor azért valaki értesíti az érintetteket, arról hogy még ez és ez történik, legalább ne az újságból tudják meg.
Biztos, hogy kérték már, hogy Ío-ban üljön? Az Ír Legfelsőbb Bíróság ítéletében nem találtam erre utalást. Csak a flee/fled-en lovagolnak... Van ennek valahol valami írásos nyoma?
Minden irónia nélkül: miért is kellene, hogy bárki értesítse őket? A gyerekek halála ügyében az ügyészség emelt hivatalból vádat. A bíróság meghozta az ítéletét, innentől kezdve az igazságszolgáltatásé-büntetésvégrehajtásé az ügy. A családnak szok beleszólása nincsen. (Ha lenne, itt tartanánk?)
A félreértések elkerülése végett: ezt a demonstrációt nem a család szervezi. Egyébként meg ez lesz a helyszíne a két miniszter találkozója, nem tűnik jó ötletnek _máshol_ demonstrálni...