Ma megvettem a kocsira a nyári kerekeket. Igaz, eleinte 5 küllőset akartam, de miután láttam, mindenki azt vesz, csak azért sem azt raktam rá. :) Allcar Agrogumi Kft. előtt le a kalappal. Ilyen kiszolgálásban régen volt részem. Hipp-hopp lecserélték a kerekeket, a tékieket lemosták, elcsomagolták, a csavarokat és gyűrűt szó nélkül adták és nemcsak hogy a felnit adták nagyon jó áron, de a kerékőr árából is engedtek egy keveset.
Képet sajnos csak telefonnal tudtam csinálni, de majd pótolom. 16" Dezent V (22.400 Ft/db csavarokkal)
MA volt alkalmam letaxolni az autom... (1,6CRDI ex lim+metal,5ajtós,2007.7 havi. 13200Km el) 3,94M lett az eredmény.... Elég rendesen veszít az árából :((((( sajnos nem akarom eladni,csak felajánlották (Hugom bankba dolgozik) :)))
Elnézést kérek ha ezzel megbántottalak volna!!! :(
Nem ez volt a szándékom egyáltalán!
És én is nagyra értékelem a munkátokat, sőt első nap regisztráltam a ceedservice fórumra,mert tip-top kis fórum lesz (már az) az is! Használom mind a kettőt!
Nem bántásnak szántam még véletlenül sem, és főleg nem kell rosszul érezned magad, inkább nekem kellene! (elhalagatnod meg végképp nem) :)
Remélem ebből nem lesz harag és a találkozón nem fogtok tojással megdobálni:))))))
Nem voltál érintett az akkori lengéscsillapítós csereberében? Az első időszakban volt egy kis beszállítói baki, így sok lengéscsillapítót cserélni kellett. Alváz szám alapján azonosították a problémásokat. De biztosan tudtál róla! Csak azért, mert ha esetleg mégsem, ez magyarázat lehet a lengéscsillapító problémára!
Jó estét mindenkinek!! Ma cseréltettem üzemanyagszűrőt:13000ft. Reggel elöl a futóműből kopogó hang jött ezt is megnézték.Első lengéscsillapító csere lesz gariban.30000km-t kibírt
Köszönöm. Ízlelgetem, ízlelgetem, de a gyakorlatban ez hogy működik? Nincs adagoló? Pár szóban leírható? "Hozzáértésemet" kérdéseim minősítik. '78-óta vezetek de még nem volt diesel autóm.