"Megismerni a rábeszélést és megismerni a lebeszélést; megismerve a rábeszélést és megismerve a lebeszélést, nem rábeszélni és nem lebeszélni: csupán kifejteni az igazságot."
"tök fölösleges győzködni másokat a véleményünkről a politikairól is, meg mindenről az égvilágon"
Úgyhogy, ha nem haragszol, ki nem mondott kérésed szerint nem is nagyon 'győzködnélek', meg lövögetnélek...:) Legfeljebb, ha úgy látom, nagyon 'győzködnél' vagy lövögetnél.;) Amit máris úgy látok, de még akkor is, egyelőre inkább mégismégis meggyőzve igyekszem érezni magam...:)
no politika részemről...egyébként szerintem lehet velem beszélni:-)
politikailag az helyzet, hogy fizetem az adót ennél többre nem fussa
ingyen nem izgulok egyik vezérre se:-) ha fizet érte....mondjuk adó csökkentés formájában akkor beszélhetünk róla, de ilyen itt még nem volt
...sajnos nem elég rossz a memóriám ahhoz - hogy magamat dícsérjem -, hogy elfelejtsem, mikor a másik vezér azt mondta 98-ban, idézem: "Senki által nem remélet mértékű adócsökkentést fogunk bejelenteni." Nos,hogy mikor azt valóban nem mondta, és lehet hogy a bevezetett kb 2-3%-ot - arra már nem emlékszem - extrém mértékűnek gondolta
szóval nekem 8 hogy ki csinál nagy államot...én rosszul vagyok tőle...nevezzük azt nemzetinek, konzervatívnak, jobbosnak, magyarnak v aminek tetszik