hm, pedig reméltem, hogy ez egyszer mindenki ott lesz, de legalább a törzstagság. na, mind1, azt ugye mondani sem kell, hogy mérhetetlenül meg vagyunk bántva és neheztelünk, hisz mi lehet fontosabb egy társaságunkban kényelmesen elfüstölt jó havannainál?
és a vághatatlan füst, torokkaparás, gégerák?
:)
lala, azért mi várunk, hátha meggondolod magad.
a névsor tehát, ha jól emlékszem:
anderson
che
AteH (7 után)
T.C. Junior (8-9 körül)
Há
Jozs
Trav (8 körül)
kaviat
Párom szeretne meglepni egy szettel.humidor+gyujtó+vágó,de kicsit borsós(14000.-)az ára.Mondták,hogy van külön olyan,ami gyujtó és vágó egyben kb 2500-ért.Szerintem az jó nem?A méret számit az izben is?Tehát ugyan az a szivar csak hosszabban más izre,vagy csak tovább ég?De buta vagyok még.
a H.Upmann az petit corona, a Jose L. Piedra pedig corona. Mostanában én is ezt a két méretet favorizálom.
A vágóról meg annyit, hogy bárhol lehet kapni fekete műanyag borítású, 1 vagy 2 élű szerszámot viszonylag olcsón. Ez a célnak tökéletesen megfelel. Persze akik szeretnek ebben is az igényességre, szépségre törekedni, azok megveszik a drágábbat. Ennyi.
A Vasco de Gama-ra az van festve,hogy Corona.A H.Upmann egy szürke és zöld tubusban van.Tudod,kezdő vagyok igy még nem ismerem méreteket,de 11 cm hosszú és kb 1.7 cm átmérő.A Joze L.Piedra 14 cm hosszú és kb 1.5 cm átmérőjű.
Karácsonyra sok könyvet kértem.Szivar enciklopédia,stb.,hogy tudásszomjam csökkentsem.
Sziasztok.Ma megleptem magam egy Joze L.Piedrával,egy H.Upmannal,és egy Vasco da Gama-val.Ha jol emlékszem a Jozet és a H.Upmant ajánlottátok kezdetnek.Kiváncsi leszek.
Kellemes füstölést.
Pont tegnap szeretem be egyet, ket Bering Grankorona tarsasagaban. Lassan megvan az unnepi menu :)))
Nemi noi hamunemut is beszereztem, szoktatom az asszonyt a szivarozashoz, van ra affinitasa :oD
Sziasztok.
Tegnap szerencsém volt egy BlackStone-t szélnekereszteni.A legelső probám is ez volt és nagyon tetszett az illata és az édes íze.Azt hiszem ez elég gyenge szivar,de nekem tetszik.
A szilveszteri kérdésemben azt hiszem a RyJ-mille fleur nyert.Addig nem szivok olyat,hadd legyen meglepetés.
Üdv
mamut,
szivarhamisítás, hamis szivar ügy érdekel minket is, korábban az anyatopicban szúrtam is egy linket cohiba eredetiség ügyben, ha tényleg érdekel a téma, ott utána kereshetsz.
kaviat,
ha tudsz várj vele szerdáig!
TC Junior,
ha elöbb sikerülne megnézned a vámpirokat, feltétlen számolj be róla ehelyt.
tesvéreim,
hagyjuk a robbantást, fosztogatást másra!
és mindenki költse a pénzét ahol akarja!
én sajnos még minden mc fajtát nem kostoltam, de amire a leginkább kiváncsi lennék az a No.3.
anderson,
lehet, hogy megleplek egy torpedóval szerdán.
:)
No csak óvatosan a "robbantsuk fel..." kijelentésekkel! Hisz ha valaki tényleg felrobbantja, még gond is lehet.
Egy régi sztori:
Emlékszem a régi internettós drukkerkocsmára, ahol valaki beírta "Kemény a föld a Megyeri úton, egész éjszaka ástam.", miután huligánok tényleg felásták előző éjjel az UTE pályát. Rendőrségi nyomozás lett az ügyből, és az internettótól kérték a zsaruk az illető személyi adatait, s IP címét. Persze Takács Viktorék nem akarták kiadni, az ombudsmanhoz, Majtényihoz fordultak segítségért. Ő megállapította, hogy nem adhatóak ki ezek az adatok, de azt is, hogy az internettó sem gyűjtheti a hozzászólók IP címeit, s azok letörlésére kötelezte őket.
EMBEREK! MOSTANTÓL KEZDVE BETILTOK MINDENFÉLE HOZZÁSZÓLÁST KÜLÖNBEN LECSÚSZIK az oldalról CHE MESTER VAMPIROS LA HABANA KÉPE!!! :o) - vagy kérjük újból!
Csongor esplendidos - 30-35 percig nem túl egyenletesen égő, az első harmadban kátrányos, a második harmadtól pedig hamu jellegű ízeket kibontakoztató szivar. Társasági szivarnak nem ajánljuk! :))
(Bocsi az ellenreklámért...)
Sajnos nincsen versenylovam, drága amit sajnálni lehetne az főleg nincs!
Szerintem mindenesetre jó ötlet... Nem kellene dolgozni, csak felügyelni a szivar telítését a placcon. Mondjuk én lennék a Keresztapa, Anderson testvér felvennénk Consiglierinek (mégiscsak nála vannak a dobozok), Mammut a nevedből itélve lehetnél testőr... :o)
Hol vagy egyébként ilyenkor a többi családtag? :o)
Lehet, hogy csak az én ízlelőbimbóimmal és képzelőerőmmel van baj, de én sosem tudok egy ízt valamivel karakteresen körülírni.
Így van ez például a boroknál is: ha megkóstolok egy jobb fajtát, akkor egyből meg tudom mondani, hogy mi a jó benne, vagy mi az ami kicsit sántít... Ott szerintem a gyümölcsösségre, a savtartalomra és a tannin arányaira sokkal könnyebb rábukkani... De azt a mai napig nem tom megmondani, hogy miért van pl egy bornak dióra, vagy feketeribizlire emlékeztető mellékíze...
OFF - bár van akit itt is érdekel: tegnapelőtt tried 1995 Vylyan Cab Sav. again - ez nálam jól bevált, garantált 100%-os customer satisfatory!
Szerintem ez a szivaroknál még nehezebb! RYJ rulez!
Nos, ezt eléggé nehéz leírni, én nem is vállalkoznék rá. Ettől függetlenül csak onnantól érzem én is, mióta kifejezetten figyelek erre. A Partagas petit corona volt eddig az, aminél ezt a földes ízt a legerősebben éreztem. És ráadásul annak is a végén még betársultak valamilyen fűszeres ízek.