Keresés

Részletes keresés

organic Creative Commons License 2000.06.20 0 0 2776
Yo reggelt!

Szia SliDe, látom még olvasol minket : )
Jössz Frankhegyre?
Nekem ez után a hétvége után semmi kedvem partyra menni, valoszinüleg 0 pardeyfeelingem lesz, de kint lesz (majdnem) az egész topic + sok-sok barát és ismeros, így aztán egy békés beszélgetos este jo programnak igérkezik. Ha megtaláljuk egymást a kb 3000 ember között. Hmm?

Yahel,
Nekem Haláltelken fellegzett be annak amit korábban partizásnak hívtam, és ami valójában önmagam végsokig sarcolása volt.
Nem sok kellett hozzá, hogy diliházba kerüljek, bár gondolom leveleim tartalmából ez valamelyest kisugárzott : )
Mostmar en is azért megyek goára mert szeretem ezt a kis szubkultúrát, az embereket.
Ami most hetvegen volt az nekem mennyország volt.
A vasarnap reggel, a sok szeretreméltó emberrel, mintha eljött volna a világbéke : )

Chocolate for all:
O

SliDe Creative Commons License 2000.06.19 0 0 2775
Szia Org, Szia Mush!

Nekem is tuti flash volt Org, akit most végre sikerült offline megismerni. Meg persze Cellux brother. A Pardey király volt, bár a Peti nekem is hiányzott. A Virágnak 1ébként maradt azért lemeze, összesen 100-at vittek el (a mocsokszemétstb-k).
Tudjátok hol lakik most a Virág? Hát Frankhegyen.
No kidding.
By

Shroooom Creative Commons License 2000.06.19 0 0 2772
ami kimaradt...

ha még valaki esetleg nem látta volna a Lé meg a Lolát (aki az eredeti cimet igy forditotta, hááááát, minimum 1 hétre itélném egy bezárt szoláriumba 2 hofival), azonnal fusson és nézze meg!!!! nem hittem el, hogy ilyen létezik!!!! úgy néz ki, hogy kezd hallatni magáról a pszihedeli nemzedék... csak igy tovább!!

és ne ilyedjetek meg, hogy német film...

meg egy gyors reagálás...
"A drog ad valami olyat ami nincs a valós világban, de te viszont a valós világban élsz. neked ott kell létezned, mert ami "odaát" van az csak a képzeleted stimulált játéka. Nagyon szép de nem tartható fenn hosszútávon."
ezzel nem is érdemes vitatkozni, én azonban még hozzátenném azt, hogy ha "odaát" meglátod és megérted, hogy a valós világban nagyon nagy gázok vannak (túlpörgetett gazdaság, marketingesek, akik Istenként manipulálják az embereket, "akkor-érezzük-jól-magunkat,ha-minél-többet-vásárolunk-a-plazakban" felfogás, undoritó, aljas és értelmetlen politikai csatározások, és még sorolhatnám), akkor azért felmerül, hogy a valós világ egyáltalán meddig tartható fenn, ha igy folytatjuk... vajon lesz-e lehetöségünk az unokáinkat is nyugiban felnevelni, vagy esetleg akkor már kénytelenek leszünk a tiszta levegöért is fizetni? és hiába tünik ez most utópiának, sok jel mutat arra, hogy sajnos e fele tartunk, ha záros határidön belül nem történik egy nagy szemléletbeli változás a világon...

sorry, de ez most kijött... néha tényleg megrémülök, hogy mi lesz ebböl a világból 3o-4o év múlva...

Shr:o)ooom

Harmatos Creative Commons License 2000.06.19 0 0 2771
A fejemet még mindig csóválgatom,lehet hogy most jött el az ideje a lángoló bokrot megmutató próféták mögé való beállásnak.erről ennyit.szerinrem mondjuk nem igazán.A zenéről.melyik industry?a szentendrei?mert ott nem voltam.Ha a linkre gondolsz akkor sem voltam.A d'nB-t meg a bigbeatot nem tegnap óta szeretem ugyhogy ez van.
Előzmény: Shroooom (2770)
Shroooom Creative Commons License 2000.06.19 0 0 2770
bonzsúr médám é möszijö!

az elmúlt 64 órából 3o-at autó vezetéssel töltöttem, de megérte...

volt minden: sörözgetés, béka kergetés, természet-csodálás, élö zene hallgatás, óriási partyzás és rengeteg filozofálgatás... jól esett ez a nagy nyüzsgés.

és most újra visszatértem a való világba... mókuskerék szindróma sux! vajon hogy lehet ebböl kiszálni... na mindegy.

egy két personal reagálás:

Space Cake: Van Gogh téma. volt hozzá szerencsém (vagy inkább szerencsétlenségem), én úgy voltam tájékoztatva, hogy annak Margarita a neve... de hát ugye a festmény neve is az (asszem). sajnos én póruljártam vele, mert nem birta a lapocska a sok utaztatást, és kilehelte a lelkét... és én ezt már csak akkor tudtam meg, amikor mindenre fel voltam készülve. csak arra nem, hogy hatástalan lesz... na mindegy, ez végülis nem az "ö" hibája.

Crayenne: a 2755-ös hozzászólásod nagyon szivhez szóló volt... örülök, hogy megosztottad velünk életed ezen részét, remélem hogy lesznek olyanok, akik az elolvasása után egy kicsit elgondolkoznak, hogy megéri-e. tény és való, hogy a spuri nagy szemétségekre képes, én örülök is, hogy eléggé kimaradt az életemböl (de az exre már sajna nem tudom ezt mondani)... ahogy igy látom, sikerült azért neked is visszatérni az örületböl, és ennek szivböl örülök. mégegyszer isten hozott itt a béke kis szigetén!

Harmatos: mire értetted azt, hogy "kezded csóválni a fejed"? ha esetleg a különbözö eddig emlitett zenékre (ha nem, akkor nem szóltam...), akkor csak hozzátenném, hogy bizony sokan szeretik itt a kemény musicokat is (D&B, bigbeat, stb), úgyhogy inkább bólogass... :))))))) egyébként te voltál valamelyik Industry partyn? ja, és örülök, hogy visszatért a kapitány a hajóra... (és remélhetöleg úgy ahogy "elhagyta", egy hointtal a szájában...)

GJ: asszem ez tényleg valami nagy horderejü ügy lehetett... mindenestre örülök hogy örülsz, tiszta szivemböl!!! :)))

BlackHole: neked mindig van valami új linked egy érdekes page-hez... köszi!!! az mtv-s fórumhoz a hozzászólások eléggé semmilyenek voltak, semmi újat nem tudtak mondani, csak a szokásos frázisok mentek. nagyon úgy látom, hogy egy kicsit megcsömörlöttek az ilyen stilusu viták, és senki sem tudja, hogy most hogy is tovább és mit is kéne csinálni. meg ugye nincsenek is igazán abba a pozicióba, ahol lehetne valamit tenni az ügy érdekében. akik meg esetleg abban a pozicióban vannak, azoknak meg jártathatja az ember a száját... :((((

SliDe, tényleg, mi van veled????? hogy van a GOA mag mostanság? (partyk azok vannak, úgyhogy gondolom nincs panaszra ok)

Kalligráfus úr: hmmm, szóhoz se jutok... meg aztán hiába is próbálnám szavakba foglalni a hozzászólásod által elöidézett érzéseket, nem tudnám, söt felesleges is lenne (hiszen úgyis te is azt érzed). csak annyit szeretnék mondani, hogy a szivem legméjéröl szóltál és nagyon örülnék, ha köztünk maradnál. tudod, szeretem a különlegesen füszerezett ételeket...:))) és te ezzel a "nyitással" hozzáadtál a nagy tálhoz egy rendkivül ritka és drága izt... köszönöm és igy tovább az idök végezetéig!!!!!! (máskor meg lécci elöre szólj, ha szövegbe öntöd a _fejemben kavargó_ gondolatokat... :))

Resi, big thanx for everything!!! your coool, man!!!

egyébként meg nagyon örülök, hogy újabban a lyányok is egyre inkább veszik a bátorságot a beirásokhoz... remélem megtartjátok e jó szokásotokat! egy nagy cuppanós puszi nektek! (Jungfrau, neked a nickeddel ellentétben nem jár, azt ugye tudod... :)))

na most sikerült az agyam egyik celláját kiirnom magamból... úgyhogy újra indul az adatgyüjtés és káosz hadmüvelet.

minden jóóóóóót

u.i.: Tits, nagyon eltüntél...

cellux Creative Commons License 2000.06.19 0 0 2769
"A drog ad valami olyat ami nincs a valós világban, de te viszont a valós világban élsz. neked ott kell létezned, mert ami "odaát" van az csak a képzeleted stimulált játéka. Nagyon szép de nem tartható fenn hosszútávon."

Szívemből szóltál, yahel.

Előzmény: yahel (2768)
yahel Creative Commons License 2000.06.19 0 0 2768
no, azért azt remélem senki nem gondolja valóban komolyan, hogy a drogfogysztók közössége=őskereszténység, vogy hogy akárcsak párhuzamba lehetne ezeket fogalmakat...

peace, love, unity, respect és REALITY

a drog ad valami olyat ami nincs a valós világban, de te viszont a valós világban élsz. neked ott kell létezned, mert ami "odaát" van az csak a képzeleted stimulált játéke. nagyon szép de nem tartható fenn hosszútávon. ERRE a világra születtél és EBBEN a világban fogsz meghalni. még ha nem is itt járnak majd a gondolataid...

vigyázzatok magatokra

yahel

yahel Creative Commons License 2000.06.19 0 0 2767
én nagyon jól éreztem magam a bulin, meg a többiek is, de nekem már nem igazán a goa a fontos. szeretem látni a virágot, a weghát, az anitát, a tamást, a lindát meg azt a pár embert akik még emlékeznek a egy-két-három évvel ezelőtti mulatságokra, meg akikre jó ránézni. csiláut nagyon kellemes volt (cafédelmar extra rulz) a víz brutálisan jó volt, de a helyi olajszőkítő maffia tagjainak szénnéspeedezet aggyal vezérelt ekivel turbózott szeletelésére nem vagyok kíváncsi.
Odaút visszaút nagyon jó volt, a Tisza egyszerűen csodálatos. Ha beszámítottuk volna a révet akkor lehet, hogy korábban értünk volna oda, de nem láttuk volna az ópusztaszeri emlékművet éjszaka: hét hatalmas (10-15 méter magas) fábol készült nyíl a földbe állítva. El tudod képzelni, hogy mi mindennek gondoltam én azt... :) Hazafelé a kocsiban valahonnan újra támadt bennünk egy kis lendület és barkochbáztunk a barátaimmal egy hangulatosat. Te mikor barkochbáztál utoljára? :) Nagyon jó játék!!!!!

Sajnálom, hogy se a peti, se a gergő nem voltak ott. Így lehet, hogy nem csak BPC-t :) kellett volna hallgatnunk...

ja amúgy megvettem a wegha kaziját (title: halásztelek) még a multhéten, nagyon-nagyon jó zene van rajta. Szerintem ha tudod hívd föl te is virágot vagy őt és vedd meg. (még azt a háromnegyed órát is bőven megérte amit a virágra kellett várnom a moszkván, az önmagukat áruló rabszolgák között ücsörögve 40000000 fokban)

yahel.holnap.szigorlat

Előzmény: organic (2761)
organic Creative Commons License 2000.06.19 0 0 2766
visszafejleszto gyakolatokat kell csinalni.
Ezt halal komoly arccal javallotta nekem egy ismerosom ma reggel egy volan-jaraton : )
De persze csak akkor ha mar nem birod elviselni..
Előzmény: Jungfrau (2765)
Jungfrau Creative Commons License 2000.06.19 0 0 2765
na, FISH, nem Te voltál? de most komolyan? : ))

ha engem kérdeztek, akkor tutira a nirvánába érkeztem, mert tök tisztán úgy telnek a 7köznapjaim, mintha be lennék állva : )) ilyenkor mit kell csinálniiii?

Jungmetamorphrau

organic Creative Commons License 2000.06.19 0 0 2764
hajrá Gjunior! : ))))

---------------------------------------------
Ja és üdvözlet a topic új lakóinak,
a frissen születetteknek : )!!!!!!
Én már szinte mindennap halni készülök itt az indexen, de még nem volt erom hozzá, hogy beköltözzek... oda. Igen ez egy komoly lépés.
De úgy szeretlek titeket!

Csoki for all:
Organicus

Előzmény: Gjunior (2763)
Gjunior Creative Commons License 2000.06.19 0 0 2763
MINDENKI, AKI ÉL!!!!!!!!!!!!!!!!

VÉGE AZ ÉLETEM LEGKEMÉNYEBB IDŐSZAKÁNAK!
úJ ÉLET KEZDŐDIK, MINDEN AMIRŐL EDDIG ÍRTAM, HOGY BAJOM VAN, NEM LÉTEZIK.

REMEG A KEZEM, SÍROK, MINT EGY GYEREK, NEM SÍROK, ZOKOGOK, VÉGE, ISTENEM VÉGE!!!!!!!!!!!

HA NEM VAGYTOK, NEM ÉLEM TÚL!!!!!!!!!!

ELÖNT A TÚLÁRADÓ SZERETET.

A NAGYBETŰ KIABÁLÁS? ÜÜÜÜVVVVVVÖÖÖÖÖÖLLLLLLTTTTTTÖÖÖÖÖÖKKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!

organic Creative Commons License 2000.06.19 0 0 2762
Vasárnap reggel odaül mellém valaki és azt mondja:
"Szia, SliDe vagyok.."
: )))

emlékeztek még SliDe-ra? Itt volt a topic elejétol, csak mostanában már nem írogat.
De ez nagyon király meglepi volt!
ha olvasol minket akkor ÜDV!

O.

organic Creative Commons License 2000.06.19 0 0 2761
halottam én is. elég gáz.
Szerintem kevésbé bánta volna, ha a inkább a kocsit viszik.

Kár, hogy nektek nem jött be annyira hétvégi buli!
2-kor már nem a Tiszan jar a revesz : )

Csoki:
o

Előzmény: yahel (2752)
SkydiveR Creative Commons License 2000.06.19 0 0 2760
Gjunior:
kozbejoves..... :o(
majd jelentkezem
kalligráfus.úr Creative Commons License 2000.06.19 0 0 2759
hosszú hallgatás volt ez. kissé kényszeres, pedig a vágy megvolt. no mindegy,
most itt vagyok, kimerészkedtem közétek, pszihedelik-guruk,
drogsámánok és party-démonok! ez itt a krém és én megpróbálom magam
belekeverni - végülis minden fűszer ad valamilyen ízt a kajához, csak
kérdés, hogy használ is vajon neki? megteremtem magam , ez itt az én
földem: a psycho realm! és üdv shroomnak, organicnak, doodoonak, és
mind a többieknek, sokat adtatok nekem, hisz` tudjátok: testvérek
vagyunk. én vagyok a hetedik:))

annyi minden felgyülemlet már bennem, elsőre ki sem tudom adni magamból,
úgyhogy csak lassacskán:

a nyugati ember mindig is megpróbálta elnyomni, kiirtani azt, ami más volt,
mint az őáltala megszokott dolgok. az egyetlen ma is élő barbár nép
amerika, a legerősebb jogán pusztítja a világot, mint anno a germánok
és vandálok, stb... rómát, mint a mongolok kínát, a spanyolok az ősi
amerikát. a vérünkben van, hogy ne tűrjük meg a másságot. legerősebb
fegyvere ennek a barbár birodalomnak a globalizáció, ez a kultúrális
imperializmus, egyetlen istene (a kereszténység máig tartó átka a
kizárólagosság, egyetemesség) a pénz, vagy inkább a gazdasági hatalom.
hogyan is férhetne meg ezzel a pszihedélia, a mindenféle természetes
növényeket fogyasztó, társadalmon kívüli, fogyasztástól megcsömörlött,
szellemi értékeket kereső "birkanyáj", a nyugati értékeknek
hátatfordító hippisereg? mikor már ázsia nagyrészét (kína, japán)
sikerült átnevelniük modern koncentrációs táborukban , a globális
világban, és beépíteni jól profitáló fogyasztói társadalmukba, akkor
tűrjék el, hogy saját birodalmukon belül üsse fel a fejét ez a
lázító csoport, modern sámánjaival, viráglelkű gyermekeivel? így hát
kígyót békát kiabál rájuk, törvényekkel büntet, megbélyegez,
kitaszítottá tesz - mert fél tűlünk, kegyetlenül fél, és azt hiszem
nem alaptalanul. valahogy kísértetiesen emlékeztet ez engem a
keresztényüldözésekre. de minél inkább üldözték, annál inkább
erősödött a hit, nőtt a nyáj, míg végül... de hát tudjátok.

nekünk is megvannak a prófétáink. erősebbek vagyunk, mint a gyilkosaink. és
főképp türelmesek - mert tudjuk, hogy egyik birodalom sem tart örökké.
az ember halandó, vele együtt összes alkotása is - csak a szellem
hallhatatlan. az egó, ahogy itt mondják, vagy tao, én nem hívom
semminek, de legjobban talán a zen fejezi ki számomra. cselekedj úgy,
hogy nem cselekszel.

még csak most bontogatom a szárnyaimat. és ti segíteni fogtok, ha akartok, ha
nem. már úgyis megtettétek.
szeretlek bennetek.

a kalligráfus úr

"smoke da weed! dont smoke da seed!
coz if you smoke da seed, you might kill da brain!"

Keszeg Creative Commons License 2000.06.19 0 0 2758
Átsugárzásról miként vélekedtek?
Hogy a környezetedben lévő tiszta emberkék úgy cselekszenek, mint ahogy azt neked kéne tenned egy épp olyan helyzetben.
Pl. (majdnem) elfelejt leszállni a villamosról
Vár három ember egy liftben (rajtam kívül) és csak aztán veszik észre, hogy nem nyomták meg a gombot, hogy hova karnak menni.
A villamosmegállóban mellettem álló ismerősöm rám néz majd a közeledő villamosra aztán közli velem, hogy ez most tényleg nagyon lassan jön csak felénk :)
Bár ez utóbbi lehet, hogy rossz példa volt. Ilyenek történtek velem.
Jungfrau Creative Commons License 2000.06.19 0 0 2757
Az egész egyetlen negativuma az volt, hogy hajnal 2 körül elkezdtem fáradni....

Gondolom ez inkább a koszorúslánynak volt ciki : ))

Előzmény: Köpcös (2756)
Köpcös Creative Commons License 2000.06.19 0 0 2756
Üdv. !

Hétvégén esküvőn voltam. Csak a polgári tudatmódositást alkalmaztam. (Ittam) A polgári rész eléggé megható volt. Még az én szemem is könnybe lábadt, és szipogtam utána. Ekkor jöttem rá, hogy én is házasodni akarok egyszer.
Utána meg persze vacsora, meg tánc. Na itt jött a meglepetés. Én voltam itt is a hangulatfelelős. Az elfogyasztott tömény és sör mennyiség teljesen feloldotta a gátlásaim. Tapsoltam, füttyögtem sikitoztam, és persze hatalmasat roptam kedvesemmel, aki a koszorúslány volt. Nagyon jól éreztem magam, bár a zenék olyan távol voltak tőlem, mint Makó Jeruzsálemtől. Az egész egyetlen negativuma az volt, hogy hajnal 2 körül elkezdtem fáradni....

Köpcös

crayenne Creative Commons License 2000.06.19 0 0 2755
Még:
örüljetek a "a kicsit pihenek" hangoknak. Én ilyeneken csak külsô figyelmeztetések hatására kezdtem el gondolkozni. És a végén sem akartam igazán pihenni, csak már muszáj volt.
Legjobb hozadék: elképzelhetetlenül jó összetartozás.
csók
crayenne Creative Commons License 2000.06.19 0 0 2754
Hát üdv mindenkinek megint!

Ma 1 órával korábban kellett jönnöm dolgozni, teljesen kész vagyok így két óra alvás után.
Kb. 3 hete nem tudok aludni normálisan, amúgy is éjjeli bagoly vagyok, de egy idô után, amikor kezdek végkimerülni, lefekszem du. v. kora este és addig alszom amíg lehet. Ezzel szemben mostanság átlag 3-4 órát alszom -munka(itt nincs munkaidô), ide-oda menés, barátok, költözés, tébolyult körforgás..., hétvégén meg egyszerűen úgy alakul, hogy mindig valami történik, és du. nem megy az alvás; nem tudom meddig bírom még.
Blade_hu! Kérdésedre most nem tudok MOST olyan kifejÝô választ adni mint szeretnék1: a mh-en sunyulok és már áramlanak az emberek..tssd! 2: még hómezô van az agyam helyén ilyenkor. De annyi biztos, hogy bár most is nagyjából így játszanám végig a dolgokat- na jó, csiszolnék rajta kicsit az bizti- de életem egyik legszebb 2 éve csúnyán visszaköszönt, és még a 2 bűntetô év után is sokszor elgondolkodtam rajta, hogy vajon mikor lesz vége? És nem lett vége persze teljesen. Kicsit gondolom nevetségesen hangzik ez így ebben a formában, de az anfetamin tényleg nem játék. A végletesen durva dolgokat-herka, crack,stb.- leszámitva [ ezeket sosem próbáltam) nem tudom mivel tudja az ember meg úgy hazabaszni az idegrendszerét-elnézést a fogalmazásé®t- az ember mint az A.-nal. Az a helyzet, hogy egy idô után kiégeti az agy gyönyörközpontját, és minél többet lapátolsz rá, annál nagyobb az esély, hogy a végén figyelemmel kísérheted, amíg az addig sokkal mélyebb intenzitással élt életed és örömeid vágyálmokká válnak, és a pár hónap kemény depresszió után egyszerűen ÖRÖMTELEN az életed.
Nem tudom ezt az érzést,hogyan tudnám leírni, de sokáig nem tudott megérinteni a világ, pedig hál istennek- mondjuk nem neki- elég sok szeretet vesz körül.
Szerintem az ember akkor érzi jól magát a világban, ha úgy érzi magát saját magában, mint egy barátságos meleg szobában, v. lakásban. Másfél évig éreztem úgy magam saját magamban, mint egy óriási fém és üveg csarnokban, Néztem fölfelé, az ég nem kék, hanem reménytelenül és vakítóan fehér- talán nem véletlen. Csak vízhangok. Nem egy bombasztikus életérzés. Még jó, hogy nem vagyok szuicid típus. Vagy igen? Szóval a legjobb, hogy az addig sem túl sok önbizalmam a zéró alatt. Tükörbe nézni is fájt. A külsô egy dolog. Belülrôl éreztem magam igazi nagy emberi nullának. Feladat volt számomra sokáig a busz megállóban az emberek kozt menni és állni a tekintetüket. Kurvára paranoiás lettem.
azért mostmár jobban vagyok. De nem érzem úgy, hogy feloldoztak volna.
Persze van itt két dolog:
EGYÉNI ÉRZÉKENYSÉG: Pl Fish is kb ezt a túrát járta meg, mondjuk ô okosabb volt és hamarabb kiszállt. De én sok szempontból sokkal érzékenyebb vagyok. Sajnos. Vagy nem tudom. Nekem a békától is egy idô után paráim vannak, vagy bizonyos helyzetekben. Tehát nem mindig jön be a dolog. Ugye ez sem volt ennyire jellemzô azelôtt. Nem tudom, hogy mondjam el ezt az egyéni érzékenység dolgot. Szerintem értitek.
A másik dolog. Nálunk az A. ÉLETFORMÁVA VÁLT. Más az, hogy partyzgatok, hétvégézgetek stb- nálunk is így indult. Én nem igazán tudtam dolgokban mértéket tartani. Hiába vigyáztunk egymásra (vitaminok, evés, alvásra figyeles) egész nap egymás lelkében voltunk.Elszaladt a ló, és mindennapos dologgá, programmá, életformává vált. Igy utólag gratulálok magunknak. Volt idô amikor úgy éreztem sosem tudok kiszállni. Volt, hogy már azon beszélgettünk,- kb 1 évien keresztül-, hogy jó akkor mostmárténylegelégvolt és kész.
Fizikai károsodás: elég rossza mérleg. Haj, fog, bôr, vese, máj- érezhetôen. Idegrendszer-ÉREZHETÔEN.
Kezd nagy lenni itt a zavaró zsongás.
Persze vannak jó hozadékai is-magukat az élményeket leszámitva , csak kell egy idôbeli távolság, ahonnan már objektíven mérlegelhet az ember, mert az elsô körökben még nem megy. Megtanultam JÓL szeretni. Felelôsnek lenni, amikor nagyon nehéz. Meg egy csomó dolog marad, ami nem megfogalmazható.
Néha darabokra kell törni talán, hogy az ember újra felépítse magát belűlrôl. Ezt bevállalnám mégegyszer is. De ha lehet nem ebben a formában. Ha az ember túl mélyre megy mások- vagy a saját lelkében, megijed, aztán rájön, hogy nem lehet elég mélyre menni.
Senkit nem akartam lerántani. Ez amúgy sem az én napszakom.
En tényleg örülnék ha senkinek nem kéne ilyen túrákon részt vennie.
Vigyázzatok magatokra!
Tényleg maradtak jó dolgok is :-)

Jungfrau Creative Commons License 2000.06.19 0 0 2753
off
Kiváncsi vagyok az új dj nevére... : ))
on
Előzmény: yahel (2752)
yahel Creative Commons License 2000.06.19 0 0 2752
teljesen OFF, de azthiszem, ez sokunkat "érint"

a múlthéten föltörték a wegha kocsiját és elvitték a virág összes lemezét. szomorú vagyok, ez egy nagyon komoly veszteség. gondoljatok csak bele hány olyan zene volt azok között amiket mi már soha nem hallhatunk emiatt...

yahel.:(

FISH Creative Commons License 2000.06.19 0 0 2751
blackhole,

Ilyen riasztásban nekem is volt részem már egyszer a monitor előtt ülve,iszonyatosan beszívva. Azt hittem, hogy kiugrik a szívem. Annyira megijedtem, hogy reflexből kikapcsoltam a számítógépet, pedig tudtam, hogy nem fog bántani. :)

Drog - gyermeknevelés téma. Én azt hiszem ezzel kapcsoltaban a gyerekemnél ugyanazt a módszert fogom alkalmazni amit az öcsémnél is: (Azt hiszem egyszer már írtam erről)Bármit ki akar próbálni, előtte üljünk le, és beszéljük meg, hogy mire számíthat, miből mennyit és hogy. És természetesen az élet minden más területén megpróbálom őt egy olyan normális értékrendre nevelni, hogy többek között ebben a dologban is tudjon mértéket tartani. Az én anyukámnak sikerült, remélem nekem is fog.

Üdv mindenkinek

Fish

Előzmény: blackhole (2750)
blackhole Creative Commons License 2000.06.19 0 0 2750
Bazz, dedurva!!!

Most néztem az előbb az acidtrip.com/original2.htm háttérét, kellemesen 3D effekteket
vizionálva, erre hirtelen felugrott a tűzfal figyelmeztetőjelzése(félképernyőnyi szürke
mindenféle)!!! Ráadásul bejövő támadást jelzett!!! Uhhhh!! Nem kivánnám a legnagyobb
ellenségemnek se!!!

Space Cake Creative Commons License 2000.06.18 0 0 2749
Hali! Próbálta már valaki a Van Gogh-os trinyot????? Egy napraforgó Van Gogh kép van rajta.
király csak nagyon fájt tőle a hasam, jobban mint a hofitól. nektek is szokott fájni úgy az 5.6. óra után? mert nekem mindig, pedig sose eszem és csak vizet iszom közben. mitől lehet ez????

Harmatos Creative Commons License 2000.06.18 0 0 2748
A mai este jól kezdődött/illetve a délután/:-Felhivom a haveromat/Green Peaks-et/,hogy mi a pálya.Mutterja felveszi:P.. nincs itthon,elment az A..-sal tekerni egyet,bicajozni.Na,mondom magamban tudom hogy merre lesznek.Ott is voltak a fa tövében egy padon ültek kettesben a bicaj a fának támasztva és ment a tekerés,azazhogynemisatekerés hanem a pipa.
blackhole Creative Commons License 2000.06.18 0 0 2747
A Magyar Királyi TeVe rámozdult a drogokra!!

A jövő hét tele van ilyen műsorokkal, talán érdemes lesz a pékernyő
előtt sírni a baromságokon.

Itten a program !!!

Van fórum is!!!

Gjunior

Tali v2.0??? Mikor? Esetleg méljél meg, vagy majd telefonálok este, amikor olcsóbb...

Gjunior Creative Commons License 2000.06.18 0 0 2746
Szia Mindenki, szia Blackhole!

Rég hallottam felőled. Jaja, az okítómél átjött, tűzfalra néz a szobám :-)
A többivel gondom van, egyszerűen segg hülye vagyok. Majd IRL.
A linkbeszúrás oksi. A dőlt-vastaggal nem vagyok jó viszonyban. De majd rájövök, kicsit több időt kéne szentelnem rá, majd egyszer.

Többiek!

Bocsika az off-ért, közölhettem volna mélben is, de most lusta vagyok már újra leírni. Meg egy kicsit fáradt is ;-)

Blackhole, most valami publikus.

Teljesen igazad van, a magad módján. Én egy pár lépcsőfokkal feljebb másztam már az utód és a párválasztás felhőkarcolójában, igaz innen nagyobbat is eshetek. Az az egy a tuti, hogy mikor gyermeknemzésre és nevelésének kezdeti stádiumára kerül a sor, még a békával is leállok. Mikor már belejöttem, megengedem magamnak újra a jót.

SkydiveR!

Semélsephone?

PI!

Átmentem, próbáltam.

gjunior@csokol.all

Előzmény: blackhole (2744)
Pavarottis infarction Creative Commons License 2000.06.18 0 0 2745

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!