Keresés

Részletes keresés

FurrierS Creative Commons License 2006.03.04 0 0 242
Sziasztok,

Én pénteken befizettem egy er6 ra úgyhogy 1 max 2 hét és meglesz ha minden rendben megy ... :)
Vajrapuspa Creative Commons License 2006.03.03 0 0 241

Csutka Várj!

Ez nem szögegyenes, inkább valami testhez-idomuló uralás... már amennyire uralható egy ilyen kütyü:-) .. tul.képpen választhatsz: naked vagy sport... mindekettő belefér. Én szeretem a lábam között érezeni a dolgokat:P

Csutka2 Creative Commons License 2006.03.03 0 0 240
Nem is igaz, mert én a sárgát próbáltam ki... :))) Nagyon furi, teljesen szögegyenesen ül rajta az ember. Jó ez? Na mindegy, úgyis csak vezetés közben derül ki, mennyire kényelmes. :(((
Előzmény: Törölt nick (239)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.03 0 0 239

Szegény sárgára meg nem ült senki....... :-)

Előzmény: Pépépe (236)
Pépépe Creative Commons License 2006.03.02 0 0 238
Sajnos Ők a nem vengégek voltak a standon.....

Előzmény: FurrierS (237)
FurrierS Creative Commons License 2006.03.02 0 0 237
Elég gáz az biztos, ezek gondolom nézelődők nem kawasaki alkalmazottak, nekik kellene az ilyeneket megkérni udvariasan hogy talán mégse ott ücsörögjön valaki esetleg egyből vihetne neki széket is kedvességből ... azért ebből is remekűl látszik hogy mekkora piac is vagyunk mi.
Ha meg kawasaki alkalmazottak akkor még nagyobb gáz :)
Előzmény: Pépépe (236)
Pépépe Creative Commons License 2006.03.02 0 0 236
Azért elég gáz, hogy a motorkiállításon igy népszerűsítik ezt a motort. Mint kiváncsi érdeklődő a közelébe sem tudtam férkőzni....

Törölt nick Creative Commons License 2006.02.27 0 0 235
Biztosan úgy gondolják , hogy a feketére a fiuk szívesebben ülnek fel , mint a lányok.....
Előzmény: FurrierS (234)
FurrierS Creative Commons License 2006.02.24 0 0 234
Érdekes a teszt motorjuk mégis fekete ... :)
Előzmény: bás (233)
bás Creative Commons License 2006.02.24 0 0 233
azt mondták, hogy azért a sárgát, mert azt nem viszik annyira, a feketét meg egyből megvennék! :-)
FurrierS Creative Commons License 2006.02.24 0 0 232
Én ezt a motort nem láttam... biztos nagyon szép lesz, bár én nem vagyok az ilyen kis tuningok híve semmilyen járművemet, vagy más cuccomat nem "tuningoltam" (pl. a mobil telefonomon is mindíg a gyári előlap van:)) ráadásúl a sárga motor arany tartozékokkal nem tudom elképzelni, a feketéhez talán jobban ment volna nem tudom, majd megnézem.
Előzmény: bás (231)
bás Creative Commons License 2006.02.24 0 0 231

valamiért nem látszik a kép, úgyhogy itt a link, s az újdonságok alatt a miláno 2006 ban van egy csomó kép

http://www.danger.hu/danger.php?page=4

mégis sikerült :-)

bás Creative Commons License 2006.02.24 0 0 230

ime a lábtartó:

bás Creative Commons License 2006.02.24 0 0 229
Szerdán voltam én is a Csiki-Begében és egy sárga Er-6n készítenek fel a hétvégi motor kiállításra, hát mit mondjak, elég zsír lesz! Pár dolog, ami cserélve lett: blokkban aranyszínű csavarok, új kipufogó, fém fékcső, arany kormányvégek és bukó gomba, új tükör, doboz, alsó terelő más, hátsó rendszámtartó + indekszek, karbon matricák, és talán ami a legütősebb: aranyszínű új teljesen más geometriájú lábtartó és konzol.

Törölt nick Creative Commons License 2006.02.24 0 0 228
Akkor légy üdvözölve a "muslicás fogú" motorosok között.... :-))
Előzmény: FurrierS (227)
FurrierS Creative Commons License 2006.02.23 0 0 227
Sziasztok,

Ma a csiki begében kipróbáltam egy er6n-t, és nagyon tetszik továbbra is. Nagy hatással volt rám a motor, nagyon szép hangja van, és nagyon korrekt ahogy megindúl az ember alatt nagyon finom műszer benyomását keltette bennem. Az első forduló után letörölhetetlen vigyor űlt ki az arcomra ez gyakorlatilag a szomorú leszállásig ott is ragadt rajta :).
Tehát aki gondolkodik egy ilyen gépezeten és ki akarja próbálni a csiki begében megteheti az eladó srác nagyon rendes, persze aláíratja a (gondolom) szokásos dokumentumot az emberrel de nincs kaució amivel bizony máshol találkoztam már (ott nem is mentem motorral + nem is fogok vásárolni mivel mivel nem mászkálok cirka 300e forinttal általában). Persze csak a parkolóban mehetsz néhány fordulót, de a kezelhetősége azért lejön ott is, úgyhogy nagyon zsír és próbáld ki te is :)
Én az eszemmel még mindíg gondolkodok, hogy ilyet vegyek e vagy másmilyet de édesapám szerint aki szintén ott volt biztos hogy ilyet fogok venni .. mivel látta az arcomat közben :)
Törölt nick Creative Commons License 2006.02.22 0 0 226

Tessék a kormánykiemelő.

Az a két-két csavarral odafogatott távtartó a villaház és a kormány között.

Ebből lehet magasabbat is venni.

A kiegészítők terén a kereskedőknél illetve a neten keress....

Előzmény: Vajrapuspa (225)
Vajrapuspa Creative Commons License 2006.02.22 0 0 225

Mi az a kormánykiemelő?

Hol lehet er6n-re való cuccokkat kapni?

Köszi. 

toga73 Creative Commons License 2006.02.21 0 0 224
Sziasztok!
Mit tudtok arról, hogy a garanciális szervizelést "hozott anyagból" is elvégzik vagy nincs erre lehetőség? Esetleg valakinek van-e tapasztalata ebben a kérdésben?
Kösz!
szpídszter Creative Commons License 2006.02.21 0 0 223

A tanktáska kilőve (nem tudom rajta elképzelni), nyeregtáska csúnyán néz(het) ki, ill. két személynél megoldhatatlan, így maradt a doboz, ami plussz biztonságot ad az utasnak és az ülés alatti 3 rajzlapnyi hely is megsokszorozódik! 2 személlyel túrázni már nem kényelmes hátizsákkal. Kényszermegoldásnak sajna a doboz a legjobb választás. Nálam a legfőbb érv az utas biztonságérzete volt, sokat motorozok utassal, és neki tutira ez adja a legtöbb biztonságérzetet.

Törölt nick Creative Commons License 2006.02.21 0 0 222

Nekem sem tetszik dobozzal, meg táskákkal, de ha a koleszba is motorral szeretnék jönni, akkor muszály :)

Vannak márkás kiegészítők, amik azért jól néznek ki, pl Givi cuccok. Persze az áruk kevésbé néz ki jól :)

Előzmény: Törölt nick (221)
Törölt nick Creative Commons License 2006.02.21 0 0 221

Szerintem is Izsák báttyád fog maradni nekem is... hát Izsák...

OFF

Határon történt a 60 as években... romániába ment izraelből túrista csoport és a vámos kérdezte , hogy Hátizsák hol van ?

Válasz : Ott van Iszák báttyád a buszon :-))

ON

A gyári cuccokon kívül még semmit nem láttam ami jobban nézett volna ki a motoron.

Vagy nagyon meg van tervezve ( a kiegészítők is) vagy nagyon bénák az utángyártók..... lehet hogy az előbbi ?

Én sem fogok venni sajnos dobozt , de nekem dobozzal nem is tetszik annyira.

Nyeregtáska és tanktáska meg elég érdekesen nézne ki.

Szerintem :-)

Előzmény: Törölt nick (220)
Törölt nick Creative Commons License 2006.02.20 0 0 220
Vagy pedig marad a nyeregtáska (?), tanktáska, hát Izsák kombináció :)
Előzmény: szpídszter (219)
szpídszter Creative Commons License 2006.02.20 0 0 219

A gyári doboz bizony nem olcsó, de ügyes megoldás lehet az alkudás!

A tartó kb. 30.000 Ft, és a doboz is kb. 30.000 Ft.

A nem gyári dobozok közül még egyik sem illet jobban a motorhoz, mint a gyári. Szerintem!

Törölt nick Creative Commons License 2006.02.20 0 0 218

Teljesen új KTM-640 SM-et cseréltem le ER-6N-re..... nem biztos , hogy az neki való.... izlések és pofonok különbözőek...

Előzmény: Törölt nick (214)
Törölt nick Creative Commons License 2006.02.20 0 0 217
Ennek majd utána érdeklődök e-mailben egy márkakereskedőtől :)
Előzmény: Törölt nick (216)
Törölt nick Creative Commons License 2006.02.20 0 0 216
Létezik kormánykiemelő is.....
Előzmény: Törölt nick (215)
Törölt nick Creative Commons License 2006.02.20 0 0 215

Na persze :)

Csak pénz lenne annyi, meg motoros tudás :)))

Előzmény: Törölt nick (214)
Törölt nick Creative Commons License 2006.02.20 0 0 213

A BP-i autószalonon ültem rá egy sárga er6n-re, nagyon tetszett, hogy kicsi és könnyű.... akkor nagyon kényelmesnek éreztem, nem tűnt fel az alacsony ülés.

A tesztekben olvastam, hogy magas embereknek nem ideális, és ugyebár jómagam is 190 cm felett vagyok, valszeg egy félnapos túrát már megéreznék az ülés miatt.

Ha magasabb üléssel rendelném, akkor is kényelmes maradna? Mert a kormány helyzete nem változik.... szal tapasztalat hiányában ez egy nagy kérdőjel :)

Az is érdekelne továbbá, hogy a gyári hátsó dobozt mennyiért vesztegetik. Mert ha drágább, mint egy nem gyári, akkor eleve nem rendelne hozzá az ember. Esetleg "belealkudja" a vételárba :)))

Előzmény: FurrierS (212)
FurrierS Creative Commons License 2006.02.20 0 0 212
Plusz lehet hozzá kapni magasabb ülést (785mm+30mm = 815mm), bár ezt nem lehet kipróbálni sehol, ahol én kérdeztem eddig mindíg aszonták ez extra rendelhető, nincs belőle persze azt nem vágom hogyha nem lehet egyáltalán kipróbálni akkor hogyan fogják eladni de mind1.
Előzmény: Törölt nick (209)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!