Keresés

Részletes keresés

blink_182 Creative Commons License 2011.05.18 0 0 509

ez mi??????????

még jó hogy ültem. ez-ez...ááá egyszerűen nem találok szavakat...

Előzmény: rallymanó (508)
rallymanó Creative Commons License 2011.05.18 0 0 508

Micsoda vétel, micsoda kereskdő :))))) !!!!!!!!! Szerintem küzdjünk meg mindannyan ezért a fantasztikus ritkaságért :))))))))))) !!!!!!!!!!!!! Olvassátok el a szöveget, meg az üzeneteket :)

http://jatek.vatera.hu/kisauto_jarmu/kisauto/elobb_ulj_le_orias_honda_civic_1_18_gyonyoruseg_1457443396.html

rallymanó Creative Commons License 2011.05.18 0 0 507

:)

Előzmény: Törölt nick (505)
rallymanó Creative Commons License 2011.05.18 0 0 506

Akkor ez bizonyára egy mentőautó :)

Előzmény: Törölt nick (503)
Törölt nick Creative Commons License 2011.05.18 0 0 505

Szegény blink bizotsan gondolod hogy ezek hülyék,ilyenekkel foglalkozni:-))

Na megyek mert egy vakond megjelent,aktívan túrja a fűvet.

Elkapom,kiásom és mivel védett állat ezért csak az ásó nyelével óvatosan  elnáspángolom,utána meg bedobom a focipályára hogy folytassa a karrierjét.:-)

Törölt nick Creative Commons License 2011.05.18 0 0 504

Amugy meg mááá akármit is mondasz,ez a focus 07-es,most meg 2011 van.

Spici 2006-ba 2002-es 206 WRC-vel indult Egerbe...ha az múmia ,akkor a Rossi focusa is!:-)))Egy bebalzsamozott csotrogány!:-)))

(amúgy beszarás lenne tényleg egy SS verzió)

Előzmény: rallymanó (502)
Törölt nick Creative Commons License 2011.05.18 0 0 503

Milyen Rossi?

Valami  The Doctor valaki van az ablakra mázolva!:-))))))

Előzmény: rallymanó (502)
rallymanó Creative Commons License 2011.05.18 0 0 502

Hííííj :) Tényleg az ! Megmondta a barátunk hogy Múmia ! Már akkor az volt :) !

Hamár Focus Reménykedem hogy esetleg a Sunstar kiadja Rossi gépét. Miki is kettőt üthetne egy csapásra :)

Előzmény: Törölt nick (501)
Törölt nick Creative Commons License 2011.05.18 0 0 501

Hejjj,még a vitrinbe is van,elhoztam a RUFA-tól:-))))

Spici úgy nevezte azt a 206-ost:"Hisztis öreglány":-)))

De azért csak felfért a dobogóra vele.

A muszályságnak meg az volt az oka,hogy a 307-esük nem lett meg.

Spitzmüller Csaba: – Nem voltunk könnyű helyzetben, hiszen két és fél hetünk volt, hogy autót találjunk. A legtöbb csapatnál már le voltak kötve a jó autók. Az sem segített, hogy az Eger Rali előtti héten volt a Catalunya Rali, az utána következő héten pedig a Korzika Rali lesz. Amelyik autót ezekre a versenyekre kibéreltek, azt nem tudtuk elhozni Egerbe. Sok ajánlatunk volt, de vagy a szolgáltatás minőségével nem voltunk elégedettek, vagy irreális árat adtak. Kaptunk például ajánlatot egy Skodára, Xsara WRC áron. Végül egy olasz csapat mellett döntöttünk, akik egy 2002-es specifikációjú Peugeot 206 WRC-t hoznak Egerbe. Amennyiben kölcsönösen elégedettek vagyunk, egész évben ettől a csapattól béreljük majd az autó.

Előzmény: rallymanó (500)
rallymanó Creative Commons License 2011.05.18 0 0 500

Jaaaa, ez a gép az ! Így már megvan ! Spici 206-os gépére emlékszem :) Eléggé vérszegény jószág volt :) Az a "nincs más akkor jó lesz ez" kategória.

Előzmény: Törölt nick (499)
Törölt nick Creative Commons License 2011.05.18 0 0 499

Előzmény: Törölt nick (498)
Törölt nick Creative Commons License 2011.05.18 0 0 498

Már nyomom is az adatokat neked,kisebb oknyomozást folytattam!

A gép eredeti rendszámos EU55 CNX.

Ez valóban egy 2006-os modell.

Rövid története.:

2006-ban Mikko Hirvonen hajtotta a Német,Finn,Ausztrál és Új Zélandi futamokon.

2007-ben átkerült a Stobarthoz,ahol Henning felválta használta.Monte,Svéd,Norvég,Portugál,Görög,Új Zéland Japán és Brit rallykon futtata.

2008.Erik Wevers Holland bajnokság és egy vb futamon a Németen is indult vele.

2009-be szintén a Wevers motorsportnál dolgozik,2010-ben kerül az Olasz bajnokságba,a Friulmotor üzemelteti.(Spici 206-osa volt innen úgy emlékszel).

Előzmény: rallymanó (497)
rallymanó Creative Commons License 2011.05.18 0 0 497

Tényleg. Talán a Duenen olvastam valamikor hogy 08-as, de ez tényleg nam az, a lökhárító sem stimmel a 2008-al. Ez lehet 2006 vagy 2007-es is nem ? Nem látom a hátsó szárnyat. Kinek a gépe volt ez ?

Előzmény: Törölt nick (496)
Törölt nick Creative Commons License 2011.05.18 0 0 496

Most egy kis szörszál hasogatás következik:-)))

A fenéket 08-as a RUFA féle Focus WRC.

Ez 2006-os.

Törölt nick Creative Commons License 2011.05.18 0 0 495

Nem hiszem Zoli,ez a bajnokság a padlón van.

Volt egy olyan mende-monda,hogy Szlovák-Magyar bajnokság lenne az Eger vagy a Salgó rally mintájára.Állitólag jött a hőbörgés hogy neeem...neeeemm,nem kell ide senki......

Lehetett volna akár 15-20 WRC,megannyi S2000-es,remek új,nem az unalomig ismételt pályák,minimum két ország nézői.Dehát persze hogy nem!

A kaszába kevsebb pénz folyik be,de legalább zsebre lehet tenni,és nem kell senkivel osztozni.Diszharmónikus látvány számomra az is,hogy Magyar csapatokat látni ott.Ott a Korda S12B WRC,ahelyett hogy akár  mi is gyönyörködnénk benne.

Szerencsétlen Puskádiék is megvették a S2000-es polót hogy mehet itthon bérbe adva.

Aztán senkinek nem kell.......viszegetik tréleren a futamokra,ott áll a szervíz parkba hogy bérelhető.ÁÁÁ,ez komikus.Persze ez nem az ő hibájuk,ilyet korábban el se lehetett volna képzelni.(Dehát ugye azok nagyon olcsók,és rengetegen lesznek itthon,parázs csaták lesznek,10-15 bajnokesélyessel.)A végeredmény mára ismert...........

Előzmény: rallymanó (494)
rallymanó Creative Commons License 2011.05.18 0 0 494

Most nézz hülyének, de az az érzésem van hogy fogunk itt nálunk 08-as Focust, meg C4-et is látni. Jó pénzt kaptak érte hogy eltűntessék tőlünk a WRC-ket....de a nézőket is sikerült velük együtt.

És ami még a nagy kérdés az IRC. Ki fog jönni ide és hogy a Magyarok hazai pályán mit tudnak kezdeni majd velük. Van egy olyan érzésem is hogy lehet ez lesz az első és utolsó verseny itt nálunk.

Előzmény: Törölt nick (492)
blink_182 Creative Commons License 2011.05.18 0 0 493

Mekkora szája van a konferanszié csajnak...

Előzmény: Törölt nick (492)
Törölt nick Creative Commons License 2011.05.18 0 0 492

Hát igen,nekünk nem kellettek,a kútba kellett dobni mindent.

Jól látod az 1-es rajtszámot nem más viseli mint Patrick Sandell!

Gryzb meg persze megkapta a RUFA-tól 08-as focust,még 3 kerékkel is hajtotta.És ha ő már nem ült be a C4-be,akkor beült más.......

rallymanó Creative Commons License 2011.05.18 0 0 491

Kedvet kaptam tőled, így lehet hogy bekötöm a lámpasort. Tényleg Xenonos :) Húúúúú ! Teszek rá diszkó kerekeket, mert úgy még többet ér. Olvastam az autó jobb oldalán hogy Didier Auriol volt a navigátor. Akkor ezek szerint Toivonen volt a sofőr, mert látom illesztettél be képet erről a B-s autóról. Össze van törve, vagy miért hiányzik annyi képen az autóról a hátsó lökhárító ? És ebből volt kupé is, mert a te képeden mintha kevesebb ajtó lenne rajta :)

Előzmény: Törölt nick (489)
Törölt nick Creative Commons License 2011.05.18 0 0 490

Nézted a Szlovák bajnokságba miket fújt össze a szél???

Csúszunk itthon lejtőn lefelé ahogy illik minden téren,annyiba néznek minket a világban ahogyan szegény Wolf Katit lepontozták...áááá.

Előzmény: rallymanó (488)
Törölt nick Creative Commons License 2011.05.18 0 0 489

Basszus meg van rajta nagy fekete tányér a kereken...meg nagy reflektoros xenon vagy mi....be ne kábelezd!!!!!:-)))))))

Előzmény: rallymanó (488)
rallymanó Creative Commons License 2011.05.18 0 0 488

Ő a nagyfőnök ez nem kérdés :) Úgy néz hogy nem lehet ellent mondani !

Igyekszem akkor hamarosan fotókkal szolgálni erről a Lancia Dedra WRC-ről :) Fantasztikus elsőkerekes autó, szép színes és ha jól számoltam akkor van rajta vagy 5 ajtó legalább !

Előzmény: Törölt nick (485)
Törölt nick Creative Commons License 2011.05.18 0 0 487

Még fontosnak tartanám,hogy minimum egy hsz elejéig megemlékezzünk Henri Toivonen-ről.

Május 2-án múlt 25 éve, hogy a Korzika rallyn tragikus körülmények között életét vesztette.

Halála nagyban befojásolta a rally jövőjét,hiszen a baleset után egy órával az FIA bejelentett:87-től nincs tovább B csoport.

Henri Pauli Toivonen (1956-1986)

Törölt nick Creative Commons License 2011.05.18 0 0 486

Köszi blink,teljesen jogos lenne,ha úgy lenne.:-)

Egyébként csak elképzeléseim vannak róla,hogyan lehetne kivitelezni,de a kiegészítő lámpákat nem lehetene úgy bekábelezni,hogy ne látszódjon semmi belőle.

De tényleg nem akartam riadalmat,csak egy kis idióta viccnek szántam....

Mondjuk elég hülye vicc volt:-9

Előzmény: blink_182 (484)
Törölt nick Creative Commons License 2011.05.18 0 0 485

Szevasztok!

Nálatok otthon új főnök van,most már ő dirigál!:-)

Ha esetleg kijön a lépés,megbombázhatnál minket igazi rallymanó verziós delta képekkel!Ok?

Előzmény: rallymanó (483)
blink_182 Creative Commons License 2011.05.18 0 0 484

Én szívem mélyén már arcul is csaptalak!

Azon gondolkodtam, hogy a faszba tudtad ugy bekábelezni hogy ne látszon? Meg mi az hogy a kipufogón keresztül lehet kapcsolni???  De már oly fáradt voltam, hogy nem bírtam feltenni kérdéseim, de ma választ kaptam rájuk. :)

Előzmény: Törölt nick (478)
rallymanó Creative Commons License 2011.05.18 0 0 483

Sziasztok !

Este eltűntem, mert kisfiam azt gondolta hogy ma nem alszunk :)

Gondoltam öregem hogy ez a megvilágítás nem a tiéden van, mert te akkor tennél ilyet ha megsütne a nap :)

Amúgy meg egész tetszetős. Árulnánk vagy 100 ezerért. Ultra mega rare Kyosho night race mint in box modified no Street car no touring car !!!

Amúgy jó ez a photoshop....én biztosan nem tudnám használni :)

Előzmény: Törölt nick (480)
Törölt nick Creative Commons License 2011.05.18 0 0 482

Azt még...furni - faragni egy ilyen szépséget.Na nem igen!

Jól elment az ídő közben.

Jó éjt mindenkinek!

Előzmény: C.Miki (481)
C.Miki Creative Commons License 2011.05.18 0 0 481

Tényleg meredek téma lenne bekábelezni egy ilyet. :-)  De ahogy spontán írtad, egésznek hihető volt. :-) 

Előzmény: Törölt nick (480)
Törölt nick Creative Commons License 2011.05.18 0 0 480

Neeeeeeeem!

Nem vetemednék ilyenre!

Még Zolira kíváncsi lettem volna mit reagál:-)))),de már fogja látni hogy csak majomkodtam.

Előzmény: C.Miki (479)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!