Gyönyörű, sportos, piszkos fehér bőrdzseki. Sosem használt, teljesen új, csináltatva lett, de sajnos nem lett jó. 46-os méretnek felel meg. fekete bőr bélés van a cipzárnál és a gallérnál. 14990 Ft-ért árulom. Esetleges postaköltséget én állom! Érd.: bekannt@freemail.hu
Nagyobb méretű kabátok!!!! L/Xl es újszerű(egyszer hordott) nagyon meleg pufi kabát 2000,- XXL-es férfi Fubu pufikabát 3000,- 50/52-es kabát,nem az a nagyon meleg,de bélelt 700,- xxl-es kabát,levehető szörmegallérral 700,- (nem olyan szép fekete már,de egy fekete festékkel hátilag is szuper kabáttá varázsolható) xl-es kabát(zsebein nincsenek már meg a cipzárok) 700,-
1-5. gyönyörű fekete M-es szövetkabát keveset hordott, sehol nem bolyhos selyem bélése hibátlan Ár:10.000.- (eredeti ár 28.000.-) teljes hossz 135 cm, mell 48 cm és karcsúsított
6-8. teljesen új Next mű irha kabát világos gyönyörű EUR38, UK10 teljes hossz: 92 cm, mell: 50cm ár:4000.-
9-11. XXXXL acél szürke új téli kabár nyuszi prémmel, kivehető béléssel, ami ki cipzározható így tavasszal és ősszel is hordható hossz:92 cm mell: 70 cm Ár: 4000.-
Szia! A legtöbb ruha S-es méretű. A pink-fekete szoknya méretei: derék 36 cm, hossza 36 cm, rakott rész aljánál a szélesség 56 cm. A szürke felső mellbősége 30 centi, hossza a hónaljától mérve 34 cm, ujj hossz 51 cm. Lehet szó cseréről is.
Pár felsőt/szoknyát kinőttem, ezektől szeretnék megválni:) Ha bármi kérdésed van, emailben nyugodtan kereshetsz (minden ruha le van már mérve, kérésre küldöm a méreteket.
1. barna mintás póló, beépített csipkés toppal 500 ft 2. fekete miniszoknya, barna mintával 600 ft 3. szürke-rózsaszín kockás ing 500 ft 4. teszveszen vásárolt, fekete-fehér csíkos kardigán 900 ft 5. fekete, térdig érő meleg kord szoknya 700 ft 6. pink-fekete kockás, rakott miniszoknya 600 ft 7. piros-fekete kockás ceruza szoknya 600 ft 8. szürke fekete csíkos, masnis felső 700 ft 9. rózsaszín-fekete csipkés ruha 2800 ft
Köszönöm segítséged! Addig eljutottam, hogy feltöltöttem, nem bemásolni akartam, az irány jó volt, csak a kép mellett található „beszúrás”-ra nem kattintottam rá. De köszönöm szépen a segítséged!
Kis módosítás: a 4. képen a boleró a felső része, egyben van, csak képfeltöltés miatt elnéztem. A külön boleró a 6 és 7. képen látható felsőre értendő!
Már egy ideje szemezek ezzel a kék cipővel.Nem küldenél priviben nekem olyan képet,amikor a lábad is benne van?Felülről nézve érdekelne,és oldalról ha megoldható és nem túl nagy macera neked.
A feleségem tudna erről beszélni.......... Mindig mindenfélével telepakolja a táskáját. Túlélő felszerelést hord magával XD. Persze sokszor nem találja, amit keres, hiába túrja fel a az egészet.XD Bár volt rá példa, hogy nagyon jól jött a fél gyógyszertár, amit magával ciplet...
Aluminiumlapos hajvasaló ára 800 Ft. Hajvasaló és kreppelő is, ugyanis cserélhető hajformázó lapokat tartalmaz.
A látható felsők mindegyike 500 Ft/db. Nagyon jó állapotban vannak, csak némelyiket kinőttem sajna. És vannak olyanok is, amelyiket nem is használtam, csak ki lett mosva.