Valaki rakott már a mocira gyári tank padot? Mire kell odafigyelni felrakáskor. Egyébként jól nézzetek körül gyári alkatrész vásárlás esetén, mert nagy eltérés lehet! Én a tükörnél találtam 9 ezertől egész 12 ezerig. Akartam rá magasított gyári ülést, de a 72 ezres ára visszatartott! Kész rablás! Majdnem ennyi az ABS.
Hali, egy forumos kolléga készített saját kezűleg hanganyagot amit meg is osztott velünk 122-es hozzászólás még letölthető az is (most a 6. oldalon találod meg). Persze azért ne nagyon hagyatkozz felvett anyagokra hallgasd meg egy kereskedőnél élőben.
Sziasztok! Láttam a csiki-begében a sárga, optikailag megtuningolt szerkezetet. Nagyon tuti!!! Nekem egy ezüst gépem van és szeretném egy kicsit megszépíteni(ha még lehet a mostani állapotot fokozni!?). Ott a valtermoto-s cuccokat használták, esetleg tudtok egyéb lelőhelyet is? Csavarok,kormánysúlyok, tükrök és egyéb apróságok érdekelnének.Köszi! Mit tudtok? Lesz idén tavasz?
Igen, de az okosok aszondják hogy pont a felmelegedés miatt észak és közép kelet európára eljegesedés vár. Ezért szokták mostanában gyakrabban emlegetni a "globális klímaváltozás" kifejezést mint a kissé divatjamúlt "globális felmelegedés" kifejezést, mivel nincs ember a földön aki előre tudná jelezni az ember környezetre gyakorolt hatásainak a következményét. :)
Köszi. Bár lehet hogy idén nem is lesz tavasz meg nyár .. ahogy a dolgok alakulását elnézem elég hervasztó hogy márciusban még mindíg havazik méghozzá kiadósan ... és még a jövőhétre is ilyet mondanak meg az azutáni hétre is ... mind1 max a garázsban fogom nézegetni.
Ez nem szögegyenes, inkább valami testhez-idomuló uralás... már amennyire uralható egy ilyen kütyü:-) .. tul.képpen választhatsz: naked vagy sport... mindekettő belefér. Én szeretem a lábam között érezeni a dolgokat:P
Nem is igaz, mert én a sárgát próbáltam ki... :)))
Nagyon furi, teljesen szögegyenesen ül rajta az ember. Jó ez? Na mindegy, úgyis csak vezetés közben derül ki, mennyire kényelmes. :(((