Biztos reklámnak számít de korábban is sokat emlegettem már (csiki-bege), ebből a modellből szerintem egyik kereskedőnél sem lehet alkudni, mivel eléggé pörög a motor ahol én vettem ott tél elején/közepén még nagyon sok (kb. 20) motor volt egyik sem volt eladva mostmár csak 1-2 van raktáron lehet mostmár egyáltalán nics is, így sokat nem enged belőle a kereskedő. Természetesen próbálkoztam hogy mennyivel lehetne olcsóbban hozzájutni pontosabban én tartozékokat szerettem volna hozzá ajándékba hátsó dobozt (adapter+doboz ~60e), meg valami zárat (gyári U lakat aminek megvan a helye az ülés altt ~20e), meg egy hátsó emelőt (~15e), de legaljának a kereskedő azt ajánlotta fel hogy elengedi a forgalomba helyezés költségét, vagy a kawasaki U lakat + hátsó emelőt (ez nem kawasaki szerintem emelőből nincs is kawasaki) adja hozzá ajándékba erről csinált is egy hivatalos ajánlatot pár napot gondolkodtam rajta végül elfogadtam az ajánlatát.
Viszonylag sokat olyan motorra tudtam alkudni ami beragadt a kereskedőnek (egy kisebb hondában is gondolkodtam) ott kb. 15% ot tudtam leaulkudni az árból azt is tartozékok formájában, nem vagyok túl nagy dumás meg alkusz meg ilyesmi tehát lehet hogy mások jobban tudnának alkudni bár nem hiszem nem tudom ...
A lényeg én meg vagyok végülis elégedve azzal a kialkudott árral amit sikerült az er6n re elérnem.
Valaki rakott már a mocira gyári tank padot? Mire kell odafigyelni felrakáskor. Egyébként jól nézzetek körül gyári alkatrész vásárlás esetén, mert nagy eltérés lehet! Én a tükörnél találtam 9 ezertől egész 12 ezerig. Akartam rá magasított gyári ülést, de a 72 ezres ára visszatartott! Kész rablás! Majdnem ennyi az ABS.
Hali, egy forumos kolléga készített saját kezűleg hanganyagot amit meg is osztott velünk 122-es hozzászólás még letölthető az is (most a 6. oldalon találod meg). Persze azért ne nagyon hagyatkozz felvett anyagokra hallgasd meg egy kereskedőnél élőben.
Sziasztok! Láttam a csiki-begében a sárga, optikailag megtuningolt szerkezetet. Nagyon tuti!!! Nekem egy ezüst gépem van és szeretném egy kicsit megszépíteni(ha még lehet a mostani állapotot fokozni!?). Ott a valtermoto-s cuccokat használták, esetleg tudtok egyéb lelőhelyet is? Csavarok,kormánysúlyok, tükrök és egyéb apróságok érdekelnének.Köszi! Mit tudtok? Lesz idén tavasz?
Igen, de az okosok aszondják hogy pont a felmelegedés miatt észak és közép kelet európára eljegesedés vár. Ezért szokták mostanában gyakrabban emlegetni a "globális klímaváltozás" kifejezést mint a kissé divatjamúlt "globális felmelegedés" kifejezést, mivel nincs ember a földön aki előre tudná jelezni az ember környezetre gyakorolt hatásainak a következményét. :)
Köszi. Bár lehet hogy idén nem is lesz tavasz meg nyár .. ahogy a dolgok alakulását elnézem elég hervasztó hogy márciusban még mindíg havazik méghozzá kiadósan ... és még a jövőhétre is ilyet mondanak meg az azutáni hétre is ... mind1 max a garázsban fogom nézegetni.
Ez nem szögegyenes, inkább valami testhez-idomuló uralás... már amennyire uralható egy ilyen kütyü:-) .. tul.képpen választhatsz: naked vagy sport... mindekettő belefér. Én szeretem a lábam között érezeni a dolgokat:P
Nem is igaz, mert én a sárgát próbáltam ki... :)))
Nagyon furi, teljesen szögegyenesen ül rajta az ember. Jó ez? Na mindegy, úgyis csak vezetés közben derül ki, mennyire kényelmes. :(((